- Poruka
- 23.504
Ja znam još dvojicu. Jusufi i Prekazi. Trenutno ne mogu da ih se setim više ali tih godina Partizan je imao partijski zadatak da skuplja Sulje i ekipu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čini mi se da je na "groblju" bio i onaj Kujtim Šalja koji je kasnije prešao u Dinamo!v.v.ilic:Ja znam još dvojicu. Jusufi i Prekazi. Trenutno ne mogu da ih se setim više ali tih godina Partizan je imao partijski zadatak da skuplja Sulje i ekipu.![]()
![]()
![]()
Misliti i s*ati nikada nije bilo isto!!!Sherlock:A to, mislio sam nesto drugo da kazem pa nisam prepravio.
Svakako, umjesto skauta i menadžera za njih su radili vojni odsjeci. Razlog više da šiptari (a i Srbi) izbjegavaju tadašnju JNA.v.v.ilic:...Partizan je imao partijski zadatak da skuplja Sulje i ekipu.![]()
![]()
![]()
Tačno. Sve po partijskom zadatku.Rainbow Six:Čini mi se da je na "groblju" bio i onaj Kujtim Šalja koji je kasnije prešao u Dinamo!

Hmmm, hvala, hvala brate. Oponenti su mi "bonus tabla", šupalj izazov! Igramo na jedan gol!!! Ipak, ako ti je gotiva, "spusti" ih i ti ponekad pošto za golove još ima puno mjesta na semaforu !!!v.v.ilic:Mislio sam ranije da se malo uključim u diskusiju ali sam odustao. Duga 6 obavlja savršeno svoj zadatak. Ja ne treba da se mešam uopšte. Ostale Delije standardno. Pravo u glavu. :wink: Ja vam nisam ni potreban.![]()
![]()
![]()
Urezao im se u pamet. Ja njihove igrače ne znam ni danas a ne iz 1966 kada im je golman dobio gol kroz noge. Taj im sada sedi u upravi. Zato im je uprava i bušna.

Brate, MI PAMTIMO BARI, A ONI FLJAMURTARI!!!!!!!v.v.ilic:Pogledaj samo kako nam komšije znaju sastav iz 1991.![]()
Urezao im se u pamet. Ja njihove igrače ne znam ni danas a ne iz 1966 kada im je golman dobio gol kroz noge. Taj im sada sedi u upravi. Zato im je uprava i bušna.
![]()
![]()
![]()

Tebi ni Laza nije pomogao pa su te pustili da lečiš životne frustracije negde drugde. I eto do ovde si stigao. Stvarno ovi iz Laze su u pravu. Nema ti spasa. :-DRainbow Six:I za kraj citat dostojan tretmana u Lazi Lazareviću:
"Izaberi Partizan onakav kakav želiš - izaberi Jug u crno-beloj boji, izaberi ponos i stav, izaberi pametno, izaberi samo jedan klub na svetu celom, izaberi Partizan!"
Hvala na pažnji i prijatno!!!
Vidi post #1001cvidza:e podseti me,od kog bese ong tima iz albanije je izgubio partizan???
FLUID:Čovek koji priča sam sa sobom i mlati praznu slamu je u ozbiljnim problemima. Nije mi jasno sa kim komuniciraš. a teško da ćeš i sa nekim jer tvoj nivo komunikacije si pokazao za samo 120-ak posta. Pomislio sam da ti odgovorim nečim konstruktivnijim od tvog lupetanja, ali vidim da ti je nivo patos pa da ti ne smetam. Samo ti "komuniciraj".

On ne lupeta! Piše statistiku. Onu koja vas malkice boli. :wink: Vaši glavni "argumenti" su negiranje naših uspeha. Pogledaj samo onaj south-ov post u obliku agencijske vesti.
Čist dokaz kompleksa.

Misliš na Partizan, tj. Prištinu?cvidza:...MLATI PRAZNU SLAMU...