Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.370 12.02.2010. u 14:25 - Šta volite da vidite na suprotnom polu osim sebe #176 opa nova svalerka sad si me razocaro i ko covek i ko komunista...pa bre ruzna ti ta..bolja ona dzokina
opa nova svalerka sad si me razocaro i ko covek i ko komunista...pa bre ruzna ti ta..bolja ona dzokina
cheda@ Zainteresovan član Poruka 386 12.02.2010. u 18:35 - Šta volite da vidite na suprotnom polu osim sebe #177 Komsiju i komsinicu.
Курир_Ђокица Poznat Poruka 7.738 12.02.2010. u 18:37 - Šta volite da vidite na suprotnom polu osim sebe #178 Jacob: Dobra je djole mada ja preferiram madjarice od italijanki Spojler http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=12844821#post12844821 Kliknite za proširenje... oooo vid madžarice.....a jesu one opake....imaju pogled ko atila hunski....samo im valja sprčiti dobro koplje............ ćut bona videće te metla, pa će istu da ti prebije od glavu...........
Jacob: Dobra je djole mada ja preferiram madjarice od italijanki Spojler http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=12844821#post12844821 Kliknite za proširenje... oooo vid madžarice.....a jesu one opake....imaju pogled ko atila hunski....samo im valja sprčiti dobro koplje............ ćut bona videće te metla, pa će istu da ti prebije od glavu...........
Курир_Ђокица Poznat Poruka 7.738 12.02.2010. u 18:43 - Šta volite da vidite na suprotnom polu osim sebe #179 Metla na vestici: opa nova svalerka sad si me razocaro i ko covek i ko komunista...pa bre ruzna ti ta..bolja ona dzokina Kliknite za proširenje... a već si ti morala da komentarišeš pusti bona čoveka malo....daj mu oduška..... a što se tiče italijanki njih volem jer su stalno vesele i nasmejane.....ja nikade nijednu nisam video još nadrndanu...... Spojler ......a kao da sam ih ikako i viđao....osim na RAI uno...
Metla na vestici: opa nova svalerka sad si me razocaro i ko covek i ko komunista...pa bre ruzna ti ta..bolja ona dzokina Kliknite za proširenje... a već si ti morala da komentarišeš pusti bona čoveka malo....daj mu oduška..... a što se tiče italijanki njih volem jer su stalno vesele i nasmejane.....ja nikade nijednu nisam video još nadrndanu...... Spojler ......a kao da sam ih ikako i viđao....osim na RAI uno...