Шта волите?

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Сви ми волимо свашта нешто и током живота увек наилазимо на ствари које можемо заволети. Шта сте волели као тинејџери, а данас не волите? Или шта сте волели као тинејџери, а и даље волите?

Наведите и шта сте ново заволели након тинејџерских година. Постоји ли нешто што заиста, заиста волите као тинејџери?

Мало ја. Тинејџерске године

Психологију - волео и волим
Читање књига - волео и волим
Писање поезије - волео и волим
Историја - волео и волим
Онлајн игре - волео и волим
Баскет - волео и волим
Хемија - волео / не волим
Крими серијале на телевизији - волео / не волим
Будизам - волео / не волим
Друштвене мреже - волео / не волим

Ново што сам заволео:

Спремање хране
Повученији живот
Кишу (постао сам плурофил)

Доста од мене.

Volim underground rap muziku, nekad sam voleo leto, sad sam ga nešto zamrzeo, volim zimu i naročito jesen, filozofiju, književnost, psihologiju, izučavanje natprirodnog... ono što se medjutim nikad nije menjalo jeste tip devojke i tip prijatelja, povučeniji i otkačeni ljudi isključivo.

ono sto sam volela kao tinejdzerka volim i danas, knjige, pisanje , slikanje, putovanja, muziku, prirodu, zivotinje i ljude
volim ljude oko sebe i meni bliske ..za mene je svaka osoba prica za sebe kao nekakav neistrazeni kontinent
koji treba istraziti i upoznati i uzivati u carima upoznavanja :)

Сви ми волимо свашта нешто и током живота увек наилазимо на ствари које можемо заволети. Шта сте волели као тинејџери, а данас не волите? Или шта сте волели као тинејџери, а и даље волите?

Наведите и шта сте ново заволели након тинејџерских година. Постоји ли нешто што заиста, заиста волите као тинејџери?
Horror filmove sam obozavao i obozavam

Back