Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Argumenti? :lol: :lol: :lol: Daj bre Iliću koji crni argumenti. Tebi su detalji iz utakmica argumenti. "Vidi trn u tuđem, a ne vidi balvan u svome oku." I to su argumenti? Vidiš, za mene su vrhunac gluposti. A vidim da momak čuva sve što je vezano za Partizan. Kompleks ili ne? Ipak, kompleks bez dileme. Klasičan primer. Sve to radi samo da bi pokušao nekog da provocira bez ikakve duhovitosti i ikakvog smisla za komunikaciju. Mislio sam da su ljudi davno izašli iz pećina. Prevario sam se.

Čekaj, čekaj FLUID, BOLID ili već šta god da jesi. Čekaj! To ti još nije vrhunac. Evo ti još malo "trnja u očima":

Dinamo - Partizan
Prvo pretkolo Kupa prvaka 1997./98., 2. utakmica
Zagreb, Stadion u Maksimiru
Gledatelja: 40000
Sudac: Gilles Veissiere, Lakhdar Benchabane i Jacques Clavet (Francuska)
Strijelci: 1:0 - Silvio Marić (13); 2:0 - Igor Cvitanović (15); 3:0 - Marko Viduka (24); 4:0 - Silvio Marić (43); 5:0 - Igor Cvitanović (69)
Žuti kartoni: Viduka (24), Šimić (29), Tomić (47), Jurčić (56), Svetličić (66), Ilić (74)
Crveni kartoni: -

DINAMO: Ladić, Jurić, Šimić, Jurčić, Šarić, Mujčin (Brlenić, 71), Prosinečki, Marić (V. Petrović, 69), Krznar, Viduka (Tomas, 75), I. Cvitanović Trener: Marijan Vlak

Partizan: Kralj, Taševski, Bolić, Svetličić, Szabo, Krstajić, Tomić (Ilić, 46), Vukičević, Trobok, Stojisavljević (Čirić, 65), Obradović (Isailović, 46) Trener: Ljubiša Tumbaković

Ni najveći optimisti nisu očekivali da će se stvari tako odvijati u ovoj utakmici. 33000 ljudi našlo se na tribinama i grmilo svih devedeset minuta. Nakon početne nervoze i s jedne i s druge strane što je rezultiralo kratkim koškanjem, Dinamo preuzima apsolutnu kontrolu na terenu. Jedina prilika Partizana u prvom poluvremenu ona je Tomića već u 6. minuti. Sam je pred Ladićem, ali Dinamov golman brani. Nakon toga u šesnaestercu Partizana srušen je Viduka, ali francuski sudac ne svira ništa. Malo kasnije na Marićev centaršut kasni Viduka.
A onda - gol! Mujčin centrira s lijeve strane, lopta se odbija Viduki od pete, Partizanovi obrambeni igrači loše izbijaju i lopta se opet odbija, ovaj put od noge Cvitanovića, dolazi do Marića koji ovaj otpadak sprema iza leđa Kralja. Bila je to 13. minuta. Stadion je na nogama. Prednost iz prve utakmice je sustignuta. Ali to nije sve. U 15. minuti - 2:0! Opet Mujčin centrira, ovaj put Cvitanović je sam pred golom, skače i pogađa glavom. Jedan od rijetkih Cvitanovićevih golova glavom, ali sigurno jedan koji će vječno pamtiti. U 24. minuti već je 3:0! Viduka (pogledajte sliku) je prihvatio loptu na šesnaest metara, izvrtio Taševskog i treći put šalje golmana Kralja po loptu u mrežu (slika lijevo). U 31. minuti ponovo je Viduka u prilici, ovaj put glavom, ali puca preko vratiju.

U 35. minuti loš francuski sudac svira apsolutno nepostojeći jedanaesterac, čak ni Partizanovi igrači nisu shvatili o čemu se radi. Ali, udarac Vukičevića Ladić odbija (slika desno), a onda i ponovni udarac Vukičevića. Fenomenalno! Publika skandira "Vukovar, Vukovar", što je još jedan dokaz da je ovaj događaj više od obične nogometne utakmice, sviđalo se to nekome ili ne. A odmah u slijedećoj akciji Szabo krvnički ruši Šarića, i dobiva žuti karton. U 42. minuti - 4:0! Mujčin ubacuje lijevo za Cvitanovića koji milimetarski precizno asistira Mariću.

U drugom poluvremenu Vlak ne mijenja ništa od početka, dok Tumbaković uvodi Ilića i Isailovića umjesto Vukičevića i Obradovića. Croatia i dalje suverena, nešto manje prilika, ali to je posljedica smirene igre. Odmah u 46. minuti Šarić radi slalom kroz obranu gostiju, ali udarac je preslab za Kralja. U 62. minuti Prosinečki centrira, ali Marić puca preko gola. Dvije minute kasnije Viduka promašuje čistu šansu. Opet je asistirao Cvitanović kao kod četvrtog gola. I Vlak počinje mijenjati. Vladimir Petrović mijenja Marića, koji je ispraćen ovacijama. A u 69. minuti - 5:0! Korner je izveo Prosinečki, nisko po liniji, Krznar uleće i daje povratnu loptu, Petrović preskače loptu, a Igor Cvitanović je zakucava drugi put u mrežu Kralja. Izlaze Mujčin i Viduka, ulaze Brlenić i Tomas. U finišu utakmice priliku ima Isailović, ali i od toga nije bilo ništa.

Nakon svega, ostaje dojam da je momčad Dinama odigrala onako kako su nogometni zaljubljenici mogli samo zamisliti, pružili su igru za koju smo znali da je imaju i bilo je pitanje samo da li će eksplodirati. I jeste! Apsolutno nije bilo slabo točke u momčadi, a posebno nam je drago što je i Igor Cvitanović pružio veliku europsku partiju. A Silvio Marić apsolutno se iskupio za sve promašaje u Beogradu. Nabrojimo još jednom sve igrače koji su dali svoj doprinos u ovoj utakmici o kojoj će se još dugo pričati: Dražen Ladić, Goran Jurić, Dario Šimić, Damir Krznar, Danijel Šarić, Edin Mujčin, Robert Prosinečki, Krunoslav Jurčić, Silvio Marić, Marko Viduka, Igor Cvitanović, Vladimir Petrović, Zoran Brlenić, Stjepan Tomas.

Tananananananana Robi Prosinečki...
3.gif

2.gif
3.gif
8.gif

banegad:
nemoj nista da kazes
samo nastavi da lizes dupe ovom novopridoslom ficfiricu
evo sad ce i ilic da ti se pridruzi
odo ja sa ove teme
necu da vam smetam
Pridružio bih se ja malo ranije ali imao sam prekid na internetu nekih 4 sata (od prilike). Samo, nerazumem zašto odmah mene prozivate kad se pojavi neki post koji vam se ne svidja? Momak je novi i ima svoje vidjenje ovog Foruma a i ove teme.Mislim da nikoga nije uvredio prostim rečima. Uporedite njegove postove i postove onog S.ilića koji je banovan za sva vremena ili onog vašeg Vasića. Takodje ga više nema.

@
Fluid

I izveštaj sa utakmice je konkretan argument. Tu se neke činjenice ne mogu negirati. Rezultat, recimo.

PS: Momak upotrebljava smajlike. Ti takodje. Što se onda ljutite na njega?

zoranpetrovic84:
Kako uvek dodje neki novi DELIJA indijanac na ovaj forum...pa ima li vas normalnih uopste!? Nas ima manje ali smo bar normalniji...
Da, ali zaboravljaš Grobare koji su banovani za sva vremena. Vama koji ste ostali niko ništa ne zamera. Vi ovome odmah nalazite mane. A na kraju, mislim da je na Stadionu. Na vašoj temi nije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back