- Poruka
- 1.985
icq je bash star ne znam ali mislim da je sigurno jedna od starijih stvari ne mogu da procenim od kada..kao i mirc?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da... to baš poetski zvuči dok te ne kresne besparica u zajedničkom životu, da viš onda kakve muke i svađe nastaju.
..ja radim...moram...inace ne bih..nece niko da radi za mene...a ne znam zasto(..
....fiksna splata, placen prevoz i topli obrok, pare za bozic...mozda meni nesto fali...
...yeben je zivot nas umetnika...
ko ume sa ovim da se nosi i sam, jos ce lakse umeti u dvojeDa, da... to baš poetski zvuči dok te ne kresne besparica u zajedničkom životu, da viš onda kakve muke i svađe nastaju.
ko ume sa ovim da se nosi i sam, jos ce lakse umeti u dvoje
mada ima idiota koji onu drugu stranu krive za to sto se nema dovoljno para... to mi nikad nije bilo jasno... da neko podrazumeva da onaj drugi za njega rmba i jos da mu *****...:?
E... Moje srce, iskusih ja to o čemu pričaš!:-?
sta, dohvatila te neka "balkanka originale" koja nije radila nista a tebi kenjala kako si nesposoban da zaradis pare?E... Moje srce, iskusih ja to o čemu pričaš!:-?
typical.Mozak mi je popila dok nije počela da radi, pa videla koliko odlazi na guzicu i koješta...
U cemu je problem, stvarno?
Znaš kako, poslovni život mi je krivudav dijagram... ili sam mnogo visoko ili skoro na dnu, nikada nema sredine.
Mozak mi je popila dok nije počela da radi, pa videla koliko odlazi na guzicu i koješta...