Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Charger440+6:
I didn't znaci "Ja nisam"
I didn't je postalo od " I did not" Prevedi ga sada bukvalno na srpski i videćeš da nema apsolutno nikakav smisao. :wink: Ako se ljutiš, ja ću prekinuti. Pisao sam ti sve u dobroj nameri. Ispravljam i Stefana jer je počeo srpski da priča prevodeći ga sa češkog. Sada provodi 90% dana van kuće a i takav mu je odnos govora, češki-srpski.

DeteSunca:
I ti si pogrešio, pravilno je: 'rećiću', dakle sastavljeno :D , bez ljutnje, kad se svi pravimo pametni :lol:
To ću već morati da pitam ženu kako se piše. A realno mislim da si u pravu jer se ne može napisati radi ću nego radiću, mesiću, deliću. (ova dva poslednja nisu prezimena..:wink: ) Ja se ne ljutim. Dobro mi je došla tvoja ispravka. :wink:

v.v.ilic:
I didn't je postalo od " I did not" Prevedi ga sada bukvalno na srpski i videćeš da nema apsolutno nikakav smisao. :wink: Ako se ljutiš, ja ću prekinuti. Pisao sam ti sve u dobroj nameri. Ispravljam i Stefana jer je počeo srpski da priča prevodeći ga sa češkog. Sada provodi 90% dana van kuće a i takav mu je odnos govora, češki-srpski.

Da, I didn't je skracenica od I did not, sto u prevodu znaci Ja nisam.

I didn't do nothing znaci Ja nisam uradio nista. Znaci jesi uradio nesto.

Nemas pojma koliko puta Judge Judy to upotrebi protiv ljudi na sudu, kad kazu "I didn't do nothing", ona im samo kaze "Yeah, you didn't do nothing. You did ..."

68Charger440+6:
Da, I didn't je skracenica od I did not, sto u prevodu znaci Ja nisam.

I didn't do nothing znaci Ja nisam uradio nista. Znaci jesi uradio nesto.

Nemas pojma koliko puta Judge Judy to upotrebi protiv ljudi na sudu, kad kazu "I didn't do nothing", ona im samo kaze "Yeah, you didn't do nothing. You did ..."
Bukvalan prevod je: Ja sam ne Zato sam ti rekao da u bukvalnom prevodu na srpski ne znači ništa. I ovo: "ne znači ništa" je dvostruka negacija koja u srpskom jeziku postoji za razliku od engleskog.

Ja preskacem fizicko danas. Posekao sam ruku za prosli vikend tako da desnom rukom nista ne mogu raditi, a danas su me uhvatili bolovi u ledjima tako da evo lezim na krevetu ispred laptopa i ubijam vreme na netu.

68Charger440+6:
Jeli isto pravilo vazi i za AHL?
Nisam bio na ijednoj utakmici prosle sezone pa neznam.

Ali nova sezona pocinje u subotu, Milwaukee docekuje Omahu i najverovatnije cu ici gledati utakmicu.

da vazi za sve,
i tu je manje tuca nego ranije

@ilicu
boks je sastavni deo hokeja u NHL,
ali sada sve rade da to izbace

Hockey vise nije zabavan bez tuca.

Mada ako nema golova to je jos dosadnije. Jedna od boljih utakmica sto sam gledao je bila Milwaukee - Cincinnati 5:5. Mnogo prekreta (od 1:0 do 1:3 do 5:3 do 5:5), ali nijedna tuca.

PLESsitnihDEMONA:
Uz saglasnost Chargera,ovde mozete da baljezgate sta god vam padne na pamet.
Fudbal,sex,qrve,alkohol,droga...i sva druga zadovoljstva koja covek sebi i moze i ne moze da priusti. :D
Znaci kao sto i pise u naslovu....ponasajte se kao na stadionu.

yebes mi sve....ma sta,...sve sve...znao sam da vreme gazi..ali da sam sa tehnologijom stao nisam verovao...aaa uspavan...kako klinke napreduju,jos malo nova rasa zena ce izaci..
:rolleyes: :rolleyes:
:rolleyes:

south:
da vazi za sve,
i tu je manje tuca nego ranije

@ilicu
boks je sastavni deo hokeja u NHL,
ali sada sve rade da to izbace
Negde si pobrkao pojmove. Faul u toku igre je njen sastavni deo. Box u prekidu igre ne pripada hokeju. Zato i hoće da ga izbace sa leda. Postoji za to druga arena. Takvo mešanje pojmova je samo sastavni deo američkog shvatanja igara. Amerikanci vole da se igraju i sa atomskom bombom. Da li i njenu upotrebu smatraš sastavnim delom života?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back