honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
i da, pre nego sto se odlucis za haljinu, sve ih lepo probaj i blej pred ogledalom dok ne nadjes neku u kojoj ces se osecati udobno, ali i zenstveno
eto..
eto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je savršena haljina!
Odaaavno lepšu nisam videla.
jeste, božanstvena je, oscar de la renta fall 2004, cenim da je i pojeftinila![]()
Blizi se karj skolske godine i maturske veceri za maturante. Mnogi su u dilemi - sta obuci, obuti, koliko potrositi na to, cime doci na maturu... Sve komentare o tome ostavite ovde. THNX za ucestvovanje na temi! Poz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8-) 8-) 8-)
Juče sam bila u Bg-u, u potrazi za tom divnom haljinom. :/
Obišla sam centar, Čumićevo sokače, Ušće i Deltu i našla sam - ništa. :/
Katastrofa i totalno razočaranje.
Matura posle osnovne?Propala mi moja haljinaja vec kupila i sad kao vise ne moram da razmisljam kas ono kazu ovi moji ne moze nije za tvoje godine. Sad moram ponovo da gubim vreme na haljinu, a uopste mi nije do toga, bas me briga i za haljinu i za sve meni vazno da upisem onu skolu koju ja zelim (a za koju moram dosta da se potrudim i da popravim jos par ocena) a ne da se sad mucim oko haljine pa cipele koje se slazu.... Ne znam sta da radim!?
Matura posle osnovne?
samo se potrudi da ti oko vrata budu biseri, neki naaaajs, eto, mogu ohridski.. predivni su
ili neka kristalna ogrlica, nesto tako![]()
Rak da ih jede !CRKLI DABOGDA KRSTINIMODERATORI