Шта вас највише погађа?

Најтежи проблем Србије је

• Отимање Косова и Метохије

• Пријатељски однос мафије и власти

• 4 абортуса, 1 рођено дете

• Испоручивање Хагу најбољих српских генерала

• Изолованост Србије

• Незапосленост, међу највећим у Европи

• Све најбоље одлази из Србије јер МОРА

• Лош став странаца о Србима

• Најсиромашнија у Европи, после Молдавије

• Недостатак вере, наде и љубави

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jomini:
A samo da mi je znati ko je glasao za isporučivanje generala pre nego za nezaposlenost, izolovanost, siromaštvo... Ma sve ostalo... Samo da ga nađem!!!! :mad:

Па откад испорућивање изводи из изолације и повећава запосленосз!?
Значи да је испоручивање била глупост.

1.Пријатељски однос мафије и власти 2 6,45%
2.Испоручивање Хагу најбољих српских генерала 2 6,45%
3.Изолованост Србије 6 19,35%
4.Незапосленост, међу највећим у Европи 8 25,81%
5.Све најбоље одлази из Србије јер МОРА 1 3,23%
6.Најсиромашнија у Европи, после Молдавије 4 12,90%

Све ово горе је резултат наших влих демократа који седму годину владају Србијом.
Јомини, да ми је само да нађем тих 73,28% коју су гласали овако! :lol:

Alekasandar3:
Пријатељски однос мафије и власти 2 6,45%
Испоручивање Хагу најбољих српских генерала 2 6,45%
Изолованост Србије 6 19,35%
езапосленост, међу највећим у Европи 8 25,81%
Све најбоље одлази из Србије јер МОРА 1 3,23%
Најсиромашнија у Европи, после Молдавије 4 12,90%

Све ово горе је резултат наших влих демократа који седму годину владају Србијом.
Јомини, да ми је само да нађем тих 73,28% коју су гласали овако!
GENIJE:)
Odoh u Savu, cao :wink:

*BILJA*:
GENIJE:)
Odoh u Savu, cao :wink:
k022.gif

Biljo, nećeš valjda tako mlada da završiš... Život je pred tobom!!!! :lol:

Alekasandar3:
1.Пријатељски однос мафије и власти 2 6,45%
2.Испоручивање Хагу најбољих српских генерала 2 6,45%
3.Изолованост Србије 6 19,35%
4.Незапосленост, међу највећим у Европи 8 25,81%
5.Све најбоље одлази из Србије јер МОРА 1 3,23%
6.Најсиромашнија у Европи, после Молдавије 4 12,90%

Јомини, да ми је само да нађем тих 73,28% коју су гласали овако! :lol:

1. mislim da se jako dobro ZNA odakle poticu prijateljstva mafije i vlasti... to je nesto sto je starije od demokrata a čedo sps-a srs-a i ostalih slicnomisljenika
2. ja sam gradjanin srbije, i mene vredjas kada kazes da su to najbolji srpski generali. biti dobar general ne znaci samo biti sposoban organizovati i sprovesti dobru vojnu akciju, vec i postovati neke moralne zakone i biti vitez u dusi. to oni svakako nisu
3. izolovanost je takodje posledica anti-ljudske vlasti koja je okoncala svoj mandat oktobra 2000.
4. posledica tranzicije kao i takodje anti-ljudske vlasti. medjutim zavisi od vise faktora nije samo njihova krivica
5. ne mislim da sve najbolje odlazi iz Srbije, ja sam tu8-). a zasto odlazi? opet odgovor lezi u anti-ljudskoj vlasti 90ih predvodjenih korupcijom.
6. i jos jednom, posledica inflacije koju su stvorili da pometlaju sav novac iz drzave, i unistili privredu

meni stvarno nije jasno da neko misli da je ovo navedeno posledica DOSa. Da li ste Vi ziveli u srbiji 90ih?? ili negde drugde? jeste vi zaboravili inflaciju i ratove?

SIGNATURE 350:
1. mislim da se jako dobro ZNA odakle poticu prijateljstva mafije i vlasti... to je nesto sto je starije od demokrata a čedo sps-a srs-a i ostalih slicnomisljenika
2. ja sam gradjanin srbije, i mene vredjas kada kazes da su to najbolji srpski generali. biti dobar general ne znaci samo biti sposoban organizovati i sprovesti dobru vojnu akciju, vec i postovati neke moralne zakone i biti vitez u dusi. to oni svakako nisu
3. izolovanost je takodje posledica anti-ljudske vlasti koja je okoncala svoj mandat oktobra 2000.
4. posledica tranzicije kao i takodje anti-ljudske vlasti. medjutim zavisi od vise faktora nije samo njihova krivica
5. ne mislim da sve najbolje odlazi iz Srbije, ja sam tu8-). a zasto odlazi? opet odgovor lezi u anti-ljudskoj vlasti 90ih predvodjenih korupcijom.
6. i jos jednom, posledica inflacije koju su stvorili da pometlaju sav novac iz drzave, i unistili privredu

meni stvarno nije jasno da neko misli da je ovo navedeno posledica DOSa. Da li ste Vi ziveli u srbiji 90ih?? ili negde drugde? jeste vi zaboravili inflaciju i ratove?

зар Цане нее био саветник за дуван код Зокија Ђинђића?

SIGNATURE 350:

1.Старије јесте!!!Теоретски у Србији је увијек тога и било,али је то сада заступљено у најозбиљнијој мјери.

2.За мене они јесу витезови и на бојном пољу и у души.Ја живим у источном дијелу Републике Српске,и за разлику од тебе који си за наш рат чуо само преко проамеричке телевизије,знам колико је вриједна побједа у Сребреници (бар неких 15-30 хиљада српских живота).

3.Антиљудска власт није власт већ седам година,а колико је ова људска власт смањила "изолацију".

4.Незапосленост треба власт да ријешава.Чуди ме да то нису већ средили с обзиром на проевропску оријентисаност.

5.Хоћеш да кажеш да један обичан човјек одлази из Србије јер је 1999 на власти био Слободан Милошевић? :lol:

6.Седам година проевропске оријентисаности се вишеструко исплатило.Одузимају нам 15% територије напримјер.

SIGNATURE 350:

1.Старије јесте!!!Теоретски у Србији је увијек тога и било,али је то сада заступљено у најозбиљнијој мјери.

2.За мене они јесу витезови и на бојном пољу и у души.Ја живим у источном дијелу Републике Српске,и за разлику од тебе који си за наш рат чуо само преко проамеричке телевизије,знам колико је вриједна побједа у Сребреници (бар неких 15-30 хиљада српских живота).

3.Антиљудска власт није власт већ седам година,а колико је ова људска власт смањила "изолацију".

4.Незапосленост треба власт да ријешава.Чуди ме да то нису већ средили с обзиром на проевропску оријентисаност.

5.Хоћеш да кажеш да један обичан човјек одлази из Србије јер је 1999 на власти био Слободан Милошевић? :lol:

6.Седам година проевропске оријентисаности се вишеструко исплатило.Одузимају нам 15% територије напримјер.

Back