DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a shta si ako nisi gej ili lezbo a u vezi si?...da moze...onda si bi...i kul si...ma dajte narode shta je vama...pu jeeeeeeerex:DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
Margott:a shta si ako nisi gej ili lezbo a u vezi si?...da moze...onda si bi...i kul si...ma dajte narode shta je vama...pu jeeeeeeerex:DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
rex:DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
Anonymous:rex:DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
ma nije ljudski odseci si pishu
rex:DALI JE LJUDSKI IMATI VEZU SA ISTIM POLOM(AKO NISI LEZBOS ILI GAY)A JOŠ GORE AKO SI ŽENJEN/UDATA I AKO IMAŠ SINA STAROG 5 GODINA
DON:Da li je ljudski? U ovom kontekstu pitanja to da li je ljudski ima prizvukA LI JE PRIRODNO?Jel tako? E pa,kad mi nadjete dva Jelena da se ebu ili dve srne,ili dva Tigra,dve Zebre....a to je priroda,onda cu se sloziti da je to PRIRODNO,odnosno ljudski.Do tad...ipak ne.
Incognito:DON:Da li je ljudski? U ovom kontekstu pitanja to da li je ljudski ima prizvukA LI JE PRIRODNO?Jel tako? E pa,kad mi nadjete dva Jelena da se ebu ili dve srne,ili dva Tigra,dve Zebre....a to je priroda,onda cu se sloziti da je to PRIRODNO,odnosno ljudski.Do tad...ipak ne.
A kad vidis coveka kako citira Balasevica na forumu, a sebi pripisuje kredit, ne mozes a da se ne zapitas kud plovi ovaj brod![]()
![]()
![]()
P.S. Mislio da ceo tekst sastavim iz citata, al' me mrzi da se sad sasecam nekih od pre ko-zna koliko godina
Gazdarica:Ne radi se o tekstu iz novina...
Incognito:Pa ti... jos sad neces ni da priznas![]()
To je on rekao kad je isao na koncert u Australiju pre par godina, pa kad je morao da zakasni na koncert citavih dva sata zato sto je tamo bila neka gay parada pa vozac morao da ide okolnim, zakrcenim putevima...
I kasnije je Balasevic ispricao tu anegdotu, jer kad je pitao vozaca sta je to (pomislio Djole neka poznata licnost dosla... il' sta ti ja znam), a on mu odgovorio 'Gay parada... ma to je skroz prirodno ovde'... A Balasevic mu odgovorio nesto kao: 'Prirodno? Kad vidim dva jelena ili dva muzjaka zebre da se medjusobno kresnu, smatracu to prirodnim... do tad, dalje od mene!'...
Poz.