joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
sta trenutno zelim?...DA VISHE SAZNAM REZULTATE SA PRIJEMNOG...evo,grizem se...zbirku iz matisha sam skoro po 2. put preshla...odnosno polako postajem mad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne da ih imaju nego sam jedno vreme prvo to gledalaBliznakinja:Master_Chief:ja cuo suprotno! :?Bliznakinja:immortalgirl:Mislimo al' nam nije potrebno da naglashavamo, ima neshto i u suptilnosti 8)Keeper:nije ni na drugom mestu, nego one obichno "ne misle o tome"![]()
Mozda greshim, vi biste verovatno zeleli devojku koja cje otvoreno da se okrene za tipom koji ima dobru zadnjicu bez obzira shto je sa dechkom, ili da vam na prvom sudaru kaze da vas upravo zamishlja gole.....
![]()
Момци немају добру задњицу![]()
![]()
Ја сам чула да момци немају добру задњицу (ко девојке) јер им је ваљда карлична кост некако постављена...ма немам појма
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам ни где сам то чула..
![]()
bliz,bolje pogledaj!!! :wink:immortalgirl:Ne da ih imaju nego sam jedno vreme prvo to gledalaBliznakinja:
Ја сам чула да момци немају добру задњицу (ко девојке) јер им је ваљда карлична кост некако постављена...ма немам појма
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, srecjom proshao me taj trip
![]()
miss:bliz,bolje pogledaj!!! :wink:immortalgirl:Ne da ih imaju nego sam jedno vreme prvo to gledalaBliznakinja:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, srecjom proshao me taj trip
![]()
![]()
e ******* ,hocu ja 6milijardi dolara ,pa nemoze!Dovla:Sve bih dao kad bi s vremena na vreme imao onu sposobnost iz istoimenog filma.
Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
Da radimo sta nam vi kazete,to ti retzi tvom dragom POPu a nemoj nama koji smo "slobodni"... :wink:winnetou:Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
pa nama je svejedno sta vi zelite, ionako cete da radite sta vam kazemo![]()
hehe
pa, lepo ste rekli da bi zeleli da znate sta zene zele.
Pa moze da mi kaze prebij Mastera i sta ces ondaMaster_Chief:Da radimo sta nam vi kazete,to ti retzi tvom dragom POPu a nemoj nama koji smo "slobodni"... :wink:winnetou:Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
hehe
pa, lepo ste rekli da bi zeleli da znate sta zene zele.
POP Mare:Pa moze da mi kaze prebij Mastera i sta ces ondaMaster_Chief:Da radimo sta nam vi kazete,to ti retzi tvom dragom POPu a nemoj nama koji smo "slobodni"... :wink:winnetou:Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
hehe
pa, lepo ste rekli da bi zeleli da znate sta zene zele.![]()
ahahaha,al ja sam u Norveskoj...POP Mare:Pa moze da mi kaze prebij Mastera i sta ces ondaMaster_Chief:Da radimo sta nam vi kazete,to ti retzi tvom dragom POPu a nemoj nama koji smo "slobodni"... :wink:winnetou:Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
hehe
Znam kako izgledas 8) a Norveska nije daleko :wink:Master_Chief:ahahaha,al ja sam u Norveskoj...POP Mare:Pa moze da mi kaze prebij Mastera i sta ces ondaMaster_Chief:Da radimo sta nam vi kazete,to ti retzi tvom dragom POPu a nemoj nama koji smo "slobodni"... :wink:winnetou:Master_Chief:A niko ne pita sta mi muski zelimo... :?
hehe
![]()
POP Mare:Znam kako izgledas 8) a Norveska nije daleko :wink:
Ma josh ne grizem nokte,imam 3 dana da se pripremim...Keeper:POP Mare:Znam kako izgledas 8) a Norveska nije daleko :wink:
... Pop seda na biciklo... i krecje... master_chief grize nokte....
Dalje. Nastavak price????Keeper:POP Mare:Znam kako izgledas 8) a Norveska nije daleko :wink:
... Pop seda na biciklo... i krecje... master_chief grize nokte....