Sta volite od zanimacija za zube?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Semenke suncokreta
Seme bundeve
Kikiriki
Kokice

Semenke su kod mene svakodnevnica.30 dinara sto grama.
Bele po nekad jer je 70 dinara 100 grama i da ne pazim 700 dinara bi odlazilo kao nista i mnogo vise.

Kikiriki mi se ogadio jer je neko vreme stalno kupovan.
Kokice su onako,mogu a nisam fan.

...meni su roditelji ubili izvorni karakter grickalice. Stalno su pricali bljak, fuj, odvratno za slanise i jedino sam uz blagoslov dobijala nesto kikirikija (i to kada je mama jela!) uz film. Elem, kroz pubertet sam terala kontru i kupovala grickalice i koka kolu...a cim me bunt batalio prestala sam to da jedem. To su ove masne glockalice, cips, smoki i te zezalice. Kokice ne volim. Semenke volim ali u hrani, na hlebu i u supama a ne da ih grickam, sve sto treba da se ljusti mi je previse posla.

...volim studentsku hranu...volim pecene bademe prelivene medom i posute susamom...indijski orah mi je omiljeni...volim baby sargarepe:lol: onako malene, pakovane za uzinu...i volim apple slices jer spakuju od par vrsta pa je ukusno, malo slatko malo kiselo...obozavam susene jagode, to ko ima jagode moze malo da osusi, ukus je fenomenalan...nevolja je sto se pojede previseeeeee...

...od slatkisa staru, dobru crnu cokoladu uz kafu...sipkavi keks koji se roni...volim cajne kolutice...praline takodje...ali imam problem sa uzinanjem jer obicno pokvarim obrok posle pa izbegavam...

Apsolutno nista.popodne pojedem vocku ili par badema ili oraha zato sto to tako "treba" a ne zatosto volim.ono sto radije pojedem je neki domaci kolac.kupovni slatkisi i slanisi me ne usrecuju.
Al kad me uhvati zuta minuta,sto nema veze sa gladi pijela bih i bobijeve granule

Semenke suncokreta
Seme bundeve
Kikiriki
Kokice

Semenke su kod mene svakodnevnica.30 dinara sto grama.
Bele po nekad jer je 70 dinara 100 grama i da ne pazim 700 dinara bi odlazilo kao nista i mnogo vise.

Kikiriki mi se ogadio jer je neko vreme stalno kupovan.
Kokice su onako,mogu a nisam fan.

Nije da ne volim, volim sve te zezalice, dodala bih još svašta na spisak, ali nemam kontrolu kad počnem da jedem da se zadržim na jednoj šaci koja treba da bude dnevna doza. Imala sam u kući samo kad sam stavljala na peciva kad mesim suncokret i seme bundeve, ali sad zbog deteta ide samo susam i lan.

Za slatkim često imam potrebu, ali uzmem kockicu čokolade i mirna sam do sledeće krize koja istina može da bude i za sat vremena. Od pravljenja domaćih kolača sam odustala, jer osim mene niko nije naročiti ljubitelj i onda za dan, dva dobijem koji centimetar u obimu ko od šale. Dolaze u obzir neke zdrave varijante kolača za dete kod kojih ne možeš da se zaletiš i pojedeš ceo pleh, nisu baš toliko primamljivi. Jedan, dva i toliko.

E zeznuto je što stalno imam neka integralna peciva u kući, to grickam, pa sam izbacila hleb za ručak. Koliko toliko kompezacija.

Back