Imate li osećaj ponekad da svi nešto očekuju od vas, a vi ništa niste nikom obećali niti ste se sa nekim nešto dogovarali? Kako reagovati na takvu situaciju? ,,Šta vi hoćete od mene’’, odgovorite nešto u tom stilu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generalno govorim, ali sve imama utisak da neki ljudi nešto od mene očekuju.Interakcija je uzajamna.
Koliko daš toliko možeš i očekivati da ti daju.
Da li vreme, ili nešto drugo, bitno je ali je transakcija...
Ako se zatvoriš, i odbijaš, ne očekuj da se i oni ne zatvore...
Konkretno šta, ženske se otimaju oko tebe a ti se ne daš?
Ovde na forumu ti sam hoćeš to što hoćeš.
Bez konkretnog primera možemo samo filozofirati....Generalno govorim, ali sve imama utisak da neki ljudi nešto od mene očekuju.![]()
Ma nije to uopšte u pitanju, nego na primer neki nepoznati ljudi nešto očekuju od tebe, a ti ne znaš ni šta to očekuju ni zašto to očekuju.Lupam, jer ne znam tvoju situaciju...
Mama/tata očekuju da si dobar i zdrav,
Devojka/žena očekuju da si dostupan i sposoban da joj ispuniš potrebe
Prijatelj da mu daš pažnju i eventualno pomoć npr
Poznanik da lupeta o nečemu s tobom...
Onda pitaš.Ma nije to uopšte u pitanju, nego na primer neki nepoznati ljudi nešto očekuju od tebe, a ti ne znaš ni šta to očekuju ni zašto to očekuju.![]()
Pa kako za koga, nisu svi baš nebitni.Onda pitaš.
Zavisi...
Ili teraš dalje. Nisu ti preterano važni...
Ili jesu?
Imate li osećaj ponekad da svi nešto očekuju od vas, a vi ništa niste nikom obećali niti ste se sa nekim nešto dogovarali? Kako reagovati na takvu situaciju? ,,Šta vi hoćete od mene’’, odgovorite nešto u tom stilu?
Matej 5,42 | Koji ište u tebe, podaj mu; i koji hoće da mu uzajmiš, ne odreci mu. |