Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Reci,reci,reci!!!
Sta bude bilo bice,a sigurno ce biti dobro :wink: Uostalom ja mislim da za nekoga ko ti se svidja na taj nacin ne mozes da kazes da ti je drug...
e, pa ja sam startovala!! poslala sam poruku.. mada, to bas i nije startovanje.. zovem ga sutra u bioskop.. nisam danas uspela, okupilo se drustvo, pa mi bilo jadno..
alo bre koga ti zaludjujes. mislim kazes mu da odete u bioskop, pa jeste to romanticno ali... bolje ga pozovi na kafu ili tako to, proslasu vremena za bioskop. nemam ja nista protiv bioskopa ali tamo nemozete da pricate ko ljudi, zato lepo dok cirkate neko picence, opustite se i sve ce biti u redu.
ovaj, mi nismo andjeli dolazi kod nas verovatno tek za godinu dana.. a grinet.. hmmm..
boze, pa ljudi, postoji vremena posle bioskopa!!!
mozda odemo na neko pice (verovatno caj) da se ugrejemo ili tako nesto.. a mozda i odemo da se setamo.. otkud (ili odkud - mislim da je otkud) vama da necemo pricati?? pa naravno! hehe, samo da ga vise pitam.. nisam danas, nisam ga ni videla..
ma, bice super!!