Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz...
Kralj.jpg

Gromoglasan i frenetičan!!!

FLUID:
Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz. Partizan igrao nerešeno sa Italijanima. Dobro je, može i bolje. Neki nisu ni igrali. I nemaju aplauze.
A na drugoj strani kontinenta desila se neverovatna promena. Slovan postao ekipa za gol razliku. "Moćni" Slovan iz Liberca postao je mušterija Bragi. Da, da. To je taj "moćni" Slovan.
A koji dan kasnije, tj. danas "moćni" Voždovac je gazio. 2:0. Aplauzi ili ne? Ma ko ih yebe i jedne i druge.
Ja sam mislio da si se ti naljutio na nas pa nećeš dolaziti. :wink: Gde si bio juče ceo dan? :wink:

Bio sam kod brata u BG-u. Malo se smucao još tu i tamo. Gledao evropske utakmice, neke gledao, neke više slušao. :D I evo me opet. Trebam nešto da radim tu na kompu pa me mrzi. Ne mogu sebe da nateram. :D

FLUID:
...Raspad sistema. Moćna Bežanija. Ješić budala....Pa on je tolika dilea da to stvarno treba da se protera ne samo iz Partizana već iz našeg fudbala...JEŠIĆ JE LUD!!!
...3:1 za Bežaniju. Moćan tim ova Bežanija, ima protiv sebe diletanta Ješića!!! A gol za Partizan postigao "rezervista" Odita!...Ješiću, goni se u tri lepe da te moje oči više ne vide!!! Pa Vermez bi sa ovom ekipom bio prvi. Za to smem ruku da dam.
1186430734309afe24b24e138705241_140x97.jpg

No comment
smilex.jpg

Rainbow Six:
Ja kritikujem klub za koji navijam. Ne znam koji je tvoj problem. Više se brini o klubu za koji ti navijaš. O igračima i treneru koji skoro pa da su kao ovi koje kritikujem. A ne samo da te zaslepljuje 1991. i ovih 9 bodova prednosti. I opet posle svega dođe neki Slovan i rasprši ti snove. Ja bar znam da Partizan ove godine ima velikih problema. Ti ne vidiš probleme jer si zadojen. Ciganska posla!

FLUID:
Ja kritikujem klub za koji navijam. Ne znam koji je tvoj problem. Više se brini o klubu za koji ti navijaš. O igračima i treneru koji skoro pa da su kao ovi koje kritikujem. A ne samo da te zaslepljuje 1991. i ovih 9 bodova prednosti. I opet posle svega dođe neki Slovan i rasprši ti snove. Ja bar znam da Partizan ove godine ima velikih problema. Ti ne vidiš probleme jer si zadojen. Ciganska posla!
17870870_91799659dd_m.jpg
pssst_4901.jpg

58102462_58bb0db4af_m.jpg
xinsrc_0221101120922109694110.jpg

2212587

Sada niko nije po volji! Ni uprava, ni trener, ni igrači: Jedino, kažu, dobar je "klub".
A šta je "klub" bez uprave, trenera, fudbalera, uskoro i stadiona, a sa navijačima koji bojkotuju utakmice svog kluba hmm??? Podsjeća li vas možda to na onu himnu koju niko nije volio?
image.asp

cns | Kimi:
zasto ne promenite naziv ove teme u "problemi grobara i prozivke cigana"?

p0z
Donja Obala ZzK!
Zato što se Grobari i Cigani nalaze na Stadionu. Tamo se sve dogadja. A grobari i cigani su neki drugi. Prve možeš da nadješ na temi: Zaposlenje a ove druge na temi: Socijalni slučajevi...:lol: :lol: :lol:

Rainbow six mislio sam da si dovoljno evoluirao od majmuna da mi odgovoris na pitanje,ali izgleda da to nije slucaj.nema veze zaboravi...

axaxaxaaa v.v.ilic koji si ti car ubo si ih u centar...

p0z Donja Obala ZzK!
SVUGDE

cns | Kimi:
Rainbow six mislio sam da si dovoljno evoluirao od majmuna da mi odgovoris na pitanje,ali izgleda da to nije slucaj.nema veze zaboravi...

axaxaxaaa v.v.ilic koji si ti car ubo si ih u centar...

p0z Donja Obala ZzK!
SVUGDE
Ooooh Kimi care!
a014.gif

Nezgodna si pojava na ovoj temi!
k014.gif

Izvini što te nisam na vrijeme primjetio! Nadam se da ne zamjeraš! Pozz
Ajd sad trči pa se žali na SVOJE ogledalce:
http://www.zuraja.com/modules/My_eGallery/gallery/smjesne/013900739.jpg

cns | Kimi:
Rainbow six mislio sam...
On je "mislio" i šta je smislio?
Zapravo, kad se malo bolje razmotri gore citirani tekst, jasno je da je isti proizvod konfuzije jednog idiotskog uma pošto misliti i
c010.gif
nikada nije bilo isto!
g015.gif

Da parafraziram situaciju:
Primat je sjeo za kompjuter da napiše da je imao želju da nešto napiše, ali je iznenada odustao!
Dakle, Kimi živ mi bio, druže moj!
e045.gif

P.S.Mani se evolucije i uči slova, jer takve kao što si ti nauka još uvijek ne zna gdje da smjesti (karika koja nedostaje)!
k014.gif
a030.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back