Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DeteSunca:
Zamislite ljudi da su ovi naši ludi Srbi dobri u hokeju :D .

Sama pomisao dati nekome od nas palicu u ruke i pustiti nas u utakmicu je situacija visokog rizika. Pa mi bi imali više udaraca po glavi protivnika (bukvalno :D ), nego po paku. A onda bi se navijači bunili zašto im nije dozvoljeno unositi palice na tribine, jer su i one navijački rekvizit.

.

kad su partizan i zvezda poceli sa hokejom,otprilike tako je i bilo
...slabiji u tuci je cesto koristio stap :lol:
nema kod nas fer play..sta ces :roll:

Normalna bitka, nije ni Jager ostao dužan. Ali ti postavi Ruse a ne Amerikance :lol: :lol:
PS: Ja znam da Jager nosi 68. Nisi meni morao da daješ uputstva za prepoznavanje. :wink: A da li znaš zašto on nosi taj broj?

v.v.ilic:
Ako se prijave interesenti napraviću taktiku i biće još zanimljivije od ovog vidjenog. :wink:
Aha, sad pričaš, sve smiruješ situaciju, a šta si radio dok si upravljao tim timom ;) :D ?

Šta bih ja mogao igrati? Imam 1.87m, 85 kg, agresivan kad treba, miran i staložen kad situacija zahteva, melo treba da poradim na mahanju te motke, uzgred ima li ona kakvo stručno ime?

DeteSunca:
Aha, sad pričaš, sve smiruješ situaciju, a šta si radio dok si upravljao tim timom ;) :D ?

Šta bih ja mogao igrati? Imam 1.87m, 85 kg, agresivan kad treba, miran i staložen kad situacija zahteva, melo treba da poradim na mahanju te motke, uzgred ima li ona kakvo stručno ime?

ti ces da igras u trecoj postavi,ako dodje do tuce,
tvoja postava ulazi da ocisti protivnika
tu nemoze da igra niko ispod 85 kg i 1.85m

DeteSunca:
1.Aha, sad pričaš, sve smiruješ situaciju, a šta si radio dok si upravljao tim timom ;) :D ?

Šta bih ja mogao igrati? Imam 1.87m, 85 kg, agresivan kad treba, miran i staložen kad situacija zahteva, melo treba da poradim na mahanju te motke, uzgred 2.ima li ona kakvo stručno ime?
1.Ja samo na miran način pokušavam da pridobijem igrače. :wink:
2. Ovde se to zove hokejka Kod nas će se zvati Motka sa jednim krajem onim debljim. :lol: :lol: :lol:

Visinu imaš. Treba da malo dobiješ u masi, da ne kažem u težini, :wink: i dobijaš pozicijuPrvog udarača :lol: :lol:

u pravu si ,treba da dobije jos 5 kg.
i glavni posao je da bude gore...a ne dole
grimsonvbrashearfk1.jpg

ono stoji od 1925-6 pa ti pazi !!!! to ce da ruse na zimu za vreme zimske pauze .......... tako bar kazu do sada su sva obecanja ispunili samo jos da zaigraju ko svet .............. inace vidimo se u subotu !!!!

Kuzma:
ono stoji od 1925-6 pa ti pazi !!!! to ce da ruse na zimu za vreme zimske pauze .......... tako bar kazu do sada su sva obecanja ispunili samo jos da zaigraju ko svet .............. inace vidimo se u subotu !!!!
Ti i ja sigurno ne, a ti ćeš imati prilike da vidiš svog Boga :wink: :wink: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back