kapetanmark Legenda Poruka 60.750 15.09.2025. u 08:05 - Šta vas više nervira kod Vučića? #51 Stojkov Menidjer: Trebo si one pare da turiš danas na Zvezdu i Barselonu po 6+ A da si dodao i Partizan pa i Ub - ihaaaj Kliknite za proširenje... Još ništa nisam od prošle sezone. Čekam da se zahukta...
Stojkov Menidjer: Trebo si one pare da turiš danas na Zvezdu i Barselonu po 6+ A da si dodao i Partizan pa i Ub - ihaaaj Kliknite za proširenje... Još ništa nisam od prošle sezone. Čekam da se zahukta...
DarkMoon Legenda Poruka 56.983 15.09.2025. u 08:07 - Šta vas više nervira kod Vučića? #52 јанпи: Pogledajte prilog 1784419 Kliknite za proširenje... On skuplja milione evra
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.490 15.09.2025. u 08:24 - Šta vas više nervira kod Vučića? #53 Stojkov Menidjer: - kad se obraća na TV ili kad se ne obraća? Pogledajte prilog 1784339 Kliknite za proširenje... a gde je u anketi opcija -----> SVE!?
Stojkov Menidjer: - kad se obraća na TV ili kad se ne obraća? Pogledajte prilog 1784339 Kliknite za proširenje... a gde je u anketi opcija -----> SVE!?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 84.476 15.09.2025. u 11:14 - Šta vas više nervira kod Vučića? #54 RužnaKoLopov: a gde je u anketi opcija -----> SVE!? Kliknite za proširenje... šta ima tebe da nervira imaš ti špil njemačkih kandidata pa opleti po njima slobodno pazi samo da te Švabo ne deportenzi
RužnaKoLopov: a gde je u anketi opcija -----> SVE!? Kliknite za proširenje... šta ima tebe da nervira imaš ti špil njemačkih kandidata pa opleti po njima slobodno pazi samo da te Švabo ne deportenzi
P pertowic Poznat Poruka 8.080 15.09.2025. u 11:16 - Šta vas više nervira kod Vučića? #55 nervira me sto unapred znam da ce da pometla ove census opozicijonare kad god budu izbori. sad ili za 2 godine
nervira me sto unapred znam da ce da pometla ove census opozicijonare kad god budu izbori. sad ili za 2 godine
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.490 15.09.2025. u 11:18 - Šta vas više nervira kod Vučića? #56 Stojkov Menidjer: šta ima tebe da nervira imaš ti špil njemačkih kandidata pa opleti po njima slobodno pazi samo da te Švabo ne deportenzi Kliknite za proširenje... Znam da ga obožavaš Možda imaš čak i neke bdnefite o širenju td ljubavi ali nije tito pa nek se ponaša kao da jeste
Stojkov Menidjer: šta ima tebe da nervira imaš ti špil njemačkih kandidata pa opleti po njima slobodno pazi samo da te Švabo ne deportenzi Kliknite za proširenje... Znam da ga obožavaš Možda imaš čak i neke bdnefite o širenju td ljubavi ali nije tito pa nek se ponaša kao da jeste
38imak Elita Poruka 19.986 19.09.2025. u 17:52 - Šta vas više nervira kod Vučića? #57 To sto jos nije izdao cetvrto dopunjeno izdanje cuvenog bestselera: 'Kako sam pobedio Obojenu Revoluciju'. Je li to ceka da lektorise Putin licno, ili...?
To sto jos nije izdao cetvrto dopunjeno izdanje cuvenog bestselera: 'Kako sam pobedio Obojenu Revoluciju'. Je li to ceka da lektorise Putin licno, ili...?
Majstor Života Iskusan Poruka 5.546 19.09.2025. u 22:52 - Šta vas više nervira kod Vučića? #58 Ja više ne mogu ni da kažem da mi se ovde ne dozvoljava da kažem šta me više nervira kod (žv)alavi psiho. Ovo već ozbiljna diskriminacija.
Ja više ne mogu ni da kažem da mi se ovde ne dozvoljava da kažem šta me više nervira kod (žv)alavi psiho. Ovo već ozbiljna diskriminacija.
GeorgeV Buduća legenda Poruka 37.858 19.09.2025. u 23:05 - Šta vas više nervira kod Vučića? #59 Што слабо подноси алкохол, а воли... Тачно се види да није имао искуства у младости, кад је за то време.
Што слабо подноси алкохол, а воли... Тачно се види да није имао искуства у младости, кад је за то време.