Šta znači slikanje po cesti

AlmaBg

Početnik
Banovan
Poruka
26
Moja drugarica stalno fotografiše nekog momka kojeg vidi po gradu ja ju pitam ko joj je taj ona kaze da nema pojma ko je. kad ju pitam zasto ga slika izbegava odgovarat. ne razumem. ko ce da mi objasni ja imam 25,ona 21. mislim da taj momak kojeg ona slika ima sigurno preko 38 godina iako izgleda mlađe.

Moja drugarica stalno fotografiše nekog momka kojeg vidi po gradu ja ju pitam ko joj je taj ona kaze da nema pojma ko je. kad ju pitam zasto ga slika izbegava odgovarat. ne razumem. ko ce da mi objasni ja imam 25,ona 21. mislim da taj momak kojeg ona slika ima sigurno preko 38 godina iako izgleda mlađe.

Сигурно је добар фрајер.

Уместо што "не разумеш", гледај да ти урадиш нешто са собом, па да и ти постанеш добар фрајер са својих 25 (кад већ он може са 38), па ће и тебе неке рибе да сликају, а можда и њу смуваш.

S
Sta ti mislis zasto ga slika? Ti je znas mi je ne znamo....

Tema je ovde postavljena zato sto zena pretpostavlja da se radi o nekoj privlacnosti....sto mozda i jeste tacno, ali ne mora da znaci, a lik ne reaguje na to iz istog razloga sto ni zene ne reaguju na pogleda, jer zive na pozornici ceo zivot....i mnogima je uvreda ako ih ne primete posle dva sata spremanja za izlazak u javnost....

Back