Šta vas pali....

Sigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Skontala sam da posle masturbacije spavam kao beba i dosta mi pomaže kad me muči nesanica, ali problem je što ne mogu uvek da dodjem do vrhunca, nisam uvek napaljena i fali mi dildo, šta koristite a da nisu prstići
Има један облик вагине који ме јако пали. И дуге ноге, јаки листови. Candice Delaware, чекирај је

tetovaže po rukama, mišićavost, duža kosa i ženstveno lice

a u ponašanju sposobnost, doslednost u obećanjima, i nebežanje od emocionalnog rada i očekivanje da ga ja radim za njega. i kad mu je ispod časti da plaćamo pola pola

Uradio sam BDSM Test..
Top dva su Daddy i Hunter..

...znaci volim da dajem paznju i comfort.. i imam dovoljno napaljenosti da pojedem nekoga..

1696960725375.png

Oči,pogled njen,pogled koji govori.Govori kada vidi moj pogled,govori kada me želi,govori kada je srećna,kada je tužna,govori kada želi strast,kada hoće još,govori kada bi samo da legne kraj mene i da je zagrlim.
Njene oči,taj lepi izlog koji me mami da udjem unutra,u nju,u taj vrtlog strasti i zadovoljstva i nestanem.

Sigurno ima slična tema, ali žene šta vas pali kod muškaraca i muškarci šta vas pali kod žena... Kad masturbirate na šta najčešće mislite i kako da se napalite i kada vam nije do seksa
Skontala sam da posle masturbacije spavam kao beba i dosta mi pomaže kad me muči nesanica, ali problem je što ne mogu uvek da dodjem do vrhunca, nisam uvek napaljena i fali mi dildo, šta koristite a da nisu prstići
pa ovo me pali kao otvorim krstaricu nakon ne znam koliko i tamo neka djeva priča kako joj fali dildo i meni malo fali da zadrkam da izvineš

Hmm tetovaža, pogotovo rukav i ja padam kao pokošena. To mi je oduvek bilo privlačno ali u poslednje vreme me prilično pali. Može dečko da bude i prosek ali taj tattoo diže priču. Dobra duša i dobra tetovaža, ma idi...🤗

Najviše me pali kontekst, psihološki kontekst u maštanjima, a i ovako... postepena gradacija odnosa, ulazak u sve veće perverzije, kao i vrlo specifičan tip devojke koja je nežnog, prefinjenog, delikatnog izgleda, ali može da bude i nadrkana, i povučena, i ovakva i onakva... ne bih sad da delim ovde svoje preferencije, ali je kontekst jako bitan, uglavnom nemam klasična maštanja nego vrlo razvijene i kompleksne scene u glavi, generalno što je nešto veću tabu to me više privlači.

Ne razumem u čemu je problem?
To što si ti sa 24 bio balavac nije moj problem, zašto ti smeta moja tema kontam da je tabu još ne daj Bože da devojka priča o masturbaciji, ako nemaš odgovor na ono što sam pitala i ako i dalje ne umeš da zavežeš pertle onda ne znam šta tražiš ovde
Neki likovi vide dildo kao razlog svoje nejebice.

:bob:

Back