Šta vi, Žene, najviše volite i mrzite na muškarcu

Mayecko:
breath:
Šta prvo primetite? Šta vas obara s nogu na prvi pogled? Du.pe? Osmeh? Oči? Ruke? Muževnost? Osećaj da je sposoban da Vas zaštiti? Energija? Harizma? Šta?

A šta vas najviše odbija i nervira? Neurednost? Tunjavost? Zbunjenost? Šta?
Prvo primetim osmeh,oci i sake.Obara me s' nogu snaga licnosti,pogotovu kad su u pitanju pravi Balkanci.
Ne podnosim kada mi je muskarac u senci.

A sta ako muskarac sa izuzetnom snagom licnosti ima takodje i neke svoje principe i pri tom je cutljiv u drustvu,izbegava prisna druzenja a potpuno se posvecuje tebi kao partneru?
Uostalom snaga licnosti kako si ti nazvala uvek sa sobom donosi jedan deo defektnosti,jer takav muskarac uglavnom jeste cutljiv ili cudan u nekim stvarima.

hanu-mica:
Soprano:
apotekarka:
Danas smo na trim stazi razmenili zainteresovane poglede Zdravko Čolić i moja malenkost...a i deca su nam se lepo poigrala :wink:

Nećemo valjda da kvarimo temu 8)

Ne bih da vredjam ali jos se moja keva lozila na ZC pa nije valjda da zene jos otkidaju na njega, sparusenog olinjalog i sta ti ja znam?
Mozda gresim...
Pa, Soprano je u pravu. Zdravko je davno odsvirao svoje. Stvarno ne znam kakve se to zene jos pale na davno ugasene "zvezde"?
Istina, u modi su one krpice iz druge ruke. Pitam se, kroz koliko li je samo ruku prosao jadni Zdravko, kad danas izgleda onako smozdeno?
Ali... on beshe ZVEZDA, nemojte tako!
A one sto sa "znacajnim pogledom" trckaraju okolo mozda ovako razmisljaju:
- "Kad god dosh'o dobro dosh'o, nek je on meni samo zvezdica, pa makar i olinjala, ochetkacu ja to, opeglati pa u herbarijum. Iskustvo nije za bacanje."
A kad isprica drugaricama, vristace od srece i letece perje (nije bas da su olinjale... ali mitarenje je u toku.) ;-)

Verovatno imaš neki razlog da budeš neprijatan/a ali ja se u to ne bih udubljivala........

hanu-mica:
Ne bih da vredjam ali jos se moja keva lozila na ZC pa nije valjda da zene jos otkidaju na njega, sparusenog olinjalog i sta ti ja znam?
Ma nema to veze. Eto ja se lozim na Antonia Banderasa, Johnny-a Deep-a, George-a Clooni-ja, Westly Snipes-a i Lenny Kravitz-a.
Svi su oni vec usli u 40 i blize se 50, ali su i dalje daleko bolji frajeri od novopecenih zvezda kao npr. Orlando Bloom ili Leonardo Di Caprio (ja ih ne bih stapom dotakla, dok bih ove gore dotakla cim stignem) :wink:

Back