- Poruka
- 39
zimska idila ili tropska vrelina...pitanje je sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi od toga gde provodite zimuZima i idila ne idu zajedno u istoj rečenici.![]()
Zima i idila ne idu zajedno u istoj rečenici.![]()
Koje mesto je u pitanju..na slici?![]()
zimska idila ili tropska vrelina...pitanje je sad![]()
zimska idila ili tropska vrelina...pitanje je sad![]()
Mozda sa izborom prave zimske destinacije zaboravite na hladnije vremeletovanje
inaceobozavam putovanja svih vrsta, ali alergicna sam na hladno.... tako da....
To je pravi turisticki duh..ako vam zatreba savet ili predlog..tu smoJa sam od onih koji vole i letovanje i zimovanje, ali posto sebi ne mogu da priustim oba, onda glasam za letovanje. Vec sad razmisljam o Sitoniji i pravim planove za sledece leto
Prelepa slika JelenaOva slika je konkretno sa Jahorine....
A ova ispod je savrseno uhvaćen trenutak u Bad Kleinkircheimu pre par godina...pa nek neko kaže da nije idila![]()
Prelepa slika Jelena![]()
Mozda sa izborom prave zimske destinacije zaboravite na hladnije vreme![]()
A da li biste podelili vas "pronalazak" sa nama... o kom hotelu je rec?nazalost, za mene bi to znacilo, samo udoban hotel, jer ne bih smela da provirim, nasla sam jedan, pa idem na kupanje i saunu i tako zimujem![]()
hocu kako da ne u pitanju je bugarska-bansko-redenka vile... blizu je, jeftino je, ima saunu, bazen, teretanu, a kazu da u martu npr temperatura moze biti i oko 25 pa mozda i izadjem napolje![]()
nazalost, za mene bi to znacilo, samo udoban hotel, jer ne bih smela da provirim, nasla sam jedan, pa idem na kupanje i saunu i tako zimujem![]()
nikad nisam zimovo