Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
jašta, samo na srpskom.riskirat ću jer to piše?
RIZIKOVAĆU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jašta, samo na srpskom.riskirat ću jer to piše?
ne znam cirilicu nismo ju ucili u zagrebu u skoli.jašta, samo na srpskom.
RIZIKOVAĆU.
brate mogu da se kladim da je to reakcija na neželjeni kontakt očima,možd malo duži nego što je normalno onako da deluje creepy Xdajd bre ne seri. zar ce da se crvene ako je neko ruzan? nemas pojma o cemu pricas. ti se crvenis na neku ruznu devojku?
nikad ih nisam video do sada ja ti bas ne gledam devojke po gradu vidim neku prvi put u zivotu ona se zacrveni i pobegne kao bolt niti ne stignem do kontakta ocijuili to ili si ih ranije smarao pa te zapamtile XD
ne smaram ti ja nikoga ja sam kao sablast ne dozivljavam ljude i okolinu nestoili to ili si ih ranije smarao pa te zapamtile XD
nista nisam isprobavaoJesi probao JBC teoriju (Just Be Creepy)
To vam je velika mana.ne znam cirilicu nismo ju ucili u zagrebu u skoli.
a sta da radim sad nismo ju uciliTo vam je velika mana.
Namerno vas ne uče ćirilici.a sta da radim sad nismo ju ucili
tako nekako.Namerno vas ne uče ćirilici.
znaci ja sam najgori na svetu. hvala puno. ugodan dan.Da ju je sramota šta ili koga vidi...
Pa druga zemlja, druga pravila...mada niko od Hrvata nije vise od 2-3 dana imao problema sa ruskom cirilicom kad su se sretali sa njom.Namerno vas ne uče ćirilici.
ove mrze cirilicu razbijaju tabele s natpisom na cirilici da ja pocnem pisat cirilicom neko bi me napao. zato nisam ucio. ovdje jos uvek ima puno njih koji mrze srbe.jako puno.Pa druga zemlja, druga pravila...mada niko od Hrvata nije vise od 2-3 dana imao problema sa ruskom cirilicom kad su se sretali sa njom.
Kolega je mogao da nauci lako da je hteo i da se osetio Srbinom.
Pa da, ti i sam često pišeš o sebi u infralativu, ili kako se već kaže suprotno od superlativznaci ja sam najgori na svetu. hvala puno. ugodan dan.
of kors.ja nisam onaj koji sam sebe hvaliPa da, ti i sam često pišeš o sebi u infralativu, ili kako se već kaže suprotno od superlativ
Moraš da budeš prepotentan ako hoćeš da Devojčure otkinuof kors.ja nisam onaj koji sam sebe hvali
To znatchi da se postidelaCesto puta vidim(skoro svaki dan) neku mladu(18-22 godina) vidi me pocne se jako crvenit i pocne da bezi. Sta to znaci?
a zbog cega?To znatchi da se postidela![]()
ne znam ja vise te zene veruj mipa to ti znash
A kao ne znash?