Sta zene zele????

Iskrenost - prema vrsti želje.
Žena želi da joj iskreno kažeš da je voliš. Nikako ne želi da joj iskreno kažeš da je više ne voliš.

Žena želi čuti istinu. Makar bila i ta - ne volim te više.
Možda će plakati, vrištati, možda samo zanijemiti, ali želi istinu.
Mnogo lažnih "volim te " se izgovori u ozbiljnim vezama.
Zašto i kako u njih povjeruje, tačnije navodno povjeruje, bilo ko od dvoje ljudi,
samo oni znaju.
Meni je u takvim pričama žao samo onih koji vjeruju jer vole iskreno,
pa će i laž prihvatati samo da budu uz onog koga vole.
Mada, Ljubav ne umije lagati, niti prihvatiti laž.
Ljubav osjeća i volim te i ne volim te. I u skladu s osjećajem se i ponaša.
Ljubavi ne trebaju te dvije - tri riječi, ona sama osjeti njihovu iskrenost.

Žena sam. I u skladu s tim i repliciram. Biram uvijek istinu.
Za mene lično, laž je ono što zaboli, a ne istina. Za mene je laž neoprostiva kad su emocije u pitanju.
Istina je često teška i surova. No ne ubija. Laž ...laž uništava, ubija, ili u najmanju ruku ostavlja vječno nezarasle rane. :kpozdrav:

Sutra ću replicirati :), ne piše mi se sad, malo sam umorna.
Želim Vam lijepe snove :kpozdrav:

Sad moram sebe replicirati :), imalo bi šta da se napiše o "lažno" i "veze"
no znamo već svi sve o tome. Da ne kvarim romantiku ranim jutrom :)
Zadržaću se na onom - Ljubav se osjeća i bez riječi.
Ljubav u svakom smislu te riječi, no pošto smo na romantici, neka bude partnerska.
Lijep dan želim, Romantiko :kpozdrav:

Sad moram sebe replicirati :), imalo bi šta da se napiše o "lažno" i "veze"
no znamo već svi sve o tome. Da ne kvarim romantiku ranim jutrom :)
Zadržaću se na onom - Ljubav se osjeća i bez riječi.
Ljubav u svakom smislu te riječi, no pošto smo na romantici, neka bude partnerska.
Lijep dan želim, Romantiko :kpozdrav:

Ljubav se oseti ili ne oseti i bez reči, naravno. Ali to ne daje odgovor na pitanje šta zene žele.
Žene su zaljubljene u ljubav. I baš je žele. Ako je nemaju, nacrtaće je.
Bitno je ono u šta žena veruje... a istina..? Kome je do istine stalo kada je vera u pitanju. :)
Zato se ljubav brani ćutanjem. Reči, uglavnom, dovedu do istine.

"Možemo biti lijepe k’o boginje, ali koja korist od toga? Niko nas neće držati u vitrini, niti će nas uramiti pa okačiti na zid. Život je nešto posve drugo. Zar nije ljepše osvajati nekog do koga ti je stalo, onim svjetlom koje se na prvu ne vidi, a koje iz tebe sjaji? Jednostavnošću. Lijepom riječju. Lijepa riječ može biti, u suštini i jeste magičnija od ne znam kojih nogu, stražnjice, poprsja. Uljudnošću. Nenametljivošću. Znanjem da slušaš i šutiš.
jednosavno ,zene zele da su voljene :heart:

Svaka zena zasluzuje crvenu crvenu ruzu kad ide na prvi sastanak ...

Svaka zena zasluzuje pesmu, ujutru nakon sto ste vodili ljubav ..

Svaka zena zasluzuje da joj se udvararaju.., da li romanticne zene jos uvek postoje?

U svakoj zeni postoji deo romantizma, mozda i nije ni svesna toga, ili je mozda niko nije pokusao traziti taj deo, sto je cini jos vise zenom.

Muskarci pokusajte da iznenadite!

Osvojite ono sto samo veliki ljudi znaju ...

Osvojite NJENU dusu..

65260305_315217989432219_3364630809356009472_n.jpg

76973976_1416331535191490_1271933025449410560_n.jpg

Žena treba da ima svog umetnika u životu.
Muškarca, koji će videti u njoj nešto, čega ni sama nije svesna.
Nekoga, ko će joj dati potpunu slobodu ali i sebe.

Žena treba da ima nekoga ko njome neće da se hvali prijateljima, da je menja, da gleda samo kako da je prisvoji ili završi sa njom u krevetu.

Ona treba da ima svog učitelja lepote, koji će u njoj da voli i probudi nju.
Pravu nju, najbolju nju a ne da joj priča ono što joj svi pričaju
Čula je to hiljadu puta...
Već da probudi u njoj što niko nije.

Umetnik neće da je vodi na skupe večere, neće da je impresionira brzinom svojih kola, niti da joj se hvali brojim poznanstvima, samo će da je voli, voleće sve njeno.

Pustiće je da igra svoju igru, ne tražeći od nje ništa više od onoga što je spremna da mu ponudi…

Umetnik neće da kopa po njenoj prošlosti, neće da se meša u njenu budućnost, neće da skraćuje njen telefonski imenik i produžava dužinu njene suknje.

Ne, on će da je voli dodirom i pogledom koji oslobađa, dopustiće joj da se rascveta pored njega.
On će osetiti njen ritam, frekvenciju, i znaće kada i koliko da joj se daje…

Probudiće njenu fantaziju, maštu, snove i vratiti je u trenutke kada je bila najsrećnija – u dane kada je sve prepreke prelazila lako…

Umetnik neće da joj obećava kule i gradeve, samo će da odigra sa njom svoj najlepši ples, bez postavljanja uslova i pozivanja na večnu odanost.
Živeće u ovome sada, za ovo sada, a ne za neko nepostojeće sutra, ili zaboravljeno juče.

Sve će joj postati lakše, lepše, sve će dobiti jedan novi smisao.
Sve će se pretvoriti u igru, njihov odnos će postati igra, ona će postati igra.
Zanosna, svoja…

Šta će se desiti sa njom kada ga napokon sretne?

Po prvi put će biti sa nekim a da je tako blizu sebi…
Po prvi put neće morati da brine o nekome, a osećaće se prihvaćeno i voljeno.
Po prvi put, po prvi put, sve po prvi put…

Pitaće se šta taj čovek ima što drugi nemaju?

Neće joj biti jasno kako uspeva uvek da je usreći, pritom uvek nov, drugačiji, poseban?

Kako, ni ona sama neće znati da odgovori, zna samo da će pored njega pronaći i zavoleti sebe, i sve svoje…

Samo zato što je on prvi koji je prihvatio onakvu kakva jeste…

Samo zato što se pored umetnika, po prvi put, i sama osetila umetnikom.

Što je oduvek bila.

Samo je čekala nekoga da joj to kaže i pokaže.

Šta sve može.

Šta sve mogu zajedno.

Stefan Simic

Drage devojke, pomozite meni i milionima drugih muskaraca da objasnite ono sto nas muci vekovima....jednostavno napisite sta trazite od muskaraca u vezi
Zelim ono sto i sama mogu da dam. Zelim vjernost, iskrenost, prijataljstvo, ljubav..Zagrljaj kada treba. Volim kada me muskarac inspirise jer tada moze da vidi najbolju verziju mene. Bicu blesava, necu skidati osmjeh sa lica, bicu puna zivota. Popecu se na drvo, plesacu po kisi, voljecu ga, bice jedan i jedini i predmet obozavanja. ..i tako ce biti uvijek do kraja zivota. Nadam se da cu ga naci, pa da uzivamo zauvijek.

Zene imaju jaku intuiciju ako niste iskreni osjetice i bez ikakvog vama vidljivog razloga pocece da se ponasaju cudno, stace u odbrambeni stav. Plakace, pravice vam dramu, provjeravace vas, a onda kada nakupi dovoljno materijala od vas otici ce i nikada vam se vise nece vratiti. Jako jednostavno. Budite iskreni.

Zelim ono sto i sama mogu da dam. Zelim vjernost, iskrenost, prijataljstvo, ljubav..Zagrljaj kada treba. Volim kada me muskarac inspirise jer tada moze da vidi najbolju verziju mene. Bicu blesava, necu skidati osmjeh sa lica, bicu puna zivota. Popecu se na drvo, plesacu po kisi, voljecu ga, bice jedan i jedini i predmet obozavanja. ..i tako ce biti uvijek do kraja zivota. Nadam se da cu ga naci, pa da uzivamo zauvijek.

Meni za to kazu da je takvo sto nerealno i da trazim previse :(

Pa ti zato zelim mnogo, mnogo srece, malo nije dovoljno :ok:

Pa i ja to obicno cujem ali i vidim. Ali naici ce nekad valjda, sve dok ne zavrsis sa pogresnom osobom jos uvijek ima nade, ne prihvataj nista manje od toga i doci ce, bar se nadam. :) <3
Pa zato ti i zelim srecu da pronadjes jer jos nisi sa pogresnom osobom... moje proslo, zavrsila sam sa pogresnom osobom, zapravo divnom osobom ali za mene pogresnom

Nisam znala pa sad ima da cutim i trpim
drag.gif

Back