Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rainbow Six:
Ovaj grobar ne prašta u šesnaest!
aborig.jpg

A i jeftino ste ga dobili! Troši samo travu!
Sve si pomešao. Ovaj je vaš. Čistokrvni Ciganin. Nemate para jer dugujete FSS-u pa ste prešli na travu.
Ako, ako... Živela, živela trava! Jer u njoj se dobro spava! :lol: :lol: :lol:

a lepo si rekao da ste crni, :shock:
a sad te ste cigani opet...te crni ...strasno
kad neko postavlja rodjake iz celog sveta,kako da diskutujemo :shock:
te indijskog marinka,te africkog romea...
nadji pravila foruma....i za cigane sa 'malom' maturom(4 razreda osnovne) je dostupno za citanje...
a lepo sam ti rekao da je stadion,malo i o fudbalu, a ne postavljanje slika sire familije :shock:

ciga ostaje ciga...
sad moram da palim..

a ti citaj taj pravilnik...a ako ti opet nije jasno
''objasnice'' ti komp,kad pocnes da lupetas opet
monitorfw2bs4.gif

pozz

FLUID:
Sve si pomešao. Ovaj je vaš. Čistokrvni Ciganin. Nemate para jer dugujete FSS-u pa ste prešli na travu.
Ako, ako... Živela, živela trava! Jer u njoj se dobro spava! :lol: :lol: :lol:
Griješiš. Ovo sve vi dovodite zimus u sklopu velikog spremanja! Ovaj na slici već prolazi obuku savladavanja ljudske artikulacije i za dva mjeseca biće ko metak! Bik ih po africi hvata mrežom po trojicu pa ih onda probira za ekipu! Mnogo voli safari! Ovome je tata glavni vrač u selu pa ćete opet imati i "tatu sponzora"!
Partizanova škola fudbala u Kamerunu!
CRNO-belo - simbolika - sjećaš se!

Rainbow Six:
Griješiš. Ovo sve vi dovodite zimus u sklopu velikog spremanja! Ovaj na slici već prolazi obuku savladavanja ljudske artikulacije i za dva mjeseca biće ko metak! Bik ih po africi hvata mrežom po trojicu pa ih onda probira za ekipu! Mnogo voli safari! Ovome je tata glavni vrač u selu pa ćete opet imati i "tatu sponzora"!
Partizanova škola fudbala u Kamerunu!
CRNO-belo - simbolika - sjećaš se!
E sad ćeš ti da mi kažeš ko je ono na slici. Ovaj je pljunuti Senegalac, brat od onog "pedera" iz Zvezde. :lol: Tako isto i onaj. Spava na Marakani i pase travu. :lol:

south:
a lepo sam ti rekao da je stadion,malo i o fudbalu, a ne postavljanje slika sire familije...
monitorfw2bs4.gif

pozz
Uh yebote izvini! Pa otkud znam da si crnac! Izvini ako si nekog svog prepoznao! Zato se dakle čovjek i zove south! Prema korijenima!
Yebi ga Ilke što mi nisi rekao da mu je Boya rođeni burazer? Sad se čovjek uvriedio?
Pozz south

Rainbow Six:
Uh yebote izvini! Pa otkud znam da si crnac! Izvini ako si nekog svog prepoznao! Zato se dakle čovjek i zove south! Prema korijenima!
Yebi ga Ilke što mi nisi rekao da mu je Boya rođeni burazer? Sad se čovjek uvriedio?
Pozz south
Nisi me pitao. :wink: Inače, mislim da se nije "uvredio". Doživeo "nokaut" :wink:

Ajde Cigančići odoh ja, počeo mi rođendan. Idem da odmaram. :D
I nemojte da se svađate oko one travice koju pasete kao onaj vaš sa slike. Marakana nije mala, rodiće vam trava. Imaćete čime da se prehranite dok Piksi ne proda i stadion. A posle ko se kako snađe. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
I nemojte da se svađate oko one travice koju pasete kao onaj vaš sa slike. Marakana nije mala, rodiće vam trava. Imaćete čime da se prehranite dok Piksi ne proda i stadion. A posle ko se kako snađe. :lol: :lol: :lol:

snalazljivi su oni....
vratice se starom poslu :lol:
ciganirp3.jpg

nastavicemo sutra...
ali ,ako opet vidim dugine rodjake iz celog sveta... :evil:

FLUID:
Reče FLUID i ode na spavanje...
1985aug-garbage-man.jpg

FLUID:
Pa srećan ti rodjendan Fluid. Neka si živ i zdrav i neka ti se ispune sve tvoje životne želje. Ona jedna sportska ne. Derbi zaboravi.
Živeli
a056.GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back