Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
A to, mislio sam nesto drugo da kazem pa nisam prepravio.
Misliti i s*ati nikada nije bilo isto!!!
7.gif

Mislio sam ranije da se malo uključim u diskusiju ali sam odustao. Duga 6 obavlja savršeno svoj zadatak. Ja ne treba da se mešam uopšte. Ostale Delije standardno. Pravo u glavu. :wink: Ja vam nisam ni potreban. :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Mislio sam ranije da se malo uključim u diskusiju ali sam odustao. Duga 6 obavlja savršeno svoj zadatak. Ja ne treba da se mešam uopšte. Ostale Delije standardno. Pravo u glavu. :wink: Ja vam nisam ni potreban. :lol: :lol: :lol:
Hmmm, hvala, hvala brate. Oponenti su mi "bonus tabla", šupalj izazov! Igramo na jedan gol!!! Ipak, ako ti je gotiva, "spusti" ih i ti ponekad pošto za golove još ima puno mjesta na semaforu !!!

Dakle, "Mezarlije" gdje smo ono stali da nastavimo?

Pitanje za čuvare "svijetle" tradicije "fudbalskog kluba svih naših naroda i narodnosti":
Kako li se ono zvao onaj šipak što je usred JNA, sa lijeve strane ivice šesnaesterca Omeroviću skinuo osmjeh s lica??? Napominjemo da je to bilo onda kada je nesretni Faruk po završetku utakmice potražio pomoć logopeda.
Džokeri koji vam stoje na raspolaganju su:
a) pola - pola (ali brže, dok Zekobjek nije odnio obje polovine o čemu god da je riječ)
b) pozovi prijatelja (tetku, strinu, babu, ujnu ili Omerovića)
c) pomoć publike - (sa juga (ako uopšte tamo nekog ima) ili Sjevera (ako su voljni za pomoći, mada sumnjam))
d) dozivanje upomoć (u fazonu ovacija)
e) bjeg u komšiluk
f) bojkotuj sve šta stigneš (žene, djecu, derbi, izbore, referendume, ustave, posao, kuću...)
6.gif
6.gif

united press

...30.oktobra u 9AM u nasu redakciju stigao faks iz Zeneve, upucen od strane sekretarijata Pravne sluzbe UEFA. Ovim dopisom 'evropska Kuca fudbala' zeli da obavesti i nase citaoce o oduzimanju titule prvaka Evrope iz 1991. godine nasem klubu. Kako je u Zenevi utvrdjeno, zvezda je 29.maja 1991. na teren stadiona Sv.Nikola izveli sastav sa vecim brojem stranaca od dozvoljenog.
Raspad SFRJ je otpoceo u martu 1991. tako da se srpske konstrukcije pokazuju kao neosnovane (odnosno-c.z. nije igrala u srpskom sastavu).

Pored Hrvata Roberta Prosineckog, Rumuna Belodedica, te Makedonca Iljije Najdoskog i Bugarina Darka Panceva sa laznim identitetom (putnim ispravama) je nastupao Refick Shabanadzovic. U toku velike pasoske afere koja potresa Evropu, istrazni organi UEFA su utvrdili da je Shaban (inace drzavljanin Turske) nastupao kao komunitarac sa falsifikovanim ispravama Turske.
Dejstvo ove odluke postaje pravosnazno u roku od 7 dana i do tada su svi duzni da iz arhiva izbrisu/povuku sve ono sto dovodi u bilo kakvu vezu fk c.z. i titulu pobednika KES. Pravda spora, ali zadovoljena - Olimpique Marseilles posle 10 godina dobija ono sto mu pripada.

Pogledaj samo kako nam komšije znaju sastav iz 1991. :lol: :lol: Urezao im se u pamet. Ja njihove igrače ne znam ni danas a ne iz 1966 kada im je golman dobio gol kroz noge. Taj im sada sedi u upravi. Zato im je uprava i bušna. :lol: :lol: :lol:

Eh pa dobro, kad već potenciraš, mada me nešto mrzi da pišem duži post.
Dakle, idemo redom radi evociranja uspomena na sportske "podvige" njihovog omiljenog kluba sa "Mezarja":
Dobri rezultati FK Partizan?!
1987. Fljamurtari - PARTIZAN 2:0
1989. PARTIZAN - Dinamo (Bukurešt) 0:2
20.8.1996. Nacional (Bukurešt) - PARTIZAN 1:0
10.8.2000. Sliema Wanderers FC - PARTIZAN 2:1
30.07.1997. Kroacija - PARTIZAN 5:0
28.09.2001. SK Rapid Wien - PARTIZAN 5:1
14.11.2002. Slavia Praha - PARTIZAN 5:1
29.09.2005. PARTIZAN - Maccabi Petach-Tikva 2:5
Posebno izdvajamo:
Poslednja pobeda u večitom derbiju

09.05.2001. Crvena Zvezda - PARTIZAN 0:1
I za kraj citat dostojan tretmana u Lazi Lazareviću:
"Izaberi Partizan onakav kakav želiš - izaberi Jug u crno-beloj boji, izaberi ponos i stav, izaberi pametno, izaberi samo jedan klub na svetu celom, izaberi Partizan!"
Hvala na pažnji i prijatno!!!

Rainbow Six:
I za kraj citat dostojan tretmana u Lazi Lazareviću:
"Izaberi Partizan onakav kakav želiš - izaberi Jug u crno-beloj boji, izaberi ponos i stav, izaberi pametno, izaberi samo jedan klub na svetu celom, izaberi Partizan!"
Hvala na pažnji i prijatno!!!
Tebi ni Laza nije pomogao pa su te pustili da lečiš životne frustracije negde drugde. I eto do ovde si stigao. Stvarno ovi iz Laze su u pravu. Nema ti spasa. :-D

A ti si budala i bog voli budale i zato vas toliko i ima!
Nisam siguran da li je ovo humano prema životinjama al' evo ti pa krepavaj:
Strijelci:
1:0 - Silvio Marić (13);
2:0 - Igor Cvitanović (15);
3:0 - Marko Viduka (24);
4:0 - Silvio Marić (43);
5:0 - Igor Cvitanović (69)

Umalo da ispustim:
"U 35. minuti loš francuski sudac svira apsolutno nepostojeći jedanaesterac, čak ni Partizanovi igrači nisu shvatili o čemu se radi. Ali, udarac Vukičevića Ladić odbija (slika desno), a onda i ponovni udarac Vukičevića. Fenomenalno!" Zvuči li ti sve ovo nekako poznato???
"Ponos" i "pamet", nije, nego!
Javi se koji put!

Čovek koji priča sam sa sobom i mlati praznu slamu je u ozbiljnim problemima. Nije mi jasno sa kim komuniciraš. a teško da ćeš i sa nekim jer tvoj nivo komunikacije si pokazao za samo 120-ak posta. Pomislio sam da ti odgovorim nečim konstruktivnijim od tvog lupetanja, ali vidim da ti je nivo patos pa da ti ne smetam. Samo ti "komuniciraj".

FLUID:
Čovek koji priča sam sa sobom i mlati praznu slamu je u ozbiljnim problemima. Nije mi jasno sa kim komuniciraš. a teško da ćeš i sa nekim jer tvoj nivo komunikacije si pokazao za samo 120-ak posta. Pomislio sam da ti odgovorim nečim konstruktivnijim od tvog lupetanja, ali vidim da ti je nivo patos pa da ti ne smetam. Samo ti "komuniciraj".

Aha! E fino. A kojo je tvojo selo, "konstruktore"? :lol: :lol: :lol:

Bogami, Fluid, imate još jednog teškog protivnika. Razlog što komunicira sam je taj da ste se razbežali posle njegovih argumenata. :lol: :lol: :lol: On ne lupeta! Piše statistiku. Onu koja vas malkice boli. :wink: Vaši glavni "argumenti" su negiranje naših uspeha. Pogledaj samo onaj south-ov post u obliku agencijske vesti. :lol: :lol: :lol: Čist dokaz kompleksa.
PS: Moj post nije uperen protiv southa lično. :wink: On to zna. Ovek me je "branio" od vaših napada. :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back