7thpoison
Aktivan član
- Poruka
- 1.151
Zeljko ime
612 moja hot line sluzba 24\7 za vecinu forumasica...ne primam fagete XD
Zovem te odmah

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeljko ime
612 moja hot line sluzba 24\7 za vecinu forumasica...ne primam fagete XD
Kelt, jer je moguce da je neki moj daleki predak bio upravo pripadnik tog naroda, jer su Kelti ziveli na zapadnom Balkanu dugi niz godina... A Kapedunum je keltski naziv za Uzice, gde zivim.![]()
Misteriju mog nicka smo resili pre par dana, pa nema potrebe da spominjem, razmisljao sam da ga promenim, al mrzi me...
Aha,you're Bond's girl..nice...![]()
A jel se poda Bondu na kraju ? Nesto me ne sluzi pamcenje glede Goldfingera i detalja ,znam da je neko zlato u igri,bitls frizure i neki zuti kepec sto sece glave sa sesirom ...Pussy Galore je lezbejka i ima svoj harem.
A jel se poda Bondu na kraju ? Nesto me ne sluzi pamcenje glede Goldfingera i detalja ,znam da je neko zlato u igri,bitls frizure i neki zuti kepec sto sece glave sa sesirom ...![]()
Znas da sam jedno vreme bas razmisljala o tome sta bi moglo biti....nikako da mi padne na pamet najlogicnije resenje...
A glupo mi bilo da pitam...
Srecom pa sam skapirala....inace bih i dalje mislila o tome....![]()
Meni se svidja 1DaL-ov nick, volim te fore sa igrom rečima... One-Dal, Van-dal. Kul zvuči.
lol hvala, samo jos kada bi ta "skrivena" rec bila malo manje detinjasta![]()
Dobro, to jeste. Kao kad trinaestogodišnjak hoće da postane član bande, pa smisli svoj potpis. Vandalu.![]()