- Poruka
- 18.989
Copesuch a wishful thinking
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Copesuch a wishful thinking
Твој пост нема везе са мојим постом на који си одговорио. Багујеш.Od raspada Sovjetskog Saveza do danas, u Ukrajini se promenilo osam predsednika, a u Rusiji dva, Jeljcin pa Putin, odnosno bilo ih je tri ako računamo i onu "rokadu" Putina sa Medvedevim koja je obavljena iz čisto tehničkih razloga. Da li ti to nešto govori?
Његов пост је био ЕПП.Твој пост нема везе са мојим постом на који си одговорио. Багујеш.
Sta znaci fraza ''Rusija nas nikada nije bombardovala'' ?
To je prvi lansirao cetnicki vojvoda Seselj, kao Rusija nas nikada nije bombardovala...?! Gde je pomoc u tome ?
To je kao da ti ides sa svojim drugom i uleti neki treci i pocne da te mlati, ubijate od batina , a tvoj drug stoji i gleda. Ti se posle zahvalis isvom drugu - Hvala ti sto me i ti nisi tukao. Kako Srbija treba da bude zahvalna Rusiji, sto je nije bombardovala, a to sto nije pomogla nema veze.
Ta ista Rusija je povukla svoje snage sa Kosova i to kada je Putin bio na vlasti...
![]()
Naime neke pisalice na ovoj temi su želele da impliciraju da se bombardovanje 1945. desilo "zbog puke mržnje prema Svemu Srbzgom, to su fašisti razumiješ ti mene."
Kad ono...
Lepo rečeno...То није фраза, него чињеница...
Фразе нам стижу са запада...
Ne znam što je pisac hteo da kaže. Ali evo pokušaću još jednom: antifašizam je temelj EU, na tvoju veliku žalost, i Ukrajina ne bi nikako mogla dobiti kandidaturu za članstvo u EU da je fašistička zemlja.Твој пост нема везе са мојим постом на који си одговорио. Багујеш.
europa je izumela fasizam, kako sad ti izokreces?Ne znam što je pisac hteo da kaže. Ali evo pokušaću još jednom: antifašizam je temelj EU, na tvoju veliku žalost, i Ukrajina ne bi nikako mogla dobiti kandidaturu za članstvo u EU da je fašistička zemlja.
Zato se radujmo sada što konačno jedan rat prolazi bez nas!Svi su nas bombardovali u drugom svetskom ratu , neki više neki manje , a i Srbi su se davno pre toga petljali gde ne treba , tj mesali su se u tudje ratove .
А?Ne znam što je pisac hteo da kaže. Ali evo pokušaću još jednom: antifašizam je temelj EU, na tvoju veliku žalost, i Ukrajina ne bi nikako mogla dobiti kandidaturu za članstvo u EU da je fašistička zemlja.
Ne znam što je pisac hteo da kaže. Ali evo pokušaću još jednom: antifašizam je temelj EU, na tvoju veliku žalost, i Ukrajina ne bi nikako mogla dobiti kandidaturu za članstvo u EU da je fašistička zemlja.
Их, па једноставно је. Какав им је темељ није ни чудо да се све љуља... док се не распадне.А?
А то си закључио на основу чега?
Осим што је за ЕУ друго име - Четврти Рајх. Сасвим случајно....antifašizam je temelj EU
Ne, vi ste zaostali 50 godina u roku od 35 godina.
Znači realno A. Vučić ti je odneo 85 godina mladosti
On/a kad kaze - receno je i sve jasno!Лептиебем, ово је виша математика![]()
Јок, него најнижа, Малоумацанска. По систему, ако је једно мерење показало дужину 50, а друго 35, онда је стварна дужина 85!Лептиебем, ово је виша математика![]()
To je zato što "dobijaju" pa im je potreban svaki vojnik do poslednjeg.povukli su se i ukrajinci iz kfora ovih dana izgleda
Radujem se sto nismo nigde, da li je tvoj deda ili baba poginuo od nekoga u ww2 ?Zato se radujmo sada što konačno jedan rat prolazi bez nas!![]()
Baš je to fino - nismo ni u kakvom vojnom savezu, niko nam ne preti... Da i mi, jadni, malo da'nemo dušom.![]()
Sta znaci fraza ''Rusija nas nikada nije bombardovala'' ?
To je prvi lansirao cetnicki vojvoda Seselj, kao Rusija nas nikada nije bombardovala...?! Gde je pomoc u tome ?
To je kao da ti ides sa svojim drugom i uleti neki treci i pocne da te mlati, ubijate od batina , a tvoj drug stoji i gleda. Ti se posle zahvalis isvom drugu - Hvala ti sto me i ti nisi tukao. Kako Srbija treba da bude zahvalna Rusiji, sto je nije bombardovala, a to sto nije pomogla nema veze.
Ta ista Rusija je povukla svoje snage sa Kosova i to kada je Putin bio na vlasti...
![]()
Nije nas bombardovala zato što joj to nije trebalo, a kad joj treba ... pitajte Ukrajince, Sirijce, Gruzijce ...