- Poruka
- 354
Cesto puta vidim(skoro svaki dan) neku mladu(18-22 godina) vidi me pocne se jako crvenit i pocne da bezi. Sta to znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda zaboravljas da zakopcas slic?
ha ha dobar si. Al udaljenost mene i njih je nekad i 100 metara sigurno ce da vidi hahaMozda zaboravljas da zakopcas slic?
А ти са сто метара видиш да је она поцрвенела, је лиha ha dobar si. Al udaljenost mene i njih je nekad i 100 metara sigurno ce da vidi haha
Cesto puta vidim(skoro svaki dan) neku mladu(18-22 godina) vidi me pocne se jako crvenit i pocne da bezi. Sta to znaci?
Da si mnogo lep i zgodan momak.
da naravno. nije bas 100 metara to se tako kaze ali 20-30 sigurno je. ne stignem ni vidjet posteno ko je ona hahaА ти са сто метара видиш да је она поцрвенела, је ли
dogodilo se itekako. svaki dan se događa. a nikad ih ne upoznam.Има једна тема овде "Није се десило"
Pomešao si ti to nešto. Njima je hladno pa im se zarumene obrazi.da naravno. nije bas 100 metara to se tako kaze ali 20-30 sigurno je. ne stignem ni vidjet posteno ko je ona haha
Pomešao si ti to nešto. Njima je hladno pa im se zarumene obrazi.
i beze od hladnoce? nije to rumeno vec crveno ko crvena zvezda.Pomešao si ti to nešto. Njima je hladno pa im se zarumene obrazi.
i beze od hladnoce? nije to rumeno vec crveno ko crvena zvezda.
to znači da joj je neprijatnoCesto puta vidim(skoro svaki dan) neku mladu(18-22 godina) vidi me pocne se jako crvenit i pocne da bezi. Sta to znaci?
nula niti jedna me nikad nije htela ****** iako nisam ruzan jer u mom gradu sve padaju samo na pare a ja ih nemam
pa lepo,toliko je zgodan da se deovke uplaše od njega i beže XDИначе, како ово двоје иде заједно?
ajd bre ne seri. zar ce da se crvene ako je neko ruzan? nemas pojma o cemu pricas. ti se crvenis na neku ruznu devojku?pa lepo,toliko je zgodan da se deovke uplaše od njega i bežecrvene se
Па добро али немогуће да се баш свима свиђаш а баш ниједна те неће, знаш.ajd bre ne seri. zar ce da se crvene ako je neko ruzan? nemas pojma o cemu pricas. ti se crvenis na neku ruznu devojku?
supermoderator sve je moguce rekao je drug anštajnПа добро али немогуће да се баш свима свиђаш а баш ниједна те неће, знаш.
Жао ми је што је не знаш. Ипак, моје је право да пишем писмом којим желим.ja ne znam cirilicu ja sam rođen u zagrebu tamo ju nismo ucili iako sam srbin. pisi na latinici
naravno ali ja necu znat sto pise moram koristit gugl translator a sta ce taj prevest boga pitajЖао ми је што је не знаш. Ипак, моје је право да пишем писмом којим желим.
Ризиковаћу.naravno ali ja necu znat sto pise moram koristit gugl translator a sta ce taj prevest boga pitaj![]()