Sta zene zele???

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hmmm, zamljivo pitanje?
Sta zelim ili sta mi treba?

Trebaju mi 4 muza.

1. da me voli, mazi i pravi mi drustvo i zabavlja me i prica samnom
2. da nosi teske stvari i radi po kuci i oko kuce
3. da zaradjuje (za sve naravno)
4. za sex (u ovu kategoriju mogi da upadnu i gore navedeni, po potrebi).

Ne trazim da me razumeju, nisam ljubitelj nemogucih misija...i ja cu da kuvam, hvala lepo :hvala:

Ono sto zelim je 4 u 1...ali to ne postoji. :malav:

pa dobro, neko ima srecu da nadje jedan u jedan, a neko mora da se snadje sa 4 u 1
sta da se radi
zivot je takav :)

Nezrele, a inteligentne i pametne, žene žele da te provociraju, osvajaju i navuku, pa da se posle kao čude što si se navukao i kažu da možete biti prijatelji:D

Zrele, inteligentne i pametne žene te provociraju, osvajaju navuku, i onda ti se u potpunosti predaju kako bi i ti njih navukao.:D I, onda se u jednom gradu, recimo u Valjevu, nađete i stopite u jedno.

Ostale kategorije žena me ne interesuju...

pa i te tajlandjanke rade..ispade da samo taj bankar radi i njima je posao da igraju zmurke i ceo dan trckaraju gole :lol:

da igraju zmurke i trckaraju gole
i da vesto sakriju vrsnjaka
posto su sve te tajandjanke u stvari tajlandjani :)

- - - - - - - - - -

Nezrele, a inteligentne i pametne, žene žele da te provociraju, osvajaju i navuku, pa da se posle kao čude što si se navukao i kažu da možete biti prijatelji:D

Zrele, inteligentne i pametne žene te provociraju, osvajaju navuku, i onda ti se u potpunosti predaju kako bi i ti njih navukao.:D I, onda se u jednom gradu, recimo u Valjevu, nađete i stopite u jedno.

Ostale kategorije žena me ne interesuju...

znaci samo valjevke :)

Isprovociran jednim pitanjem sa jedne teme odlucih da otvorim ovu...

Proslu sredu sa kolegom na picu. On radi u banci sa veoma ozbiljnom klijentelom...radi od 8:30 ujutro do 21h navece...i tako svaki dan osim vikenda. Vikend koristi da se naspava i najede u miru.
Sav taj zivot iziskuje veliku zrtvu...dan mu se sveo na ustajanje u 6, trening do 8 (u firmi), tusiranje i rad do eventualno 21h, poslije toga kuci i spavanje...para ko blata al nema vremena da ih potrosi. Onda tako dodje godisnji, ode na Tajland, iznajmi apartman iz filma Hangover, pozove 10 zena i igra se zmurke sa njima po 500m2 luksuza :( . Sve u svemu nekvalitetan zivot...

Ono na sta je onda bio primoran, posto nema vremena za ganjanje cura, je da instalira jedan app koji tako spaja ljude koji imaju mnogo obaveza...okacis fotke, interese i onda te neko lajka pa se dopisujete i odete na pice, kres sema ili nesto vise...nebitno.

Kaze on meni: Borise, napravim ja profil, okacim lijepu fotku...ono, kosilja nevin osmeh i tako...pocnu se javljati neke zene...ali po malo...nista posebno. Napomenuo bih da je decko rodjen u CH ali da su mu roditelji Italijani i da stvarno vodi racuna o sebi...da fino izgleda i da se zene, kada je u njhovom drustvu, primaju na njega.
Kaze tako...nista posebno, odaziv manje vise neiteresantan...kaze aj promjenim fotku...skine se u majicu bez rukava, izbaci tetovaze, misice, malo usilji pogled...kaze...kad su se onda pocele javljati...od tada je odmah promjenjen status profila u "veoma pozeljan clan"...selektuje se na osnovu lajkova i broja posjeta profila :mrgreen:...

Kazes ljubav...koja ljubav kume, majka mu stara...one ne traze ljubav...one traze djavola :malav:...

Ima li smisla?

Unaprijed zahvalan...

Žene žele ono što je najbolje za njih. A to je...ma ko zna šta je to.

Ogromna vecina zena,zeli samo jedno:Da sretne muskarca,muskarca koji je normalan,castan,posten.Muskarca,sa kojim
ce nastaviti zajednicki zivot.Sa kojim ce deliti,sve probleme,sve muke,koje zivot postavlja pred nas.Ali,pre svega,zene
zele muskarca,sa kojim ce podeliti zajednicki zivot,u obostranoj ljubavi i postovanju.

I naravno,svaka zena zeli,da taj njen muskarac,nije alkoholicar,da mu prenos fudbalskih utakmica i kosarke,nije imperativ
u zivotu.Dakle,one traze tako malo,a sve to,dobijaju jajko tesko...ili nikako.Mnogo je usamljenih divnih zena.Muskarci se
sve teze odlucuju na zajednicki zivot,sa suprotnim polom.Uplaseni su,nisu edukovani od strane svojih roditelja,kada su bili deca,da je porodica osnov svega.Porodica je jedina zastita,od svih zivotnih nedaca.

Sam,bilo muskarac ili zena,svako se oseca slab i nezasticen,pred naletima zivotnih teskoca.Trebalo bi mnogo vise raditi,
na propagiranju,na objasnjavanju,sta znaci porodica,sta znaci zajednicki zivot.Mnogi muskarci (mislim najvise,na one mladje) misle da pracenje sportskih dogadjanja,odlazak sa "ekipom" na ispijanje gomile piva,da je TO,PRAVI ZIVOT.
Nazalost,kada prodju te "LUDE" godine,oni uvide,da su taj najbolji deo zivota,stracili uludo,sa drustvom koje im u
kasnijem zivotnom dobu,ne moze sluziti nicemu. I tada,u najvecem broju slucajeva,oni ostaju sami,zaleci se,kako
za njih,NEMA zena.

.

Is pa naravno da traze djavola nego sto su i matorke prsle kad iskoluju decu pocne ih pica svrbeti i cackaju mecku ko klinke

...na finiji nacin receno se slazem sa tobom...valjda kao covek treba da napredujemo sve dok ne postanemo elegantna bakica, izboranih ali negovanih ruku sa nalakiranim noktima koja u drustvu unuke sa milim pogledom ispod naocara koji se smesi posmatra razbarusenu omladinu koju nemo razume i uvek opravdava i brani...

...do te bakice vodi odredjeni put...koji ne podseca na Milenu Dravic koja hoce "da bude macka a ne riba i nema danas da se ruca, ugojila sam se 150gr"...sta da im kazes na to...

Proslu sredu sa kolegom na picu. On radi u banci sa veoma ozbiljnom klijentelom...radi od 8:30 ujutro do 21h navece...i tako svaki dan osim vikenda. Vikend koristi da se naspava i najede u miru.
Sav taj zivot iziskuje veliku zrtvu...dan mu se sveo na ustajanje u 6, trening do 8 (u firmi), tusiranje i rad do eventualno 21h, poslije toga kuci i spavanje...para ko blata al nema vremena da ih potrosi. Onda tako dodje godisnji, ode na Tajland, iznajmi apartman iz filma Hangover, pozove 10 zena i igra se zmurke sa njima po 500m2 luksuza :( . Sve u svemu nekvalitetan zivot...

Ono na sta je onda bio primoran, posto nema vremena za ganjanje cura, je da instalira jedan app koji tako spaja ljude koji imaju mnogo obaveza...okacis fotke, interese i onda te neko lajka pa se dopisujete i odete na pice, kres sema ili nesto vise...nebitno.

Kaze on meni: Borise, napravim ja profil, okacim lijepu fotku...ono, kosilja nevin osmeh i tako...pocnu se javljati neke zene...ali po malo...nista posebno. Napomenuo bih da je decko rodjen u CH ali da su mu roditelji Italijani i da stvarno vodi racuna o sebi...da fino izgleda i da se zene, kada je u njhovom drustvu, primaju na njega.
Kaze tako...nista posebno, odaziv manje vise neiteresantan...kaze aj promjenim fotku...skine se u majicu bez rukava, izbaci tetovaze, misice, malo usilji pogled...kaze...kad su se onda pocele javljati...od tada je odmah promjenjen status profila u "veoma pozeljan clan"...selektuje se na osnovu lajkova i broja posjeta profila :mrgreen:...

Kazes ljubav...koja ljubav kume, majka mu stara...one ne traze ljubav...one traze djavola :malav:...

Ima li smisla?

Unaprijed zahvalan...

Pitaj tog kolegu da li se on zaleće da pre odgovori finim i simpatičnim devojkama ili provokativnim i drskim cicama i šta kog djavola on traži?

Ima li smisla?

Unaprijed zahvalan...

Ako je pitanje: "Šta žene žele?"
Odgovor bi bio: "Žele stvari na osnovu raspoloženja".

Ali ako bi pitanje bilo: "Kakvog muškarca žene žele?"
Odgovor bi glasio: "Žene žele muškarca koji zna šta hoće".

"Boki" -Ti si jednu ozbiljnu temu,:"Sta traze zene" -pretvorio u opis nacina zivota,jednog atipicnog tipa coveka,koji nema uporiste u nasoj zemlji.Postavljena tema,koja tretira jedno veoma ozbiljno,socijalno i emotivno pitanje,ne zasluzuje,da se tretira na tako z......ski nacin,kako si ti, to postavio.Ne znam kako je to u svetu
ali nase zene,i to bas one,koje nisu imale srecu,da nadju obicnog,samo normalnog muskarca,a koje se nalaze u nekim srednjim godinama zivota,zaista,nisu
ni malo,u zavidnoj situaciji.

Priznali mi to,ili ne,muskarci su veoma devalvirali,po svim pitanjima.Oni su danas uglavnom,veoma povrsni.Cak ni zena,sa srednjim obrazovanjem,tesko ce naci
temu za razgovor.Veliku vecinu muskaraca,interesuju samo rezultati nekih sportskih dogadjanja.O nekom razgovoru,na intelektualnoj,obrazovnoj razini,nema ni
govora.Ako se ne prica o sportu,onda su zainteresovani za ispijanje enormnih kolicina piva,rakije...pusenja neke "krdze" itd.itd.Dakle,zene sve vise postaju
usamljene.I naravno,usled toga sto ne mogu da nadju adekvatnog muskarca,da se sve vise,druze medju sobom.To je jako tuzno,ali nazalost istinito.

Ima li smisla?

Unaprijed zahvalan...
Djavola, nego sta, i sto bi rekao cuveni Sinke - kuratog i sa keshom. :lol:

I tebi je ovo tuga i nekvalitetan zivot, a devojku si zaprosio, jer bi ti ovako nesto dozvolila?:lol:

Back