Bas fino od vas sto toliko brinete o meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svi Cigani će da odu sa teme. 

Evo, ja odlazim prvi. U znak protesta. Idem da spavam.
:wink::shock:68Charger440+6:p.s. tebe sam preporucio za novog moderatora sekcije fudbal.

68Charger440+6:Sad znas kako je meni.
68Charger440+6:ZNACES kako je meni.
A ko će onda da proliva vodu kad se oni zapale?ZzZzZz:Ovom podforumu trebaju 2 moderatora, Delija i Grobar.
Onda bi svi bili zadovoljni.

, Evropljani...
Pa zar ne vidiš da se sve rasprodalo sa znakom Partizana? Vidiš da ovamo ispred Čelzija nešto fali? Tražena roba, a ne k'o ova što je ostala.v.v.ilic:Nas svako zna i dobro se prodaje naša roba. Zato smo tamo. A gde ste vi na tom kiosku?![]()
![]()
, Evropljani...
![]()
Jeste, u pravu si. Bila je tamo jedna konzerva Partizana. Pitao sam u prodavnici pa mi rekli da je stajala tamo od 1966 god. pa je povukli. :wink: Više ne dopunjuju sortiment tom robom.FLUID:Pa zar ne vidiš da se sve rasprodalo sa znakom Partizana? Vidiš da ovamo ispred Čelzija nešto fali? Tražena roba, a ne k'o ova što je ostala.

Pa moguće. U tim konzervama se nalazi atmosfera evropskih takmičenja. Kupi i udahni iz nje, možda ti se javi 1991. Nama sada ne treba. Imamo to uživo.v.v.ilic:Jeste, u pravu si. Bila je tamo jedna konzerva Partizana. Pitao sam u prodavnici pa mi rekli da je stajala tamo od 1966 god. pa je povukli. :wink: Više ne dopunjuju sortiment tom robom.![]()
![]()
![]()

Tako brate volim. Kad nam hvališ proizvod. Mi ćemo hvaliti na proleće vaše uspehe.FLUID:Ma ćuti nisu smeli da ti kažu istinu. Prepoznali su ti tugu u glasu i glad za evropskim utakmicama. Ali kako stoje stvari neće se tvoje oči najesti evropskih utakmica "tvog" kluba. Zato kupi konzevu, ima granciju da se javlja 1991. Neki Cigani, koje znam, su probali i za njih je vreme stalo.![]()
![]()
![]()