Шта за данас од акција спремају напредњаци и Вучић?

Čuo sam da se raspravljao negde sa još nekim babom? Ali nisam našao.

Raspravljao se u Trsteniku s dedom invalidom...:fdlan:
Mozes misliti bruke...raspravljas se s dedom invalidom...kojem znaci 300 dinara, a ovaj ga sprda "Ma ajde 300 dinara..."

...

I jeste i nije... ali ne možeš posao da odradiš "do pola". Uvek je bitan krajnji rezultat, ili si dao gol ili nisi, nebitno je što si imao želju i lepo igrao. Sve je to već viđeno milion puta, studenti šetaju, ništa se ne desi, energija opadne, dođe očaj i depresija i sve se vraća na staro, kao da se ništa nije desilo. Prosto i jednostavno: posao se ne radi do pola.
Krajnji rezultat se ne zna unapred... niti sudbina, što je pozitivan stav. Ono što je bitno je da se sve širi u koncentričnim krugovima i nova stvarnost materijalizuje. To je stvar vere...

Ja ne konzumiram alkohol.Vidi,desilo se što se desilo,neko vas je okupio,neko vas finansira,neko vas huška.Država vam je izašla u susret,na sajtu vlade imaš dokumentaciju o tom projektu,tužilaštvo je podiglo optužnice protiv odgovornih,studenti su dobili pomilovanja i veća sredstva iz budžeta.Po zakonu i po logici stvari,pošto su vam ispunjeni zahtevi a svesno kršite zakon,sada je država na potezu da vas skloni sa saobraćajnica.Dosta je bilo.
Studenti odlično znaju šta se desilo. Vi ste oni koji se pravite ludi, hoćete to da zataškate fingiranim dokumentima... Jako ste providni, tragi-komično je samo to što to ne shvatate još. ;) Stvar ima da se isteraju na čistac... Nema više nikakvog trulog kompromisa, svaka trans-instituciona piramida korupcije biće razmontirana. ;)

Studenti odlično znaju šta se desilo. Vi ste oni koji se pravite ludi, hoćete to da zataškate fingiranim dokumentima... Jako ste providni, tragi-komično je samo to što to ne shvatate još. ;) Stvar ima da se isteraju na čistac... Nema više nikakvog trulog kompromisa, svaka trans-instituciona piramida korupcije biće razmontirana. ;)
Ne znaju studenti ništa,čak ne znaju da odgovore na pitanje reportera šta dalje.Lepo je rekla ona devojka juče da ne zna,nije još obaveštena.
Ovo je psihologija stada.Neko ovo radi svesno i namerno.

Ne znaju studenti ništa,čak ne znaju da odgovore na pitanje reportera šta dalje.Lepo je rekla ona devojka juče da ne zna,nije još obaveštena.
Ovo je psihologija stada.Neko ovo radi svesno i namerno.
Normalno, tu se vidi razlika između ispranog, indoktriniranog populiste poput tebe i časnog građanina, iskustvom podlosti neokaljanog... ;)
Ovu decu krasi najstarija sokratovska mudrost: znam da ništa ne znam... ;) Na drugoj strani su teze o plaćenicima, izdajnicima, sve provereno i na "majke mi!"
Beda duha u svoj svojoj raskoši paranoje, nasuprot intelektualnoj i neokaljanoj čvrstini koja će kao takva sve činjenice majeutičkom metodom rasvetliti i dokazati. Ne moraju da znaju ni na kojoj strani sveta izlazi sunce... Imaju pitanje bez odgovora... Odgovor - saznaće! ;) Tresite se...:cool:

Лојависти.
Vidi druže,prvo smo imali ono sa Savamalom,pa smo imali Jadar,pa sada imamo ovo sa nadstrešnicom...Nije slučajno.
Nego,jel pala vlada u USA pošto su imali one nesreće sa avionima?Jel su "spontano okupljeni "studenti,željni pravde izašli u USA na saobraćajnice da ih blokiraju?M?Zna li se šta?

Normalno, tu se vidi razlika između ispranog, indoktriniranog populiste poput tebe i časnog građanina, iskustvom podlosti neokaljanog... ;)
Ovu decu krasi najstarija sokratovska mudrost: znam da ništa ne znam... ;) Na drugoj strani su teze o plaćenicima, izdajnicima, sve provereno i na "majke mi!"
Beda duha u svoj svojoj raskoši paranoje, nasuprot intelektualnoj i neokaljanoj čvrstini koja će kao takva sve činjenice majeutičkom metodom rasvetliti i dokazati. Ne moraju da znaju ni na kojoj strani sveta izlazi sunce... Imaju pitanje bez odgovora... Odgovor - saznaće! ;) Tresite se...:cool:
Ovu decu(ako se mogu nazvati decom zbog godina) krasi bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe.

Ovu decu(ako se mogu nazvati decom zbog godina) krasi bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe.
Pa dobro, izvinjavamo se ako nisu baš po pravilima vaše radikalske kurtoazije sa dvora marije antoanete, ta čuvena srbadijska licemerna, holesterolom natopljena preventivna učtivost, da bi već u sledećem trenutku 100 jada snevali svome bližnjem, kako ga zayebati i vaše se ugraditi, ova deca nemaju trunku premisli u sebi i mirišu na mir, ne na krmetinu... ;):):cool:

Ništa ne traje večno, staće kad tad. Ne sećam se da su postojali večni protesti. Ovako kako sad rade ne prave dovoljan pritisak. Vučić samo treba da sačeka. Ako hoće nešto da urade, mora to mnogo jače i mora dok ima energije. Ako krene da se gubi energija, onda ćao zdravo. Tada će biti kasno. Pa sad kako odluče, ja sam rekao svoje, i na vreme ;)
I slažem se, ljudi su se probudili, čak i mrtvi zaseoci, u velikoj meri su se oslobodili straha. Sada treba naći neki cilj konkretan i mobilisati sve.
Tužilaštvo,RTS,uslovi,generalni štrajk i blokada bez ograničenja ...ne znam. Neka odluče, procene, tu su plenumi, tu su profesori, tu je Proglas...u krajnjem slučaju tu je i ova vrljava opozicija. Koliko god želeli da se razdvoje na kraju ti trebaju jer se završava sa izborima, tj svi putevi vode ka tome da za nekoga glasaš u nekom trenutku.

Ako se nastavi sa blokadama, šetnjama i performansima u nedogled...samo će se istrošiti energija kao i svaki put do sada.

Vlast od starta podmeće relativizatore po mrežama, koji kao podržavaju uz mnogo "ali", pokušavaju da unesu trazdor na relaciji građanska/nacionalna priroda protesta iako nije tema nijednog trenutka.
Sinoć su kao "poludeli" zbog Proglasa, pre toga saga o EU/Ruskim zastavama, nema predaje...

Ovo je sada veliki i masovan pokret i sada je vreme od "skupljanja" da se pređe na konkretnu pobunu.

Dali si mislio naovakvu "bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe"?

Vidi druže,prvo smo imali ono sa Savamalom,pa smo imali Jadar,pa sada imamo ovo sa nadstrešnicom...Nije slučajno.
Nego,jel pala vlada u USA pošto su imali one nesreće sa avionima?Jel su "spontano okupljeni "studenti,željni pravde izašli u USA na saobraćajnice da ih blokiraju?M?Zna li se šta?
Pa sad ako je Savamala saobraćajna nesreća ima smisla to poređenje.

A inače bilo i ovde vazdušnih sudara i padova i nije bilo protesta.

Pa dobro, izvinjavamo se ako nisu baš po pravilima vaše radikalske kurtoazije sa dvora marije antoanete, ta čuvena srbadijska licemerna, holesterolom natopljena preventivna učtivost, da bi već u sledećem trenutku 100 jada snevali svome bližnjem, kako ga zayebati i vaše se ugraditi, ova deca nemaju trunku premisli u sebi i mirišu na mir, ne na krmetinu... ;):):cool:
Ništa,ništa...Odigrajte vi još jedno kolo za one nesrećnike što nastradaše pd onom nadstrešnicom.

I jeste i nije... ali ne možeš posao da odradiš "do pola". Uvek je bitan krajnji rezultat, ili si dao gol ili nisi, nebitno je što si imao želju i lepo igrao. Sve je to već viđeno milion puta, studenti šetaju, ništa se ne desi, energija opadne, dođe očaj i depresija i sve se vraća na staro, kao da se ništa nije desilo. Prosto i jednostavno: posao se ne radi do pola.
Slazem se, nemam osecaja da ovde postoji konkretan plan za Dan D+1, sve uspesne revolucije su zapravo isle odozgo prema dole, tj imale su neko vrstu rukovodstva ili vodja koji bi zatim preuzeli vlast, medjutim ovi protesti mi se ne cini da imaju neku organizovanu strukturu,
bilo je slucajeva da vojska preuzme kontrolu ili kao npr u Rumuniji 1989 da se formira vlada od ostataka bivseg rezima i sluicajeva privremenih vlada no to cesto zna otici stranputicom, i ne cini mi se kao dobra ideja.
po mom msiljenju najbolje bi bilo da studenti naprave nekakvu organizaciju, pokret ili stranku i da izaberu pogodne ljude i da onda idu na iduce izbore spremni.

Ništa,ništa...Odigrajte vi još jedno kolo za one nesrećnike što nastradaše pd onom nadstrešnicom.
Ukusan sendvic i danas, lepo je sto pratis rezimske medije... Sta kaze svinjoformer o brojnosti? Jel opet nije bilo nikoga, propao protest ili antisrbi, fasisti i slični naslovi?

Pa sad ako je Savamala saobraćajna nesreća ima smisla to poređenje.

A inače bilo i ovde vazdušnih sudara i padova i nije bilo protesta.
Nije nesreća ali je još jedan pritisak na državu,još jedan u nizu.Pokret žuta patka(ne davimo Beograd),a upravo ti koji su vas huškali na državu žive u tim stanovima/vlasnici su istih,pa smo imali krvavu košulju jednog opozicionara(Stefanović Borko ako se ne varam) pa smo imali proteste protiv rudnika u Jadru(za čistiji vazduh ili kako već) pa su se sada uhvatili ove nesreće u Novom Sadu.I eto ih juče su došli na protest u Novi Sad.Vi naivni ste svoje odradili,sad možete mirno da se raziđete,sada oni preuzimaju.

Ukusan sendvic i danas, lepo je sto pratis rezimske medije... Sta kaze svinjoformer o brojnosti? Jel opet nije bilo nikoga, propao protest ili antisrbi, fasisti i slični naslovi?
Vidi,ne vredi vama pričati,treba vas slikati i posle svega vas z**ebavati do 101 i nazad.
Samo igrajte,onako sitno kozarački...1,2,1,2...

Back