STA ZA MATURU

pa ne znam gde zivis, ni kod mene u gradu nema nekih finih materijala, jedino ako poznajes neku dobru krojacicu da je pitas gde nabavlja pa da ti pomogne, i ako si iz bg.a sigurno imas vise izbora...
nadam se da ces sashiti, haljina je predivna, zenstvena, nije pateticna, bez svile i slicnih andromolja...

6a00d8341d0eae53ef010535a8fcff970b-800wi.jpg

Ova mi se sviđa. Ne mora baš za maturu, ali sam je ovako zamišljala.
50%27s%20wedding%20dress.jpg

I ova je kul. Baš zato što je veoma jednostavna, zahteva zmaj cipele i nakit, i to ne u beloj boji.
Možda tirkiz pavo. Ili crveno. Crno.

10147408-christian-louboutin-shoes.jpg

Maybe? Možda čak i duboke?

Poslednja izmena:
Blizi se karj skolske godine i maturske veceri za maturante. Mnogi su u dilemi - sta obuci, obuti, koliko potrositi na to, cime doci na maturu... Sve komentare o tome ostavite ovde. THNX za ucestvovanje na temi! Poz! :) :) :) :) :) :) :) 8-) 8-) 8-)

Cao...pa sta znam nikad se nisam opterecivala nesto posebno da parvim famu oko gardarobe,obuce itd. Danas kad pogledam vecina se bolje oblaci za svakodnevne izlaske nego za neke posebne prilike! Drugarski savet nemoj da se oblacis konzervativno ili klasicno...obuci nesto sportsko ali elegantno,da budes markantan...a ne kao i ostali momci. Pa neka je sa srecom:ok:

Juče sam bila u Bg-u, u potrazi za tom divnom haljinom. :/
Obišla sam centar, Čumićevo sokače, Ušće i Deltu i našla sam - ništa. :/

Katastrofa i totalno razočaranje.

Ja i dalje mislim da je šivenje najbolja opcija.
Prvo, ono što se meni sviđa - nema da se kupi u radnjama.
A verujem da je to slučaj i sa mnogim forumašicama s' ukusom
Ovo me podseti: Pitala neka likuša moju drugaricu pokazujući glavom na mene (dok drugarica stoji tipa na metar od mene) "Ima li ova ukusa?"
Ja rek'o "Imam. Na jagodu" :D

No, da se vratimo temi. Ako se nađe dobra šnajderka, why not?

Propala mi moja haljina :( ja vec kupila i sad kao vise ne moram da razmisljam kas ono kazu ovi moji ne moze nije za tvoje godine. Sad moram ponovo da gubim vreme na haljinu, a uopste mi nije do toga, bas me briga i za haljinu i za sve meni vazno da upisem onu skolu koju ja zelim (a za koju moram dosta da se potrudim i da popravim jos par ocena) a ne da se sad mucim oko haljine pa cipele koje se slazu.... Ne znam sta da radim!?

Propala mi moja haljina :( ja vec kupila i sad kao vise ne moram da razmisljam kas ono kazu ovi moji ne moze nije za tvoje godine. Sad moram ponovo da gubim vreme na haljinu, a uopste mi nije do toga, bas me briga i za haljinu i za sve meni vazno da upisem onu skolu koju ja zelim (a za koju moram dosta da se potrudim i da popravim jos par ocena) a ne da se sad mucim oko haljine pa cipele koje se slazu.... Ne znam sta da radim!?
Matura posle osnovne?

Snajder je najbolja solucija za takve stvari. Mjera, boja, oblik, sve je stvar vase kreativnosti i bicete zadovoljniji. Moje odijelo za maturu je siveno po mojim mjerama. Gdje god da sam ga kupio, opet bi moralo na kracenje nogavica jer sam kratak u noge, tako da je to po meni najbolje rjesenje.

A sto se djevojkaka tice, mislim da je kod njih to i neophodno. Mislim ne razumijem se ja mnogo u neke njine zelje, ali sam siguran da je najbolje da same osmisle tu njinu haljinu, pa na sivenje.

Oktobar1864, divnu si izabrala, vidim da je pomalo vintage, ali zaista je zenstvena, nema kome (naravno ženstvenim devojkama) ne bi lepo stajala...
tačno je zamišljam uz neku jednostavnu frizuru, opuštenu punđu, možda i neki dobar parfem, ''miriše'' mi na Guerlain, Champs Elysee npr.
Kakve ćeš cipele?

Back