zeljena
Poznat
- Poruka
- 9.293
Ma nije...to ti se samo cini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok ne dobiju to malo.... kasnije pocinje progresivni rast zelja, dok neko ili nesto ne pukne.
Dok nemas ljubav samo ti to treba, kad je nadjes trazis sigurnost, kad i to nadjes trazis Mesec na dlanu. Kad ima Mesec zeni vise ne treba smrtnik.
Ko je rekao da mu treba ljubav bez sigurnosti i mjeseca na dlanu ?Meni treba upravo to.Ni manje ni vise.
I..doista je istina da nam svima treba manje nego to izgleda.Ili bar vecini.Mozda doduse treba proci jedno pola zivota da to shvatimo, a mozda samo malo manje treba biti ogorcen na taj isti zivot i ljude u njemu i pokusati traziti u covjeku ono najbolje.Da, statistike su protiv svih nasih divnih i slatkih izjava kako je ljubav dovoljna, sa tim se slazem.Ali isto tako, statistike su sture i ne kazu bas puno.Prica je mnogo..i sve su drugacije.
Uzgred, ljubav se ne sastoji od samo te jedne rijeci.U tu jednu rijec ukomponovano je mnogo rijeci, vecih i znacajnijih za jednu uspjesnu vezu od te jedne, a ta jedna rijec - LJUBAV - u sebi ima i ono sto si ti naveo..i sigurnost..i mjesec na dlanu.Kako ? Prica za neku drugu temu, oduzih ionako neplanski.
Pozeljela bih vam mirnu noc i da svi pronadju svoju drugu polovinu jabuke.Hrabri ce pronaci..naravno, ako traze i istinski vjeruju da postoji.![]()

dobar pistolj i kalibar...![]()

..ja biram jednog dobroooooog majstora
E sad, ako izgleda ovako, nemam nista protiv 

Drage devojke, pomozite meni i milionima drugih muskaraca da objasnite ono sto nas muci vekovima....jednostavno napisite sta trazite od muskaraca u vezi
Drage devojke, pomozite meni i milionima drugih muskaraca da objasnite ono sto nas muci vekovima....jednostavno napisite sta trazite od muskaraca u vezi

Ljubav..ali ne do obozavanja ( to zamara)
Iskrenost..ali uvek sa dozom tajanstvenosti
Uzbudjenje...ako ga nema sve je dzaba
Duhovitost i pamet...najjaci afrodizijaci..(nijedna nece odoleti)![]()
Ono sto imam ja ...

ma jeliiiiii
a naravno to sve plus duhovitog lepog zgodnog bogatog crnog napucanog decka koji je poznat na tv-u
ajoj al ste se vi trebe zeznule....
umislile da su severina...pfff
Muce me ovih dana razno razni kvarovi po stanu.I znate sta..kad razmislim, dosta mi je tamo nekih macomena, manekena, intelektualaca sto smatraju da su Bogovi, propalih poeta i tako to..ja biram jednog dobroooooog majstora
E sad, ako izgleda ovako, nemam nista protiv
![]()
i ja, al ne smem da priznam Drage devojke, pomozite meni i milionima drugih muskaraca da objasnite ono sto nas muci vekovima....jednostavno napisite sta trazite od muskaraca u vezi