Sta volite da sanjarite?

Cecily:
kriger:
Cecily:
Pa ja ne mogu da kazem da volim, ali... ponekad sanjarim sa sam scucurena u njegovom zagrljaju, sigurna, zasticena, smirena...
zasto si tako krhka i nesigurna .da li imas strahove u sebi?
Verujem da je to potrebno cak i najjacima.
(Mozda nesto kao punjenje baterija. Nema veze sa nesigurnoscu i strahovima)

Sigurnost , to je ono sto ja mogu da osetim.Svima nama je potrebna .Najsigurnije mesto , mesto na koje mozes uvek da racunas i gde uvek ima mesta samo za tebe i koje je zajednicka stanica za sve polaske i odlaske u jednom jedinom zivotu.
Tu nema mesta strahovima , vec su mekani paperjasti snovi zauzeli poziciju sa koje ne zele da se pomere. :)
love-smiley-087.gif

Cecily:
kriger:
Cecily:
Pa ja ne mogu da kazem da volim, ali... ponekad sanjarim sa sam scucurena u njegovom zagrljaju, sigurna, zasticena, smirena...
ja" baterije"mogu da napunim samo kad sam sam.moji drugari i prijateljice kazu da nikad nisu videli osobu kao ja koja bi mogla da provede sam godinama na pustom ostrvu bez ikoga.jesam i nisam .prosao sam odavno kroz sebe strpljiv sam .mogu da cekam,cekam...svaki zagrljaj me prazni ali u sustini ne znam sta su prazne baterije.ljubavi imam na pretek ali nezgodno je kad ne mozes da je se oslobodis postaje opterecenje.

kriger:
Cecily:
kriger:
Cecily:
ja" baterije"mogu da napunim samo kad sam sam.moji drugari i prijateljice kazu da nikad nisu videli osobu kao ja koja bi mogla da provede sam godinama na pustom ostrvu bez ikoga.jesam i nisam .prosao sam odavno kroz sebe strpljiv sam .mogu da cekam,cekam...svaki zagrljaj me prazni ali u sustini ne znam sta su prazne baterije.ljubavi imam na pretek ali nezgodno je kad ne mozes da je se oslobodis postaje opterecenje.
Krigeru zasto bi ti hteo da se oslobodis ljubavi? Sta je i kakav smisao ima covek koji u sebi vise nema ljubavi? Prazan do bola. Ne razumem te. Prvi put da te ne razumem...
To sto si rekao da imas ljubavi na pretek je bas lepo ali zasto da je se oslobodis, pobogu? Valjda tu ljubav treba da oslobodis da poleti ka nekome. Zar nemas neku zensku osobu prema kojoj mozes da oslobodis tu silnu ljubav?

Savetnica:
kriger:
Cecily:
kriger:
Cecily:
Krigeru zasto bi ti hteo da se oslobodis ljubavi? Sta je i kakav smisao ima covek koji u sebi vise nema ljubavi? Prazan do bola. Ne razumem te. Prvi put da te ne razumem...
To sto si rekao da imas ljubavi na pretek je bas lepo ali zasto da je se oslobodis, pobogu? Valjda tu ljubav treba da oslobodis da poleti ka nekome. Zar nemas neku zensku osobu prema kojoj mozes da oslobodis tu silnu ljubav?
uvek imam ljubavi u sebi to ti je isto kao kad imas vise energije.ni to ne mozes da podneses.

nemas s kim da je delis. Deli tu ljubav sa nekim i eto ti ociglednog olaksanja i rasterecenja. Mada lako je meni da solim pamet sad, a u stvari ti mozda i imas s kim da delis ili mozad i nemas a tesko je naci...
Povlacim se, ovaj put...

kriger:
Pa vidis, na to sam otprilike i mislila. Zar ne bi osetio zadovoljstvo, smirenost i sigurnost da tu akumuliranu ljubav u sebi das pravoj osobi koja ce ti podjednako uzvratiti? Zar ne bi bio rasterecen? Srecniji? Eh...

On je super jaci psihicki od mene i vrlo je vest. Kada me uzima to je dugo, jako, snazno, nezno... Mnogo smo znojavi i izgubljeni jedno u drugom, onda nastupa najjaci istovremeni zavrsetak uz tresku i lomljavu svega oko nas... Posle tusiranja, naravno zajednickog, onako mirisljavi i meki lezimo u zagrljaju i nikakve reci ili price koje smaraju nisu potrebne jer je samo pogled dovoljan... :wink:

Back