Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 94.449
Caletov i kevin sin
Ne, upravo to ne znači. Njega nikad nećeš nazvati bratom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caletov i kevin sin
Mislim da se sada 'Druze' ne koristi u pozitivnom, nego u nekom konfrontirajucem kontekstu, kada imas neke nesuglasice sa nekim, svadju ili raspravu, pa te tako nazove.meni je generalno ta reč užasna nezavisno iz kog perioda potiče-zvučala bi užasno i da nema veze sa komunizmom
Mislim da se sada 'Druze' ne koristi u pozitivnom, nego u nekom konfrontirajucem kontekstu, kada imas neke nesuglasice sa nekim, svadju ili raspravu, pa te tako nazove.
Мени је крај кад кажу "тебра". Мада ми не смета "тебрица". А ни "буразерче".Al, kad počnu sa buraz, e onda mi je kraj...
Разумем те, бро.brateeee.... jbt.eeee.... aaaa
džiberizam neki novi
Mislim da se sada 'Druze' ne koristi u pozitivnom, nego u nekom konfrontirajucem kontekstu, kada imas neke nesuglasice sa nekim, svadju ili raspravu, pa te tako nazove.
...виђу 'госпоооооодееееее'upravo takoo
'де си, друже.Pozdrav za sve. Nov sam na forumu. Često korišćen sleng. Svaka generacija, ima neki svoj. Nekad se prenosi, sa jedne na drugu. Iskreno,koristim ga i ja. Inače sam generacija 80-tih. Znači 40+
'де си, друже
Evo sam "brate". Ti si jedan od likova, koje posebno cenim na forumu, pravo da ti kažem.'де си, друже.
Dobro došao, brate!Pozdrav za sve. Nov sam na forumu. Često korišćen sleng. Svaka generacija, ima neki svoj. Nekad se prenosi, sa jedne na drugu. Iskreno,koristim ga i ja. Inače sam generacija 80-tih. Znači 40+
Hvala svima na dobrodošlici.Dobro došao, brate!
Ma ne mislim na nasim jezicima, nego na engl
Sorić, bebi, mislila sam da ste na naleteli na to brEtБрате, пустила си нас цело вече и јутро да анализирамо реч брат на српском.
88Које је годиште диносаурус?
Ok, poslednje su tuđice. Praktične su, nisu nakaradne, barem meni ne zvuče nakaradno.nije 'drugarica', nego 'Sestro' aj skuvaj jednu kafu...
evo jednog arhaicnog i za mene: dockan
imaju bindz i krindz (neki: gnar)
kao sto sam ja nekad imao: legscice u saftu
Aha ok brateNe, upravo to ne znači. Njega nikad nećeš nazvati bratom.