RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
FLUID:Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz...
Gromoglasan i frenetičan!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz...
FLUID:A na drugoj strani kontinenta desila se neverovatna promena. Slovan postao ekipa za gol razliku. "Moćni" Slovan iz Liberca postao je mušterija Bragi.

Ja sam mislio da si se ti naljutio na nas pa nećeš dolaziti. :wink: Gde si bio juče ceo dan? :wink:FLUID:Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz. Partizan igrao nerešeno sa Italijanima. Dobro je, može i bolje. Neki nisu ni igrali. I nemaju aplauze.
A na drugoj strani kontinenta desila se neverovatna promena. Slovan postao ekipa za gol razliku. "Moćni" Slovan iz Liberca postao je mušterija Bragi. Da, da. To je taj "moćni" Slovan.
A koji dan kasnije, tj. danas "moćni" Voždovac je gazio. 2:0. Aplauzi ili ne? Ma ko ih yebe i jedne i druge.
Bragu niste pobedili. Zar ne?ZzZzZz:A Braga je nasa stara musterija
btw.
Jel znas ti kako je prosao Makabi u grupi prosle sezone?![]()

Zamoli Rainbow Six-a da ti pomogne. :wink: On se izgleda razume u komp..FLUID:Bio sam kod brata u BG-u. Malo se smucao još tu i tamo. Gledao evropske utakmice, neke gledao, neke više slušao.I evo me opet. Trebam nešto da radim tu na kompu pa me mrzi. Ne mogu sebe da nateram.
![]()

v.v.ilic:Zamoli Rainbow Six-a da ti pomogne. :wink: On se izgleda razume u komp..![]()
![]()
![]()
FLUID:...Raspad sistema. Moćna Bežanija. Ješić budala....Pa on je tolika dilea da to stvarno treba da se protera ne samo iz Partizana već iz našeg fudbala...JEŠIĆ JE LUD!!!
...3:1 za Bežaniju. Moćan tim ova Bežanija, ima protiv sebe diletanta Ješića!!! A gol za Partizan postigao "rezervista" Odita!...Ješiću, goni se u tri lepe da te moje oči više ne vide!!! Pa Vermez bi sa ovom ekipom bio prvi. Za to smem ruku da dam.
Ja kritikujem klub za koji navijam. Ne znam koji je tvoj problem. Više se brini o klubu za koji ti navijaš. O igračima i treneru koji skoro pa da su kao ovi koje kritikujem. A ne samo da te zaslepljuje 1991. i ovih 9 bodova prednosti. I opet posle svega dođe neki Slovan i rasprši ti snove. Ja bar znam da Partizan ove godine ima velikih problema. Ti ne vidiš probleme jer si zadojen. Ciganska posla!Rainbow Six:![]()
No comment
FLUID:Ja kritikujem klub za koji navijam. Ne znam koji je tvoj problem. Više se brini o klubu za koji ti navijaš. O igračima i treneru koji skoro pa da su kao ovi koje kritikujem. A ne samo da te zaslepljuje 1991. i ovih 9 bodova prednosti. I opet posle svega dođe neki Slovan i rasprši ti snove. Ja bar znam da Partizan ove godine ima velikih problema. Ti ne vidiš probleme jer si zadojen. Ciganska posla!

Dobro, dobro! U pravu si. Evo, ukočio sam.v.v.ilic:Mi sa Grobarima ne treba da se utrkujemo u zayebavanju. Možemo 'ladno sami sebe. Sve što se kaže na jednoj strani važi i za one druge.![]()
![]()
![]()
Nemoj ti da kočiš. Treba imati rezervu za sledeću utakmicu. :wink:Rainbow Six:Dobro, dobro! U pravu si. Evo, ukočio sam.
Objektivno, neke stvari ovdje postaju ozbiljne, ma kome da se dešavaju!
Promašio si temu! Potraži kviz pitanja i odgovore na nekom drugom mjestu!cns | Kimi:zasto ne promenite naziv ove teme u "problemi grobara i prozivke cigana"?
p0z
Donja Obala ZzK!
Zato što se Grobari i Cigani nalaze na Stadionu. Tamo se sve dogadja. A grobari i cigani su neki drugi. Prve možeš da nadješ na temi: Zaposlenje a ove druge na temi: Socijalni slučajevi...cns | Kimi:zasto ne promenite naziv ove teme u "problemi grobara i prozivke cigana"?
p0z
Donja Obala ZzK!

Ooooh Kimi care!cns | Kimi:Rainbow six mislio sam da si dovoljno evoluirao od majmuna da mi odgovoris na pitanje,ali izgleda da to nije slucaj.nema veze zaboravi...
axaxaxaaa v.v.ilic koji si ti car ubo si ih u centar...
p0z Donja Obala ZzK!
SVUGDE
On je "mislio" i šta je smislio?cns | Kimi:Rainbow six mislio sam...