Šta žene prvo primete kod muškaraca?

Miris
Prirodni miris tela i čist miris mogu snažno uticati na privlačnost.

Glas
Dublji, stabilniji glas često zvuči privlačnije.

Boja odeće
Nošenje crvene ili dobro odabranih boja može izdvojiti muškarca.

Otvoreni gestovi
Opušten, prijatan govor tela pokazuje samopouzdanje i toplinu.

Signali dominacije
Mali znaci snage i liderstva se brzo primećuju.
Е па за црвено га претера.

1758576933167.jpg

Znate li?
Uh:heart2:

Добро, згодан момак, брада по мери али депилиране руке. Фуј.
Потпуно разумем људе који имају претерану маљавост, поготово по леђима па је са мукама уклањају. Али да скидаш нормалну маљавост, као секундарну полну карактеристику је за мене исто као и жене које које се потпуно депилирају све испод обрва. За мене оне глуме девојчице и то ме одбија, нисам педофил. Уредно међуножје, наравно, потпуно не. Руке, ноге и пазуси се подразумевају последњих сто година у жена. Не и код мушкараца. Шта су они, дечаци?

Pogledajte prilog 1788612

Znate li?

Ne znam za druge zene, ali mene uvek privuce nesto u pogledu i nesto u osmehu.

Desavalo se da ni nakon par godina ne mogu da ubodem tezinu i visinu, luta mi percepcija po desetak centimetara...ali sanse nema da omanem da li su oci lepe, svetle, tamne, krupne...i da ne osetim da li mi je neciji osmeh lep.
Sveukupno preferiram nezniji tip muskog roda.

Потпуно разумем људе који имају претерану маљавост, поготово по леђима па је са мукама уклањају. Али да скидаш нормалну маљавост, као секундарну полну карактеристику је за мене исто као и жене које које се потпуно депилирају све испод обрва. За мене оне глуме девојчице и то ме одбија, нисам педофил. Уредно међуножје, наравно, потпуно не. Руке, ноге и пазуси се подразумевају последњих сто година у жена. Не и код мушкараца. Шта су они, дечаци?
Pa ovog je izdepililirao foto šop očigledno je
Ali poenta nije bila u tome ne odvlači moju pažnju sa njegovih prelepih bicepsa

Back