Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 7.083
sledece gostovanje u Babusnici, sto dalje od Beograda i NSDali si mislio naovakvu "bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sledece gostovanje u Babusnici, sto dalje od Beograda i NSDali si mislio naovakvu "bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe"?
Ovo je suva istina.Pa jel ti misliš da bi ti izdržao da si na njegovom mestu?M?Da moraš da razgovaraš sa ljudima koji nemaju podatke,ne znaju da računaju niti da se pravilno izražavaju ALI smatraju da su u pravu?Koliko bi ti izdržao na njegovom mestu?Izađi u grad i pronađi jednog polupismenog idiota i pokušaj nešto da mu objasniš,ali nemoj da ga biješ kada se budeš iznervirao.Dali si mislio naovakvu "bezobrazluk i bahatost i odsustvo bilo kakvog osećaja za svet oko sebe"?
Poceo si lepo da razmisljasVučić jeste u defanzivi ali ipak bira da ne uradi ništa. Čeka da se protesti osuju prirodnim putem i to će se fakat desiti kad tad. Tako da sad ovo sve što rade studenti pomalo nema smisla, ne vidi se da negde ide. Ako žele nešto da postignu, dosta je bilo igranja, blokade moraju da postanu prave blokade.
Кад год се он појави у јавности, закопа се још дубље.
У овом тренутку за Србију је битно да се што чешће обраћа, јер после сваког обраћања тоне све дубље.
У великој су дефанзиви, па само из контранапада могу да пређу у офанзиву.
Како ће црни син који је отишао у ћораву страну данас да се огласи и додатно укопа?
Има ли неко неки инфо?
Samo pokazujes da si isti kao AV, cim ti ne smeta nista.Ovo je suva istina.Pa jel ti misliš da bi ti izdržao da si na njegovom mestu?M?Da moraš da razgovaraš sa ljudima koji nemaju podatke,ne znaju da računaju niti da se pravilno izražavaju ALI smatraju da su u pravu?Koliko bi ti izdržao na njegovom mestu?Izađi u grad i pronađi jednog polupismenog idiota i pokušaj nešto da mu objasniš,ali nemoj da ga biješ kada se budeš iznervirao.
Čime ga je razvalio?Prostaklukom,nemogućnošću da shvati u kom periodu mu je podignuta penzija?Samo pokazujes da si isti kao AV, cim ti ne smeta nista.
Zamisli kad ga ovako neuk covek razvali AV, sts bi tek radili ljudi koji se razumeju u politiku. Valjda ce neki shvatiti zasto AV izbegava tv duele i odgovara samo na unapred postavljena pitanja.
Ako ti je u redu da zemlju vodi covek sa ulicarskim rečnikom i ponasanjem, onda se dobro zapitaj koje su tvoje moralne vrednosti i koliko su nisko.
Ovakvu vlast treba smeniti, pa ako i sledeca ne valja i nju, naravno prvo da tuzilastvo sme da optuzi, a sudstvo osudi zbog korupcije. Onda ce svi sledeci biti smenjivi.
Kapiram da ti je mozak odavno ispran i da je povratak za tebe u normalan tok razmisljanjavrlo malo moguc
Čime ga je razvalio?Prostaklukom,nemogućnošću da shvati u kom periodu mu je podignuta penzija?
Nemoj reći da nije pokušavao od početka mandata lepo sa ljudima,ali ne ide.Što se osude tiče,prvo opozicija mora da ga pobedi na izborima,zar ne?Pa onda tužilaštvo pa sud.A ovi tvoji opozicionari ne mogu da preskoče ni 3% cenzusa,eto kolika im je podrška u narodu.
ne , to t je fizionomija lica na balkanu i regionu
A jel imamo mi uopšte državu?Nije nesreća ali je još jedan pritisak na državu,još jedan u nizu.Pokret žuta patka(ne davimo Beograd),a upravo ti koji su vas huškali na državu žive u tim stanovima/vlasnici su istih,pa smo imali krvavu košulju jednog opozicionara(Stefanović Borko ako se ne varam) pa smo imali proteste protiv rudnika u Jadru(za čistiji vazduh ili kako već) pa su se sada uhvatili ove nesreće u Novom Sadu.I eto ih juče su došli na protest u Novi Sad.Vi naivni ste svoje odradili,sad možete mirno da se raziđete,sada oni preuzimaju.
Da nema snimka, pa da ne vidim ko je prost... Dno dna si...Čime ga je razvalio?Prostaklukom,nemogućnošću da shvati u kom periodu mu je podignuta penzija?
Nemoj reći da nije pokušavao od početka mandata lepo sa ljudima,ali ne ide.Što se osude tiče,prvo opozicija mora da ga pobedi na izborima,zar ne?Pa onda tužilaštvo pa sud.A ovi tvoji opozicionari ne mogu da preskoče ni 3% cenzusa,eto kolika im je podrška u narodu.
Vuk Stankovic i Srdjan Bogosavljevic su Vuciceve prostitutke, do guse u korupciji.. Kakav bre Ipsos Srbija i Faktor plus, to su raspad agencijeGradska čistoća dobila pljeskavice.
Prosveta dobila povećanje plata i napustila štrajk. Zaboravili nadstrešnicu.
Najnovije istraživanje javnog mnjenja (faktor plus i ipsos) kažu:
SNS ....48,5 %
a od opozicije Savo preuzeo vođstvo
Kreni-Promeni ...7%
Posle svih blokada ulica i mostova i posle svih ukopavanja Vučka
situacija nije ni malo ružičastija za anarhiste.
Morate kod Mistika na časove o revolucionarnom delovanju.
Подмићивање.Vučić poručio: Razgovori sa predstavnicima Univerziteta da krenu što pre VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama.
To u Savamali je bilo bespravno,nelegalno ,divlje naselje.Raselili ga i izgradili lepotu.A jel imamo mi uopšte državu?
Znači, noću dođu neki dečaci sa fantomkama i protivpravno sruše ljudima kuće? I jel odgovarao neko? Pa nije, pojeo vuk magare...
A sad padne renovirana nadstrešnica pobije tolike ljude pa opet niko ne treba da odgovara? Pojeo vuk magare?
Pa ne znam ko je prost,ja koji primećujem proste ljude ili ti koji ih podržavaš.Da nema snimka, pa da ne vidim ko je prost... Dno dna si...
Problem je sto ti ne shvatas kako drzava, normalna drzava treba da funkcionise. Ovde niko ne prica o opoziciji, samim tim sto si uporan oko opozicije pokazuje da si sns bot, a i samo pisanje kojim ponavljas ono sto pise informer, b92, blic i ostala kompanija.
Verujem da vecina nema problem da AV ostane na vlasti, ali da radi sudstvo, tuzilastvo, jer bi onda morao da radi ono sto predsednik radi. U prevodu ne bi se pitao za mnogo toga.
Samo ti botuj i krkaj sendvice, za bolje nisi...Pa ne znam ko je prost,ja koji primećujem proste ljude ili ti koji ih podržavaš.
Što ti ne bude jasno-pitaj me,nije sramota.Samo ti botuj i krkaj sendvice, za bolje nisi...
Ne znam zasto pises i kopiras metod SNS i njihovih podanika. A da te pitam nesto ne mogu, jer ti nemas kapacitet da pružis odgovor. Jbg i snimci te demantuju. Kapiram da je frka na vladajućoj strani pa gubite kompasŠto ti ne bude jasno-pitaj me,nije sramota.
U Srbiji ni prosle vlasti ,ni ova, ni buduce vlasti nece zeljeti da imaju ista sa rv i rvi.To takođe neće proći, ljudi i ako uzmu pare i dalje će biti nezadovoljni.
Svako ko je dođšao i jednom na ove proteste, više nije ista osoba, a ima ih puno.
Pogledaj čak i vojni veterani su stali u stranu studenata )stavila sam link na jednoj temi), to je poruka i sadašnjoj vojsci i policiji. Previše toga se sad promenilo.
Niti je bila bespravna niti nelegalna. Ej, to naselje je bilo simbol starog Beograda 100. godina, pa nelegalno? Pa pošto je nelegalno, dečaci došli noću vezali ljude pa porušili? Oce to...To u Savamali je bilo bespravno,nelegalno ,divlje naselje
Ta lepota, vidim da ne liči samo meni na onaj prst koji isto nije on sarao po fasadama pa još postavljao neke dečake da čuvaju dan/noć vredne murale.i izgradili lepotu.
Ma nemoj pričati svašta,ono je bilo ruglo Beograda.Niti je bila bespravna niti nelegalna. Ej, to naselje je bilo simbol starog Beograda 100. godina, pa nelegalno? Pa pošto je nelegalno, dečaci došli noću vezali ljude pa porušili? Oce to...
I ko je ikad optužen za taj kriminalni i protivpravni zločin?
I sad biste opet da perete ruke od ove nesreće ? I da "gradite" dalje?
Ta lepota, vidim da ne liči samo meni na onaj prst koji isto nije on sarao po fasadama pa još postavljao neke dečake da čuvaju dan/noć vredne murale.
Pogledajte prilog 1680199
Svakodnevni podsetnik na to gde mi sad "živimo" i u kakvu nas budućnost ovaj precednik vodi...