nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Па брате ... мање више само о СНС на форуму ... доста бре
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ovako mala Srbija, iznakazena i satanizovana, ponovo pokaze svetu srednji prst?
Guraju li da zaista Srbi nestanu sa lica zemlje?
Zar ne uocavaju da su Srbe napustili i nekad najverniji saveznici?
Zar ne znaju da na svetu ima na desetine gradova koji imaju vise stanovnika nego cela Srbija?
Zar ne znaju da ima stotine pojedinaca, samo u Americi, koji su bogariji od cele srpske drzave?
Zar ne uvidjau da u Srbiji nema skoro vise ni za hranu, a ne za naoruzanje i pretnje nekome?
Zar ne shvataju da ce rat iz devedesetih placati jos PET GENERACIJA unapred?
Zar ne citaju da danas NEMA NA SVETU DRZAVE koja vodi SVOJU politiku, cak ni one najmocnije?
Zar ne osecaju da je doslo vreme za podviti rep?
Zar zaista srpski nacionalist ne shvataju trenutak istorije u kome se nalazimo???
Mi sad nemamo snage da bilo kome pokazujemo srednji prst.

Da ovako mala Srbija, iznakazena i satanizovana, ponovo pokaze svetu srednji prst?
Zar ne znaju da na svetu ima na desetine gradova koji imaju vise stanovnika nego cela Srbija?
Zar ne znaju da ima stotine pojedinaca, samo u Americi, koji su bogariji od cele srpske drzave?
Zar ne uvidjau da u Srbiji nema skoro vise ni za hranu, a ne za naoruzanje i pretnje nekome?
Zar ne citaju da danas NEMA NA SVETU DRZAVE koja vodi SVOJU politiku, cak ni one najmocnije?
Zar zaista srpski nacionalist ne shvataju trenutak istorije u kome se nalazimo???
Pogresno sam se izrazio.Mozda bolje da sam pitao sta cemo time dobiti.Mozda jos bombi?Ili mozda jos sankcija?Govori u svoje ime![]()
Pogresno sam se izrazio.Mozda bolje da sam pitao sta cemo time dobiti.Mozda jos bombi?Ili mozda jos sankcija?
Registra svrha je provokacija i poniženje
Ipak treba znati kada se povuci za svoje dobro.Ne valja se uvek ni savijati. Može da ti se desi da se ne podigneš.
Mi sad nemamo snage da bilo kome pokazujemo srednji prst.
Zar to postoji u Srbiji? Ja mislila da imate samo podzemno cvijeće.
Ipak treba znati kada se povuci za svoje dobro.

Pinki ajde oladi.Znamo da si ***** i tu se iza monitora napuhuješ.Ima provokatora tzv. finaca

Koji srpski nacionalisti? Šta je smisao ove teme, ne razumem?
Zar to postoji u Srbiji? Ja mislila da imate samo podzemno cvijeće.
Pinki ajde oladi.Znamo da si ***** i tu se iza monitora napuhuješ.Ima provokatora tzv. finaca
Sta si ti?Neki novi Milosevic?Ма ти немаш снаге све и да хоћеш ... СРБИЈА ИМА СНАГЕ
Vidi ***** jedno ustaško da ti ***** sve po spisku
ALO MODERACIJO PODZEMNO CVEĆE JE JASENOVAC DA JOJ ***** I KRV USTAŠKU