- Poruka
- 23.504
Gledam sve vreme i ne mešam se. :wink: Od njih na kraju uvek ostane samo Fluid. :wink: Duga 6 ima i posebne smajlike. :wink:cvidza:de si bre ilke...vidi sta mu cika rainbow radi.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam sve vreme i ne mešam se. :wink: Od njih na kraju uvek ostane samo Fluid. :wink: Duga 6 ima i posebne smajlike. :wink:cvidza:de si bre ilke...vidi sta mu cika rainbow radi.........
Posebni - prilagođeni zagrijavanju.v.v.ilic:...Duga 6 ima i posebne smajlike. :wink:
Daj bre Iliću koji crni argumenti. Tebi su detalji iz utakmica argumenti. "Vidi trn u tuđem, a ne vidi balvan u svome oku." I to su argumenti? Vidiš, za mene su vrhunac gluposti. A vidim da momak čuva sve što je vezano za Partizan. Kompleks ili ne? Ipak, kompleks bez dileme. Klasičan primer. Sve to radi samo da bi pokušao nekog da provocira bez ikakve duhovitosti i ikakvog smisla za komunikaciju. Mislio sam da su ljudi davno izašli iz pećina. Prevario sam se.
FLUID:... A vidim da momak čuva sve što je vezano za Partizan. Kompleks ili ne? Ipak, kompleks bez dileme. Klasičan primer...
U pravu si! Ti još visiš po granama!FLUID:...Mislio sam da su ljudi davno izašli iz pećina. Prevario sam se.
Dobro je to kad sam sebe razumiješ!zoranpetrovic84:Rainbow...napusavas se sam sa sobom.
nemoj tako zokizoranpetrovic84:Rainbow...napusavas se sam sa sobom.
Opa!!! Zoki evo ga javlja ti se dečko! Ne pokušavaj da ga praviš ljubomornim!banegad:nemoj tako zoki...
...a ti pišeš engleski na poljskom sa rumunskim akcentom...banegad:rajnbov i ilic to su srca
nemoj nista da kazescvidza:grobari sta da vam kazem......
banegad:...odo ja sa ove teme
necu da vam smetam...
Pridružio bih se ja malo ranije ali imao sam prekid na internetu nekih 4 sata (od prilike). Samo, nerazumem zašto odmah mene prozivate kad se pojavi neki post koji vam se ne svidja? Momak je novi i ima svoje vidjenje ovog Foruma a i ove teme.Mislim da nikoga nije uvredio prostim rečima. Uporedite njegove postove i postove onog S.ilića koji je banovan za sva vremena ili onog vašeg Vasića. Takodje ga više nema.banegad:nemoj nista da kazes
samo nastavi da lizes dupe ovom novopridoslom ficfiricu
evo sad ce i ilic da ti se pridruzi
odo ja sa ove teme
necu da vam smetam
Da, ali zaboravljaš Grobare koji su banovani za sva vremena. Vama koji ste ostali niko ništa ne zamera. Vi ovome odmah nalazite mane. A na kraju, mislim da je na Stadionu. Na vašoj temi nije.zoranpetrovic84:Kako uvek dodje neki novi DELIJA indijanac na ovaj forum...pa ima li vas normalnih uopste!? Nas ima manje ali smo bar normalniji...
zoranpetrovic84:...Nas ima manje ali smo bar normalniji...
Baš mi je žao što nemaš živce i što te sve nervira. Mislio sam da si posle onog II rata medju nama shvatio suštinu ovog Foruma. Opet odlaziš i ostaće ponovo Fluid usamljen. Yebeš društvo koje odlazi čim se pojavi neki "problem"banegad:
Odlazi na onaj njihov NOVI STADION!v.v.ilic:Yebeš društvo koje odlazi čim se pojavi neki "problem"