Prije sexa najvise volim da osjetim obostranu veliku zelju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Prije sexa najvise volim da osjetim obostranu veliku zelju...
Nije ti to dobro.Znatno se smanjuje jačina orgazma koji se posle postigne.Steffan:Pre seksa najvise volim da ga zverski izdrkam, kako bi mi posle zadovoljstvo sto duze trajalo...![]()
jachina mushkog orgazma u direktnom je odnosu sa duzinom odnosa.....sem ponekadIndija_82:Nije ti to dobro.Znatno se smanjuje jačina orgazma koji se posle postigne.Steffan:Pre seksa najvise volim da ga zverski izdrkam, kako bi mi posle zadovoljstvo sto duze trajalo...![]()
Indija_82:Nije ti to dobro.Znatno se smanjuje jačina orgazma koji se posle postigne.Steffan:Pre seksa najvise volim da ga zverski izdrkam, kako bi mi posle zadovoljstvo sto duze trajalo...![]()
goodday:jachina mushkog orgazma u direktnom je odnosu sa duzinom odnosa.....sem ponekadIndija_82:Nije ti to dobro.Znatno se smanjuje jačina orgazma koji se posle postigne.Steffan:Pre seksa najvise volim da ga zverski izdrkam, kako bi mi posle zadovoljstvo sto duze trajalo...![]()
mushkarac takodje moze da dozivi uzastopan orgazam
pri dejstvu kokaina kada on inhibira neke telesne funkcije pri cemu dolazi do svrshavasnja i uriniranja u isto vreme.....gospodjice ja znam sve o mushkarcima....bleee![]()
pa podeli to znanje sa namagoodday:gospodjice ja znam sve o mushkarcima....bleee![]()
blondi:pa podeli to znanje sa namagoodday:gospodjice ja znam sve o mushkarcima....bleee![]()
što se tiče teme:
ako pričamo o vođenju ljubavi onda su to oni nežni izluđujuči dodiri ruku i usana koji se jedva osečaju ali dovode do ludila i neko lepo tiho šaputanje...
a pre sex može proči neka provokativna 'gruba' igra rečima kad oboje osetimo toliku strast i požudu da dođe do faze da u tom trenutku pokidamo sve sa sebe![]()
pa to....nauchi da slushash i vladacesh :wink:Steffan:blondi:pa podeli to znanje sa namagoodday:gospodjice ja znam sve o mushkarcima....bleee![]()
što se tiče teme:
ako pričamo o vođenju ljubavi onda su to oni nežni izluđujuči dodiri ruku i usana koji se jedva osečaju ali dovode do ludila i neko lepo tiho šaputanje...
a pre sex može proči neka provokativna 'gruba' igra rečima kad oboje osetimo toliku strast i požudu da dođe do faze da u tom trenutku pokidamo sve sa sebe![]()
Hvala na savetu... ako ikada budemo izasli zajedno gledacu da ne obucem omiljene stvari.. :wink:
Definitivno me ne pali cepanje odece... vise volim kada je polako svlacim, dugme po dugme... stvar po stvar pa izmedju uvek zahvatim po koju erogenu zonu, onako u prolazu..bez zurbe u tisini i sluzim se samo njenim dahom kao jedinim putokazom... pipnem tu... pipnem ovde pa gde se jace cuje tuda idem...
![]()
goodday:pa to....nauchi da slushash i vladacesh :wink:
blondi:ako pričamo o vođenju ljubavi onda su to oni nežni izluđujuči dodiri ruku i usana koji se jedva osečaju ali dovode do ludila i neko lepo tiho šaputanje...
goodday:shto volem da me prvo oplavi...pa da ga volem sa razmazanu shminkuAna-Marija:Nije da volim,ali najbolji sex je posle nekih nesuglasica ili svadjica...ops:
![]()
![]()
ma sve jedno....vazno da se volite kao shtumpfoviAna-Marija:goodday:shto volem da me prvo oplavi...pa da ga volem sa razmazanu shminkuAna-Marija:Nije da volim,ali najbolji sex je posle nekih nesuglasica ili svadjica...ops:
![]()
![]()
![]()
:lrol: Ili da ja njega oplavim
![]()
![]()
![]()
Idi bre covece!Kako bas strumpfovi da ti padnu na pamet?goodday:ma sve jedno....vazno da se volite kao shtumpfoviAna-Marija:goodday:shto volem da me prvo oplavi...pa da ga volem sa razmazanu shminkuAna-Marija:Nije da volim,ali najbolji sex je posle nekih nesuglasica ili svadjica...ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa snorkijevci su mi previshe perverzniAna-Marija:Idi bre covece!Kako bas strumpfovi da ti padnu na pamet?goodday:ma sve jedno....vazno da se volite kao shtumpfoviAna-Marija:goodday:shto volem da me prvo oplavi...pa da ga volem sa razmazanu shminkuAna-Marija:Nije da volim,ali najbolji sex je posle nekih nesuglasica ili svadjica...ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
goodday:pa snorkijevci su mi previshe perverzniAna-Marija:Idi bre covece!Kako bas strumpfovi da ti padnu na pamet?goodday:ma sve jedno....vazno da se volite kao shtumpfoviAna-Marija:goodday:shto volem da me prvo oplavi...pa da ga volem sa razmazanu shminkuAna-Marija:Nije da volim,ali najbolji sex je posle nekih nesuglasica ili svadjica...ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()