Sta Vas uzbudjuje?

Pa to je bar jasno.Mislim da po mojoj oceni,8O% devojaka i mladjih zena,pica vlazi na .......debeo novcanik.Ima u psihologiji seksualnosti,jedno vrlo
interesantno zapazanje.Kakva je razlika,izmedju muske procene,zenske osobe-i zenske procene,muske osobe.Muskarci su u tom pogledu,daleko posteniji.
Mi,muskarci,kada vidimo nepoznatu zensku osobu,mi smo fokusirani,samo na njen fizicki izgled.Ne pada nam ni napamet,da razmisljamo:kakvo obrazovanje ima
koliko je finansijski "teska" i sl.Dok zeneska populacija (ogromna vecina),cim se upozna sa NN muskarcem,intezivno razmislja:na kakvom je polozaju ovaj "frajer"
koliko zaradjuje,da li ima dobar stan,kakva kola vozi ??? Eto,to je sustinska razlika izmedju dva pola.

Earring-Pa nece biti koleginice,samo kada volis,kako ti kazes.Ali,da bi nekog zavolela,prvo moras da ga "ocarinis".Gde radi (mosda u Nafta - gasu)koliki mu je......
debeo novcanik. Necete vi zenske,da volite golju,pa ma kako bio lep i obrazovan.Prvo se vi (ne mislim konkretno na tebe) dobro raspitate,koliko je baja "tezak"
novcano.Samo mi muskarci,mozemo da ludo zavolimo,najvecu siroticu-pod samo jednim uslovom - da nam se fizicki svidja.Ali,kada pronadjete frajera,
koji je pun love kao brod.....e,onda se vi,"ludo zaljubite u njega".Jos do sada,nisam video lepu devojku,koja se zaljubila u siromaha.Ako postoji neka takva,
usamljena "cvecka",neka se javi.!

Poslednja izmena:
Kada zna da me smiri i utesi,
i kada kaze prave reci u pravom trenutku:

Nedavno sam mala upalu krajnika po X put,
i pomislla sam da cu sada konacno iti prinudjena da ih vadim,
a straaaaaasno se plasim operacija.

Bila sam preplasena i tuzna i u panici zbog toga,
a on si je rekao samo: Budi mirna i ne plasi se.

Nekako mi je to bilo potrebno da cujem bas tako kako je rekao.

U ovakvim situacjama bi im sve dala :aha:

Kada zna da me smiri i utesi,
i kada kaze prave reci u pravom trenutku:

Nedavno sam mala upalu krajnika po X put,
i pomislla sam da cu sada konacno iti prinudjena da ih vadim,
a straaaaaasno se plasim operacija.

Bila sam preplasena i tuzna i u panici zbog toga,
a on si je rekao samo: Budi mirna i ne plasi se.

Nekako mi je to bilo potrebno da cujem bas tako kako je rekao.

U ovakvim situacjama bi im sve dala :aha:

:whistling: Nego,Pink,da tebi nije malo hladno,a?Hoces da ti dam ja moju jaknu? :ceka:

Stide se al to je u zenskoj prirodi, ne treba im zameriti
Treba ih podstaci
63089_4996744446049_1708196635_n.jpg

Back