Sta za vas znaci rec DRUG???

onaj ko je uvek tu, a ne samo dok njemu to odgovara i dok mu ne remeti planove. zato i vidis ko je ko tek kad nesto krene po zlu, kad ti treba neko, nesto. pola njih ce da spusti glavu i da gleda svoje dupe, a kad prodje sve, opet ce opusteno da ti glume prijatelje. koliko samo mrzim te sebicne morone

На муци се познају јунаци. Зато је и најбољи тест и испит за нечије ''другарство'' или нечију преданост, ''рђав или зао тренутак''.
Е најчешће тада, падају маске, и свако покаже од каквог материјала је направљен. Да ли има муда и петљу за оданост, или је
ваћарошка сподоба која у неком гледа само задовољење својих себичних нагона и потреба (гледа у њему џубокс који ће да
врти песме по његовој жељи). Ако сам нешто научио у животу то је да се иза таквог ''пријатељства'' увек крију људи који те
тапшу по рамену, који ти се кисело и извештачено осмехују, и сл.....

Дакле, од таквих сам најебао. Другарство је категорија која се изражава у квалитету, а не у квантитету. Добродушних, искрених
лојалних пријатеља има веома мало (на прсте можеш да их избројиш), а најизраженији и најсавршенији облик другарства је
(који филтрира и још више истиче идеју помагања, бриге, чистоте) љубав. :D

Poslednja izmena:
There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence.

Dakle................:D
Пролетер. У првом реду штампарски или машински радник.
Неко ко продаје свој рад да би преживео. Не поседују капитал.

- - - - - - - - - -

There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence.
clockwork_orange_.jpg

:zblesav:

Тако се спрдао и онај лик из народне приче што је подјебавао чобане са ''стиже вук, стиже вук'', док се заиста није појавила невоља (док враг није однео шалу),
само што тај пут нико није хтео да му помогне, зато што им је са правом докурчио његов смисао за хумор.

Није лепо Акута:

:ljutko::thumbdown:

Eh razrusitelju, jedno je laganje, a drugo nesto sto je ocigledna sala (mada je zadivljujucu broj ljudi poverovao). Drugo, to je jedan put, ne sprdam se ja uvek na takav nacin, nego eto, tad mi doslo...

A za ovog iznad mene, sta ako se zezam sa time? Pa nisam rekao da mi je majka umrla, nasalio sam se na lep nacin.

Чуј, буди добар. Овај изнад тебе је Сретен Жујовић.
Разумем ја да се ти изнервираш, али немој да те комуниста подсећа на манире.

Све ја ово теби причам из простог разлога што мислим мислим да си у истој ситуацији у којој сам ја био пре много година.
Али пријатељу мој, ниси ти толико млад па да не знаш шта радиш. У годинама си кад се не прашта грешка.

Зна се добро шта је лагање, а шта његов антипод - говорити истину, а ово што си ти урадио (сигурно није било тачно и истинито), је била лаж упакована у форми шале - навлакуше.

И сад не знам шта си ти постигао тим што си тај ''задивљујући број људи'' навукао на танак лед, да ти поверују. Шта - неки тренутан облик сатисфакције нечијом наивношћу
и смех на рачун оних који су се нпр. јавили и честитали, или још горе - питали какво ћеш име дати детету, или у најгорем облику - кренули да скупљају паре?

:think: :confused:

Јбг, можда је моје поимање хумора другачије од твог, можда сам старији па не капирам како млади убијају досаду, не знам.

Али, ти треба да знаш, када ти се буде десило нешто што је стварно озбиљно, (и то будеш обелоданио ширим народним масама) видећеш какве ће бити реакције.

@komunisto

Nisam se iznervirao, nego odgovaram sa telefona, pa nisam mogao da pogledam nick... Zato sam napisao ovaj iznad. I da nije to razlog, s tobom prvi put dolazim u kontakt, te mi tvoje misljenje malo znaci.

@Razrusitelju

Da, bilo mi je smesno, pre svega zato sto oni koji me znaju isto tako znaju da to ne bih objavio na fejsu, kao ni sto necu objaviti bilo sta ozbiljnije na fejsu. Samim tim sto i ne zelim da svi znaju za neke stvari. Npr. drugar koji me poznaje od malih nogu je odmah znao da se zajebavam. Ne kazem da je bilo lepo od mene da se ljudi cimaju zbog takve sale, ali bilo mi je prilicno dosadno. Drugo, prvo je mene devojka tako zajebavala, koja mi je i pomagala u tome, potvrdjujuci pricu xD A i bilo je to pre odredjenog vremena. Takodje nemam razloga da osecam neku vrstu krivice jer ljudi koji su se upecali podjebavali su mene na razne nacine. To je odlika drugarstva.

@komunisto

Nisam se iznervirao, nego odgovaram sa telefona, pa nisam mogao da pogledam nick... Zato sam napisao ovaj iznad. I da nije to razlog, s tobom prvi put dolazim u kontakt, te mi tvoje misljenje malo znaci.

@Razrusitelju

Da, bilo mi je smesno, pre svega zato sto oni koji me znaju isto tako znaju da to ne bih objavio na fejsu, kao ni sto necu objaviti bilo sta ozbiljnije na fejsu. Samim tim sto i ne zelim da svi znaju za neke stvari. Npr. drugar koji me poznaje od malih nogu je odmah znao da se zajebavam. Ne kazem da je bilo lepo od mene da se ljudi cimaju zbog takve sale, ali bilo mi je prilicno dosadno. Drugo, prvo je mene devojka tako zajebavala, koja mi je i pomagala u tome, potvrdjujuci pricu xD A i bilo je to pre odredjenog vremena. Takodje nemam razloga da osecam neku vrstu krivice jer ljudi koji su se upecali podjebavali su mene na razne nacine. To je odlika drugarstva.
:lol: Шосе дуриш бебане, бунтовниче-без разлога млади? :sad2:

Back