STA ZNACI VAS NICK?

Ja sam se prvo potpisivao, po igraonicama, kao poznate licnosti iz raznih rock grupa. Zadnja takva licnost je bila Lemmy Kilmister [basista i pevac grupe Motorhead za one koji ne znaju]. Onda zbog uticaja tog pevaca, jer je njegov bend prvi bend koji sam gledao uzivo, poceo sam se potpisivati Jack Daniels. To je ako se ne varam Lemijevo omiljeno pice [mozda se i varam]. Onda sam resio da promenim ime u Jack ali neko mi je preporucio da stavim mrJack, tek posle da saznam da postoji istoimena pesma od grupe System Of A Down. Tako da svi ljudi misle da sam uzeo nadimak zbog te pesme a ustvari nije zbog pesme nego vise zbog viskija.

cudna prica.... posto sam fan intera,ili bolje receno OBOZAVAM INTER,jod iz doba kad je igrao Di Biadjo,Ronaldo i slicni,(dobro to bas i nije bilo odavno) ali za INTER znam od kad znam za sebe (kad sam gledala njihovu tekmu na TV-u nisam ni cula za ZVEZDU I PARTIZAN....)...i tako jednog dana dodje MANCINI NA NJIHOVU KLUPU i proda FABIA KANAVARA i ja podilkanim,izgubim opkladu sa burazerom i sad sam mu duzna 3kila sladoleda...+moj inter nece ove godine osvojiti SKUDETo.... i tako... onako iznervirana dodjem i registrujem ovakav nick..... kad sam FREAK.... sad ne znam kako da ga promenim a verujem i da ne moze da se promeni..... 8) :D

Aaah :) ...
Moj nick je glup, posto nisam mogla da smislim nista drugo...a obozavam lenju pitu, to i palacinke su najsavrseniji slatkisi danasnjice, po shvatanju mene (gramatika u piiip :P )...

Pretpostavljam da je to samo jedna manifestacija mog novog sasavog imidza (nazivam to tako jer ne bih da ispadnem jos veca budala, to je nepotrebno, vec mi je i ovo previse :D ) i prestanka slusanja dark muzike :evil: !

Viva la ja :D !

Back