Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
...IMA DA ŽELIM ŠTA GOD POŽELIM! :lol: :lol: :lol:
Pa, dobro onda! Šta je red, red je!!! Dakle, nek ti se i to ispuni al' na Championship Manager 2007 by Eidos Interactive!
Championship_Manager_2007.jpg
"Eidos snove pretvara u stvarnost!"

FLUID:
Iliću, momče, ti to nešto na moj račun!? :x
Ako je tako može neko pivo, i to češko! :lol:
Može pivo. Ja sam vam to obećao kada dodjete na medjunarodnu utakmicu ovde. {A da si mator jesi. :wink:}

Jedan naš fudbaler (FK Krstarica) dolazi ovde u izvidnicu početkom decembra. Hoće da pregleda igrališta i da vidi uslove za treninge.Prvi će da proba češko pivo. I to ono fudbalsko: Gambrinus :lol: :lol: :lol: Posle će da da izveštaj. Nadam se da će da ponese fotoaparat. :wink:

srecom!!!!!!!nas zvezdasa ima skoro u celoj Srbiji,polovina sveta,pa cak i svemirci navijaju za zvezdu!!!
neka svako da po 50 para, 1 dinar je mnogo!!!svako po 50 para i eto fluidu poklon!!!

DeteSunca:
Yebote odkad nisam bio na stadionu!!!!

Zdravo raja. Iliću, kakvo se to pivo deli bez mene :D :D ??
Ko je rekao bez tebe? Kada dodješ zna se. Prvo u pivnicu. Ja sam mislio da ćeš ti biti moj prvi posetilac. Medjutim, jedan već dolazi u Decembru. Jeste da ne pije,ali Gambrinus će morati. Bez njega se ne igra ovde fudbal. :lol:

v.v.ilic:
Ko je rekao bez tebe? Kada dodješ zna se. Prvo u pivnicu. Ja sam mislio da ćeš ti biti moj prvi posetilac. Medjutim, jedan već dolazi u Decembru. Jeste da ne pije,ali Gambrinus će morati. Bez njega se ne igra ovde fudbal. :lol:
Gde si bre Iliću legendo?! Ma planiram ja da dođem u Prag, ali trenutno ništa, ima se puno posla. Još ja tebe držim za reč kad je pivo u pitanju :D .

Pozdrav

DeteSunca:
Nije!!! Ma znao sam ja, čim je on grobar.... :D

Šalim se, nisam navraćao neko vreme ovde, ali sad sam tu. Kad je najžustrijem grobaru na krstarici rođendan. Imam predlog za poklon, CD zvezdinih navijačkih pesama, da okrenemo čoveka u pravu stranu.. :lol: :lol: 8-)
Okrenut sam već na pravu stranu kad odem na Jug gledam prema severu. I skandiram nešto. :D

A CD sa tim vašim pesmama može. Još da kupim mehanizam za sat i eto sata npr. za podrum. :lol: :lol: :lol: A može da posluži i kao podmetač za bokal. :lol: :lol: :lol:

cvidza:
srecom!!!!!!!nas zvezdasa ima skoro u celoj Srbiji,polovina sveta,pa cak i svemirci navijaju za zvezdu!!!
neka svako da po 50 para, 1 dinar je mnogo!!!svako po 50 para i eto fluidu poklon!!!
Kako misliš skoro? Čini mi se da se mnogi nebi složili sa tobom. :D Ali dobro važno je da vas ima u svemiru. Evo npr. onaj Ailton je pravi podgojeni svemirac. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Okrenut sam već na pravu stranu kad odem na Jug gledam prema severu. I skandiram nešto. :D

A CD sa tim vašim pesmama može. Još da kupim mehanizam za sat i eto sata npr. za podrum. :lol: :lol: :lol: A može da posluži i kao podmetač za bokal. :lol: :lol: :lol:
Pa ti si neupućeni fudbalski navijač. Kada dodješ ovde pokazaću ti podmetače na pivo. Ako mi daš adresu poslaću ti kolekciju. Taj Zvezdin CD ide na takmičenje za najbolji CD u Evropi ove godine.
a040.gif

FLUID:
Evo npr. onaj Ailton je pravi podgojeni svemirac. :lol: :lol: :lol:

Ma to vam laže grobarska vaga! U strahu su velike oči!

http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?id=83&cultureID=2

Лична карта:

Аилтон Гонсалвеш да Силва
рођен 19. јула 1973. у Могеиро
Висина: 177 цм
Тежина: 74 кг
Каријера: Ипаранга, Интернасионал, Мођи Мирим, Санта Круз, Гуарани, УНАМ (Мексико), Вердер, Шалке, Бешикташ, Хамбургер
a170.gif

v.v.ilic:
Pa ti si neupućeni fudbalski navijač. Kada dodješ ovde pokazaću ti podmetače na pivo. Ako mi daš adresu poslaću ti kolekciju. Taj Zvezdin CD ide na takmičenje za najbolji CD u Evropi ove godine.
a040.gif
Vi ste ispali iz Evrope pa sad gurate CD. :lol: :lol: :lol: CD sa novokomponovanim Ciganskim pesmama. Neće Evropa to da proguta. :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back