gost 326638
Primećen član
- Poruka
- 726
Стално слушамо "добра инвестиција", шта ви сматрате добром инвестицијом под : 1. за Државу и друштво и под 2. лична пословна инвестиција
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свако законито улагање капитала које је добро за појединца истовремено је корисно за друштво и државу.
Ako i ne bude rata, bice sigurno jaca kriza.
Kada se produbi kriza bice potrebna hrana.
Onaj ko proizvodi hranu imace povlascen polozaj u drustvu.
Samo, evropski zakoni (koje mi po automatizmu usvajamo) favorizuju monopoliste i zabranjuju ili otezavaju proizvodnju hrane malim proizvodjacima.
Zato je investicija u poljoprivredu dobra investicija, ali ne za malog proizvodjaca, nego investicija drzave.
Na zalost, ova drzava ne zeli da investira u svoj razvoj, pa ce monopol na proizvodnju hrane podeliti svabe i rvati.
Ali Mladja kaze da novac nema naciju.
Sve preko 15% godisnje neto dobitka je za mene dobra investicija
Tačno....večeras sluša da je u ovoj godini zatvorilo 170.000 preduzetnika.......pravna lica ne pominju.
a ovo boldovano....Mladja zna, zato i imamo mnogonacionalni novac u zemlji.....al' nigde nema naše nacije
A sta cemo sa inflacijom koja je uvek realno duplo veca od one koju banka priznaje?
- - - - - - - - - -
Ono sto kaze centralna Evropska banka po pitanju inflacije je prilicno tacno. https://www.ecb.europa.eu/mopo/html/index.en.html
Osim toga mislim na 15% kada se oduzme inflacija :-)