Šta vas nervira kod ljudi

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.396
Šta vas nervira kod ljudi?
Kod prijatelja, komšija, partnera, roditelja, brata, sestre, rodbine, frizera, u kafiću, u prodavnici, svuda i svako.

Raspalite vaš gnev.

You Did What No GIF by Canticos World

Mene nervira kad neko krene ok da bude prema meni i onda se promeni. Npr frizer ok lik bio. Godinu dana idem kod njega na preporuku iako je malo dalje od mene. Zadnji put pre neki dan na dva mesta je preskočio, a bio sam mu poslednja mušterija i cekao pola sata. Još jednom je tako nesto uradio na početku, ali reko nema veze tek sam drugi put poceo da idem kod coveka. Druga situacija je jedan moj drug. Počeo je često da prebacuje što ovako sto onako. Idem na bolovanje on jao samo si na bolovanju, ja nikad nisam bio. Radim bolestan bez bolovanja jao samo si bolestan. Kako god njemu ne valja. Fazon uzmem kao i svako jednom ili dvaput godišnje bolovanje na par dana. Ranije sam ga uhvatio u lazi za lekare. Tada odavno smo pričali za lekare. Kaze ja nemam nigde vezu, sve sam kad mi treba. Kad kasnije nesto pričamo i on mi priča za nekog njegovog druga i kaze on mi je pomogao jednom za vezu kod dr. Tako još neke stvari i onda sam se prvo malo distancirao, smanjio i naučio kako selektivno da pričam i o čemu sa njim.

Не волЕм људе који опонашају Петла Софронија. Њима не смеш да се обратиш уопште јер шта год да их питаш они ће то искористи прилику да одрже један дугачак монолог у вези нечега што њих лично интересује или мучи.

Uh, puno toga...
Šta da izdvojim? Evo recimo kada mi se sagovornik unosi u lice. Čudim se kako do sada nisam zailjepila bar jednu pljusku nekome.
A, da. Doručak na poslu i onako mi u prolazu uzme komadić nečega. Dođe mi da odmah bacim doručak.
Još sam se sjetila nečega. Kupim ponekad onu grebalicu na kiosku za igre na sreću i kada mi kaže da vidim jesi li išta dobila. Jesam. Napad ludila.

Uh, puno toga...
Šta da izdvojim? Evo recimo kada mi se sagovornik unosi u lice. Čudim se kako do sada nisam zailjepila bar jednu pljusku nekome.
A, da. Doručak na poslu i onako mi u prolazu uzme komadić nečega. Dođe mi da odmah bacim doručak.
Još sam se sjetila nečega. Kupim ponekad onu grebalicu na kiosku za igre na sreću i kada mi kaže da vidim jesi li išta dobila. Jesam. Napad ludila.
Ti bi mene prebila bar 3 x na dan, sve to radim. Bonus-umačem keks u kafu-tuđu, kolege se ljute ali umačem, u moju mi smeta da umočim.

Uh, puno toga...
Ja te ne bih pitala jesi li dobila išta, ja bih te pitala da ti ja izgrebem :D

Back