86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А те слике... Ја изгледам оригинал овако, само што на сликама нисам зинула.Јуче сам опет гледала слику на пасошу из 2012. Изгледам ружније и старије него сад.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А те слике... Ја изгледам оригинал овако, само што на сликама нисам зинула.Јуче сам опет гледала слику на пасошу из 2012. Изгледам ружније и старије него сад.

sestrin kolegaiz krusevca je pre dva dana zvao ocajan i zamolio za svu mogucu pomoc da udju u trag gde mu je sestraНије то само овде, свуда. Не можеш да напишеш шта мислиш. Невезано за ову тему, за многе.
Уосталом, шта просвећене, освешћене, цивилизоване, научно потковане људе угрожава шта теоретичари завера мисле. Па, не могу они да пољуљају њихов тако чврст став! Зашто смета да ови трућају небулозе![]()
nije svima logicnoLogicno je da se nakon prelezanog virusa odredjeno vreme ne prima vakcina, jer nema potrebe za tim, a moze da bude i opasno.
Ko je jos nakon prelezanog sezonskog gripa isao odmah da primi vakcinu protiv istog?!
Sto se tice apsolutne slobode govora, ona ne postoji. Odredjeno „izrazavanje misljenja“ je s razlogom kaznjivo zakonom.
nije svima logicno
doktor iz kovid ambulante koji je mene zvao da proveri kako sam me zvao da u takvom stanju idem da se vakcinisem
nisu antivakseri napravili ovaj haos
napravili su ga oni koji su struka i kojima je prestalo da se veruje
i to nece da nestane uvodjenjem zabrane izjasnjavanja sopstvenog stava
jer meni nije problem mira aleckovic, nego su mi problem doktori koji ne znaju sta rade
o tome i pricamНије логично да се вакцинише неко ко је у ровитом стању, то је ствар здравог разума ваљда.
Joj, Boze...ti znas ko je trudnica na respiratoru u Misovicusestrin kolegaiz krusevca je pre dva dana zvao ocajan i zamolio za svu mogucu pomoc da udju u trag gde mu je sestra
trideset godina, trudna, mislim da je osmi mesec, zarazila se negde virusom, smestili je u krusevacku bolnicu, a kako se proces razvio u upalu pluca prebace je za beograd..ne zna ni gde je ni sta se sa njom desava
udju zeni u trag, zavrsila je na ginekologiji u misovicu
posle dva dana joj pozli, hitno urade carski rez, spasu bebicu koja je sada u inkubatoru, a ona zavrsi na vestackoj ventilaciji intubirana na intenzivnoj
obostrana upala pluca, konstantno je pod temperaturom
doktori ne smeju da daju nikakvu prognozu
sa jedne strane puno ovakvih slucajeva, sa druge strane jos vise onih koji igraju kolo u podzemnom prolazu i do poslednjeg mesta popunjavaju stolove u zatvorenim prostorima gde se organizuju kovid zurke
sa jedne strane doktori koji te iz kovid ambulante zovu da te pitaju kako si, kad kazes da si mnogo lose i pored terapije oni te zovu da dodjes da se vakcinises - jer kakve veze ima sto si bolestan
sa druge strane doktori kao sto je onaj koji radi u domu zdravlja sa redovnim pacijentima kod kojeg je otisao moj drug posle prelezane korone na pregled i savet koliko da saceka pre primanja vakcine koji mu je rekao da o vakcini ne razmislja pre septembra, a i to tek kad bude uradio kompletnu dijagnostiku pluca, srca i bubrega..i da ako postoji i najmanja posledica virusa na vakcinu zaboravi ako hoce da zivi
S ovim se ne slazem. Antivakseri su veliki problem jer medju njima ima i doktora. To je posebna vrsta problema jer ce ljudi vise da vjeruju nekom doktoru nego Jeleni Djokovic.o tome i pricam
nisu antivakseri problem
problem su ovakvi doktori koji vas zovu zvanicno kao predstavnici kovid ambulanti
Na zalost jeste istina I na zalost videla sam pod kakvim su pritiskom bolnice I medicinariJoj, Boze...ti znas ko je trudnica na respiratoru u Misovicu![]()
Procitah to prije dan-dva i sve se nadam da to nije istina.
Nema te zemlje i tog zdravstvenog sistema koji moze da izdrzi navalu tolikog broja pacijenata odjednom. Sve mjere koje uvode na zapadu imaju svrhu smanjenja navale velikog broja pacijenata odjednom kako bi se zastitio zdravstveni sistem od pucanja. I, oni uvode polovicne mjere koje malo rasterete zdravstvo. Svim politicarima je najveca briga kako ce proci na izborima pa stalno balansiraju izmedju popustanja i pojacavanja restrikcija i najveca im je briga da ne pukne zdravstvo dok vakcine ne pocnu da daju rezultate. Zato je na nama da ucinimo sve sto je u nasoj moci da ne sirimo zarazu i dezinformacije.Na zalost jeste istina I na zalost videla sam pod kakvim su pritiskom bolnice I medicinari
I dalje tvrdim da su bez obzira sto medju njima ima I doktora, manje zlo antivakseri od nestrucnih doktora koji zvanicno istupaju ispred kovid sistema.
Nas sistem je pukao, ja ne znam koju nadljudsku snagu koriste medicinari, a vlada I strucni stab kad na zapadu poostravaju mere, kod nas ih slabe sa 5000 svakodnevno novozarazenih
sve bih antivaksere poslala u kovid crvenu zonu da vide teske bolesnike i da malo rade tamo fizikaliju
manje bi pametovali o vakcinama ..
inace antivakseri koji obole od kovida posle izlecenja pricaju drugu pricu
Kad se razbole od neceg drugog krenu da kukaju kako niko nece da im obavi sva potrebna snimanja i testove, oni placaju zdravstveno i imaju pravo da se lijece.sve bih antivaksere poslala u kovid crvenu zonu da vide teske bolesnike i da malo rade tamo fizikaliju
Nema.
Evo vidim i temu su zakljucali.
Dokle to ide.
Bas mi prijalo jedan dan kad nisam dolazila.
I ostale kad samo svratim.
Vise vremena za mene, moje ideje i zelje u rl.
Ovde se svakako odavno okuplja grupa mnogo losih ljudi. Oni dobri su cusnuti u cosak snagom lajavosti i bezobrazluka.
Nadam se da cu vas uskoro napustiti sa foruma zauvek.
A kafu piti uzivo sa dobrim i dragim ljudima, i iz rl i odavde.

) temi iz čista mira i drugima i meni par puta napisala da smo glupi ja tebi neću. Svako se pokaže kroz pisanje. Tu vašu temu je trebalo zaključati već nakon pete šeste strane kad se pokazalo da sve koji nisu mislili kao vi kolektivno vređate, ponižavate i ismevate. Neki od vas podmuklo, perfidno, neki razbojničko siledžijski, a neki samo jatačkim deljenjem recki. Sramota.
) i banovao.
Poslala bih I ja, kao sto u poslednje vreme I salju one sa kaznom dobrovoljnog radasve bih antivaksere poslala u kovid crvenu zonu da vide teske bolesnike i da malo rade tamo fizikaliju
Мени није јасно само зашто се скепса према вакцинама против нечега где је смртност мања од 1% поистовећује са теоријама, равноземљашима, одсуством одговорности... Зашто је чудно запитати се, тражити одговоре,...?
Док се начини који дају резултате за болести које су много распрострањеније и много више живота односе саботирају од истих тих који нас од овога као чувају.
Ту не мислим на медицинско особље и карике које су такође жртве у овом лудилу.
Њима не треба здрав човек. Људи највише новца дају, и роде ако немају, на здравље, сујету, и децу (сада можда и пре на љубимце).
Да им треба здрав човек, то своје доброчинство би усмерили на хигијену и храну гладних. А нама форсирали здраву храну, кретање, чували чист ваздух и подстицали боравак на њему, били би упућени у благодет онога што нас окружује, што нам је земља дала, а хемији би се прибегавало када нема шта даље. А шта раде? Управо супротно. Не би се све оно што је корисно и измишљено да помогне злоупотребљавало. Кажњавали би се они који допусте да им деца због немара буду гојазна и бесна, а не они који се питају шта ми то убризгавате.
Vidim budalukada se pogledate:mudrost, zadovoljstvo, srecu,smirenost,nezadovoljstvo, ljutnju na same sebe
![]()
ili je vreme za:
revoluciju u garderoberu
promene u neseseru
promena životnih navike
nov pogled na svet
nove prijatelje
novo putovanje
nov nameštaj
botoks
ideje koje ujedinjuju zdravlje i hedonizam
samo nove cipele , ostalo je sve u redu