- Poruka
- 89.259
Ne smeta mi. Samo nabadaj taj dildo, igraj se sa strujom.
Pakate opici struja? Sta onda?
onda ce da predje na igracke s baterijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta mi. Samo nabadaj taj dildo, igraj se sa strujom.
Pakate opici struja? Sta onda?
Има један облик вагине који ме јако пали. И дуге ноге, јаки листови. Candice Delaware, чекирај јеSigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Skontala sam da posle masturbacije spavam kao beba i dosta mi pomaže kad me muči nesanica, ali problem je što ne mogu uvek da dodjem do vrhunca, nisam uvek napaljena i fali mi dildo, šta koristite a da nisu prstići
Uradio sam BDSM Test..
Top dva su Daddy i Hunter..
...znaci volim da dajem paznju i comfort.. i imam dovoljno napaljenosti da pojedem nekoga..
Pogledajte prilog 1425781
nije mi poznat izraz.gde se štancate
nije mi poznat izraz.
Sta?
pa ovo me pali kao otvorim krstaricu nakon ne znam koliko i tamo neka djeva priča kako joj fali dildo i meni malo fali da zadrkam da izvinešSigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Skontala sam da posle masturbacije spavam kao beba i dosta mi pomaže kad me muči nesanica, ali problem je što ne mogu uvek da dodjem do vrhunca, nisam uvek napaljena i fali mi dildo, šta koristite a da nisu prstići
Hmm tetovaža, pogotovo rukav i ja padam kao pokošena. To mi je oduvek bilo privlačno ali u poslednje vreme me prilično pali. Može dečko da bude i prosek ali taj tattoo diže priču. Dobra duša i dobra tetovaža, ma idi...Sigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Neki likovi vide dildo kao razlog svoje nejebice.Ne razumem u čemu je problem?
To što si ti sa 24 bio balavac nije moj problem, zašto ti smeta moja tema kontam da je tabu još ne daj Bože da devojka priča o masturbaciji, ako nemaš odgovor na ono što sam pitala i ako i dalje ne umeš da zavežeš pertle onda ne znam šta tražiš ovde
Tebi ću reći, ( nadam se da sad neće pola foruma pročitati) ali ja je uvek zamišljam isto- skidam joj deo po deo odeće, i uvek nosi nešto ljubičastoPa da, ume da zvuci autoritativno, kada preporucuje sta obuci u skladu sa vremenom.
Sigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Pa...ovde...pune ruke posla...Fake profile
tetovaže su za seljake i seljanke i cigane ili ti ga rome da budem politički koretkatn, nepotrebno nakaženje tijela... pogotovo rukeHmm tetovaža, pogotovo rukav i ja padam kao pokošena. To mi je oduvek bilo privlačno ali u poslednje vreme me prilično pali. Može dečko da bude i prosek ali taj tattoo diže priču. Dobra duša i dobra tetovaža, ma idi...![]()
Zanemarićemo to što si onda i mene svrstao u tu grupu "seljanki", iako sam daleko od svega što si naveo. Samo se potrudi da tetovaže prihvatiš, ne moraš da podržiš niti voliš, i sve pet. A da, o ukusima se ne raspravlja.tetovaže su za seljake i seljanke i cigane ili ti ga rome da budem politički koretkatn, nepotrebno nakaženje tijela... pogotovo ruke![]()