Шта за вас представља "затуцано" размишљање?

Често људи користе тај израз "затуцано размишљање". Можете ли га дефинисати?
Recimo spamovanje otvaranjem novih tema je odraz zatucanosti.

Recimo ova tema je plod zatucanosti.

Pitanje je filozofsko, dakle za filozofiju. Ne za politiku etc

Затуцано размишљање је нека врста опште прихваћеног мишљења.
Најчешће.
Кад ми нешто нико не објасни,немам информације а слушам једну страну приче на добром сам путу да прихватим то,тако како је представљено.
Ако сам(самостално), не мућнеш главом- проблем.
Тога данас има колико хоћеш.

Prijatelju da su Balkanci pametni odavno bi imali visok standard ka francuska i ne bi ratovali zbog gluposti svako malo.
Множиш бабе и жабе.
Памет и лова,посебно лова у овој врсти капитализма(великима све,малима урац),немогу у исту врећу,такође.

Множиш бабе и жабе.
Памет и лова,посебно лова у овој врсти капитализма(великима све,малима урац),немогу у исту врећу,такође.

Pamet kreira efikasan, funkcionalan sistem, kojeg mi na Balkan nemamo. Ulice su glibave, bačaju ljudi smece svudje, glasaju ljudi zbog asfalta i brasna, kvintesencija zatucanosti

Pamet kreira efikasan, funkcionalan sistem, kojeg mi na Balkan nemamo. Ulice su glibave, bačaju ljudi smece svudje, glasaju ljudi zbog asfalta i brasna, kvintesencija zatucanosti
Ок,мада мислим да смо мање више онакви каквим су нас ратови и санкције,неизвесност створиле,да не кажем направиле.

Ок,мада мислим да смо мање више онакви каквим су нас ратови и санкције,неизвесност створиле,да не кажем направиле.

Druze samo zatucan covjek moze mislit da nam se slucajno desili ratovi, i da to ne napravimo mi sami jer smo sklon sukobima i nasilju. Braca se mrze, vjere se mrze, mi zbog bilo koje gluposti hocemo ratovati. Tvrdoglav i arogantan je previse ovaj narod

Druze samo zatucan covjek moze mislit da nam se slucajno desili ratovi, i da to ne napravimo mi sami jer smo sklon sukobima i nasilju. Braca se mrze, vjere se mrze, mi smo bilo koje gluposti hocemo ratovati.
Верујем да смо се после свега опаметили али други народи нису седели скрштених руку,одмакли су прилично.
Тешко се миримо са тим да смо на зачељу.
Посебно јер знамо,доживели смо како је то некада другачије било...утолико нам све ово још теже пада...

Верујем да смо се после свега опаметили али други народи нису седели скрштених руку,одмакли су прилично.
Тешко се миримо са тим да смо на зачељу.
Посебно јер знамо,доживели смо како је то некада другачије било...утолико нам све ово још теже пада...

Druze koji drugi, od svih ex-Yu ljudi vjeruj Srbi su naj samodestruktivniji. Nema tvrdoglavijeg i bezobraznijeg naroda. Sam se namecu svadje zbog bilo cega, nista ne funkcionise. Obican narod cita Informer/Pink.

Druze koji drugi, od svih ex-Yu ljudi vjeruj Srbi su naj samodestruktivniji. Nema tvrdoglavijeg i bezobraznijeg naroda. Sam se namecu svadje zbog bilo cega, nista ne funkcionise. Obican narod cita Informer/Pink, dakle pre pre glup. Zasluzuje narod ovaj da ih hrane kao prasad u torovima kakvi su 90%.
Шоредиш нас са словенцима?Па они су закорећи одувек били самостални,само су музли.
Хрвати?Да им није велике маме били би у већем блату од нас...
Ти што читају wc папир и нису у овој причи.Само су диригована маса,никада у већини,али гласни.

Шоредиш нас са словенцима?Па они су закорећи одувек били самостални,само су музли.
Хрвати?Да им није велике маме били би у већем блату од нас...
Ти што читају wc папир и нису у овој причи.Само су диригована маса,никада у већини,али гласни.

Koga muzli bre, i ti si poludjeo. Srbija je muzla Sloveniju a ne obrnuto. Jbt Hrvatska i Slovenija da nikad nijesu usli u Jugoslaviju bogatiji bi danas bili. Ukljuci mozak

Koga muzli bre, i ti si poludjeo. Srbija je muzla Sloveniju a ne obrnuto. Jbt Hrvatska i Slovenija da nikad nijesu usli u Jugoslaviju bogatiji bi danas bili. Ukljuci mozak
....ШТА???
Шта уради ова Милова пропаганда....
Ко је саградио Кршко(још им је то извор енергије бр.1),ауто путеве,наброј три словеначке фирме од пре 45'....
Хрвати још црње...
Види,није добро за психу да човек сматра да су око њега све будале,то ти кажем онако,баш другарски.

....ШТА???
Шта уради ова Милова пропаганда....
Ко је саградио Кршко(још им је то извор енергије бр.1),ауто путеве,наброј три словеначке фирме од пре 45'....
Хрвати још црње...
Види,није добро за психу да човек сматра да су око њега све будале,то ти кажем онако,баш другарски.

Cinjenica je da cijela evropa zivi super bez Srbije i bez Jugoslavije. Srbija je u ex-yu bila najprije administrativni centar odatle bi muzli ostatak drzave, zato Hrv i Slo danas sami su mnogo nivoa iznad Srbije.

Cinjenica je da cijela evropa zivi super bez Srbije i bez Jugoslavije. Srbija je u ex-yu bila najprije administrativni centar odatle bi muzli ostatak drzave, zato Hrv i Slo danas sami su mnogo nivoa iznad Srbije.
Ево још једне чињенице.
Југославија (она у коју су потрчали хрвати и словенци) је била претеча ЕУ.
Мућни мало.

Back