gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Често људи користе тај израз "затуцано размишљање". Можете ли га дефинисати?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто? И како ти размишљаш?Ништа лакше за дефинисање. То је моје размишљање.
Recimo spamovanje otvaranjem novih tema je odraz zatucanosti.Често људи користе тај израз "затуцано размишљање". Можете ли га дефинисати?
Recimo spamovanje otvaranjem novih tema je odraz zatucanosti.
Recimo ova tema je plod zatucanosti.
Pitanje je filozofsko, dakle za filozofiju. Ne za politiku etc
Добро...дечко је млађан...не буди искључивRecimo spamovanje otvaranjem novih tema je odraz zatucanosti.
Evo i tvoj odgovor je vrsta zatucanosti.Recimo spamovanje otvaranjem novih tema je odraz zatucanosti.
А још је глупље читаве народе стављати у исту врећу...но добро.
Zatucanost je univerzalna.А још је глупље читаве народе стављати у исту врећу...но добро.
Npr: "Vučić dao pare narodu." "Vučić napravio autoput" "Vučić se muči i radi ceo dan"Често људи користе тај израз "затуцано размишљање". Можете ли га дефинисати?
Множиш бабе и жабе.Prijatelju da su Balkanci pametni odavno bi imali visok standard ka francuska i ne bi ratovali zbog gluposti svako malo.
Множиш бабе и жабе.
Памет и лова,посебно лова у овој врсти капитализма(великима све,малима урац),немогу у исту врећу,такође.
Ок,мада мислим да смо мање више онакви каквим су нас ратови и санкције,неизвесност створиле,да не кажем направиле.Pamet kreira efikasan, funkcionalan sistem, kojeg mi na Balkan nemamo. Ulice su glibave, bačaju ljudi smece svudje, glasaju ljudi zbog asfalta i brasna, kvintesencija zatucanosti
Ок,мада мислим да смо мање више онакви каквим су нас ратови и санкције,неизвесност створиле,да не кажем направиле.
Јесте,глупих људи где хоћеш.Zatucanost je univerzalna.
Верујем да смо се после свега опаметили али други народи нису седели скрштених руку,одмакли су прилично.Druze samo zatucan covjek moze mislit da nam se slucajno desili ratovi, i da to ne napravimo mi sami jer smo sklon sukobima i nasilju. Braca se mrze, vjere se mrze, mi smo bilo koje gluposti hocemo ratovati.
Верујем да смо се после свега опаметили али други народи нису седели скрштених руку,одмакли су прилично.
Тешко се миримо са тим да смо на зачељу.
Посебно јер знамо,доживели смо како је то некада другачије било...утолико нам све ово још теже пада...
Шоредиш нас са словенцима?Па они су закорећи одувек били самостални,само су музли.Druze koji drugi, od svih ex-Yu ljudi vjeruj Srbi su naj samodestruktivniji. Nema tvrdoglavijeg i bezobraznijeg naroda. Sam se namecu svadje zbog bilo cega, nista ne funkcionise. Obican narod cita Informer/Pink, dakle pre pre glup. Zasluzuje narod ovaj da ih hrane kao prasad u torovima kakvi su 90%.
Шоредиш нас са словенцима?Па они су закорећи одувек били самостални,само су музли.
Хрвати?Да им није велике маме били би у већем блату од нас...
Ти што читају wc папир и нису у овој причи.Само су диригована маса,никада у већини,али гласни.
....ШТА???Koga muzli bre, i ti si poludjeo. Srbija je muzla Sloveniju a ne obrnuto. Jbt Hrvatska i Slovenija da nikad nijesu usli u Jugoslaviju bogatiji bi danas bili. Ukljuci mozak
....ШТА???
Шта уради ова Милова пропаганда....
Ко је саградио Кршко(још им је то извор енергије бр.1),ауто путеве,наброј три словеначке фирме од пре 45'....
Хрвати још црње...
Види,није добро за психу да човек сматра да су око њега све будале,то ти кажем онако,баш другарски.
Ево још једне чињенице.Cinjenica je da cijela evropa zivi super bez Srbije i bez Jugoslavije. Srbija je u ex-yu bila najprije administrativni centar odatle bi muzli ostatak drzave, zato Hrv i Slo danas sami su mnogo nivoa iznad Srbije.
To je kad nesto kazes a sagovornik ti ne postavi pitanje nego zna......sta vec zna...Често људи користе тај израз "затуцано размишљање". Можете ли га дефинисати?