- Poruka
- 44.143
Misliš koliko single-ova živi u paru sa drugim singleom
![]()
Oni dođu kao single-par, u paru su single i traže da se upare sa drugima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš koliko single-ova živi u paru sa drugim singleom
![]()
Da,upravo to.Haha, ajde da više ne komplikujem... ali to je sve neuhvatljivo, sami su dok naredni put ne sretnu jednomesečnu šemu.
hajde, ln.
Pa nekim ljudima je prosto dovoljno da se zabave i ispune vreme sa nekim tek tako. Iz dosade, iz usamljenosti itd. Mene kombinacije nikad nisu interesovale, ali razumem ljude kojima je to u nekim momentima dovoljno.Postavlja se onda pitanje zasto imas bilo sta sa emotivno nebitnim osobama?
Ali to svako treba sam sebe da upita.
Šta to znači biti emotivno bitan? Ko to procenjuje?
Ima i ono, kada muškarca koji je oženjen ostavi "šema" ili bude sa drugim, on bude ljubomoran, ili se nervira. Da li mu je ona emotivno bitna ili je to ego? ima li to smisla razdvajati?
to znaci da moras da dr..s
otvori temu, rado ćemo ti svi odgovoritiNikad nisam bio u kres semi.
What is wrong with me?
Ne otvaram teme na ljis.otvori temu, rado ćemo ti svi odgovoriti
onda ništa, živi u neznanjuNe otvaram teme na ljis.
Na pdf politika vec dosta karam
Dobro.onda ništa, živi u neznanju
"single" znaci da nisi udata, i podrazumeva se da si seksualno polivalentnaDanas kao da se podrazumevaju različite stvari
Nekome to znači da nije u klasičnoj vezi ili braku, živi sam/sama, ali se povremeno viđa sa nekim za sex. Da li je i to single? Ili kako bi to nazvali?
Da li pri upoznavanju treba reći ako neko pita da li si single to da zapravo imaš nekiga sa kim se sexaš ili je to privatna stvar?

Zato sto ne moze svako da ti bude emotivno bitan.Postavlja se onda pitanje zasto imas bilo sta sa emotivno nebitnim osobama?
Ali to svako treba sam sebe da upita.
Naravno. Zašto se izvrću situacije i pojmovi?Ја се извињавам али какви су то ретарди од људи ако свако има неки свој језик којим говори онда када за то реално нема никакве потребе осим да се сакрије чињенично стање ствари? То се некад звало ЛАГАЊЕ. Језик служи за комуникацију, а не да се свако игра с њим како му је ћеф. Дакле, осим у посебним ситуацијама, када не постоји алтернатива или када није битно, речи значе оно што речници кажу да значе. А реч "сингл" је ОДУВЕК значила да немаш апсолутно никога.
Pa imaju jer misle da postoji negde nešto bolje. Umesto da se okrenu onom što imaju. Pa nisu ni tamo ni ovamo. U svakom slučaju, površno. Toliko je zanimljivih stvari u ovom životu da stvarno nemam potrebu da u svoje slobodno vreme blesim po Tinderu ako već imam nekog. Ja to prosto ne razumem. To je neiskrenost svake vrste.Koliko samo parova ima tinder account![]()
Ne moze svako da ti bude emotivno bitan,ali ne mozes sa svakim ni da imas seks.Zato sto ne moze svako da ti bude emotivno bitan.
Seme i kombinacije nam nisu emotivno bitne, nego zna se zasto su tu.
Zato što svi pojmove shvataju i definišu drugačije?Naravno. Zašto se izvrću situacije i pojmovi?
Te šeme i kombinacije kapiram kada nisi u stanju da se emotivno daš. I to i kažeš. Najbolje. Ako je druga strana u istom stanju, ok, pristanete na to. Mada nisam pobornik toga. Ja ližem svoje rane sama. Nego, teško osetiti te neprijatne stvari. Beži se od toga, u bilo kakav zagrljaj. Daj šta daš.Zato sto ne moze svako da ti bude emotivno bitan.
Seme i kombinacije nam nisu emotivno bitne, nego zna se zasto su tu.
Ali zašto se definiše nešto što se podrazumeva?Zato što svi pojmove shvataju i definišu drugačije?
Zato se u debatama, obično, na samom početku, raspravi o tome ko kako definiše koji pojam.
I za mene, kada kažem da sam sam, to isključuje i "kombinacije".
Za neke, izgleda, to nije slučaj...
Kome se podrazumeva?Ali zašto se definiše nešto što se podrazumeva?
Zna se sta znaci neki pojam.To sto se nekom bas i ne svidja znacenje i prepravlja ga po svojoj volji je njegov problem.Zato što svi pojmove shvataju i definišu drugačije?
Zato se u debatama, obično, na samom početku, raspravi o tome ko kako definiše koji pojam.
I za mene, kada kažem da sam sam, to isključuje i "kombinacije".
Za neke, izgleda, to nije slučaj...