STA ZNACI VAS NICK?

Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?
Znachi da shtedim glasne zhice... bash sam tih
To mi je i jedan od nadimaka iz RL

Interesantno je shto mnogi koji me poznaju po 10 i vishe godina ne znaju da je to i skratjenica od mog pravog imena
nadimak uglavnom povezuju sa time što retko i tiho pricham, ili ga povezuju sa serijom otpisani :lol:

ko ne zna ko je sarah kay :P

fn4weg.jpg

njene slicice sam sakupljala kad sam bila mala :)

nick znaci mnogo toga,ali je previse pateticno pa necu dalje da objasnjavam :mrgreen:

Zeljko612 sam stavio yer ovaj broj me podseca na nesto ali ne znam sta,ovako svuda mi je nik TESLA kao i nadimak.Nik TESLA sam dobio u 2 osnovne jer sam se dosta zanimao za elektricitet struju nauku sada imam jos vecu zelju za znanjima bilo koja od paranormalnih pa sve dokle moja glava moze da se napuni.Znaci u proracunu vec 9 godina nosim naziv tesla :D

Pa ovako,na hebrejskom tesha znaci 9,verovali ili ne(stvarno).Kada se tome doda ovih 032 onda moj nik glasi 9032...kada se saberu cifre iz nicka dobije se 14.E sad,ova racunica,9032 i hebrejski nemaju nikakve veze sa mojim nikom jer moj nik je u stvari znaci sledece: Tesha,zbog prezimena a 032 jer na youtubeu kad sam hteo da se registrujem Tesha bilo zauzeto.

]Pa ovako,na hebrejskom tesha znaci 9,verovali ili ne(stvarno).Kada se tome doda ovih 032 onda moj nik glasi 9032...kada se saberu cifre iz nicka dobije se 14[/B].E sad,ova racunica,9032 i hebrejski nemaju nikakve veze sa mojim nikom jer moj nik je u stvari znaci sledece: Tesha,zbog prezimena a 032 jer na youtubeu kad sam hteo da se registrujem Tesha bilo zauzeto.

zvucis mi kao poklonik da vincijevog koda................

Pa ovako,na hebrejskom tesha znaci 9,verovali ili ne(stvarno).Kada se tome doda ovih 032 onda moj nik glasi 9032...kada se saberu cifre iz nicka dobije se 14.E sad,ova racunica,9032 i hebrejski nemaju nikakve veze sa mojim nikom jer moj nik je u stvari znaci sledece: Tesha,zbog prezimena a 032 jer na youtubeu kad sam hteo da se registrujem Tesha bilo zauzeto.

ja sam mislila da si zxensk0 :lol:

Back